• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Kızlar biz sabah bir saat akşam bir saat şeklinde yürümeye başladık. Çok diyet yapmama gerek kalmadı sankim. Gerçi ekmek yine yemem, abur cubur yemem ama günde toplam 10 km yürümüş oluyoruz. Karatay Teyze de günde 10 km yürüyün ne yerseniz yiyin diyordu.

:129::129::129::129::129:süper canım bence de yeme konusunda çok kasmana gerek kalmaz bu şekilde tabi çikolatalar,pastalar,börekler yok yine de :1: ben yürütemiyorum eşimi mümkün değil hafta sonları belki o da az.

ben buraya gelmeden önce spor salonuna gitmeye başlamıştık iki ay kadar gittik sonra doğal olarak para iadesi yapmayız ama geldiğiniz zaman devam edebilirsiniz demişlerdi geri dönebilirsem başlarım İnşallah ama sence hamileyken ne kadar spor yapılabilir aslında bu değişiklik gösterir boyle bişeyi doktor soyleyebilir ama sağlıklı bi hamilelikte spor hakkında bi bilgin varmı

Tatlım ben de bga ya katılıyorum genelde ilk üç ay dikkat et diyorlar yani sağlıklı gebelik bile olsa zorlayacak şeyler yapamıyorsun bebeğin tutunabilmesi için eğer ki sağlıklı bi gebeysen o zaman hafif yürüyüşler ve egzersizler veriyorlar özellikle normal doğuma faydası olacak bir kaç hareket var nette de var hatta ama tabi kontrollü yapmak gerek onları.
Ben ne olur ne olmaz diye reglime 1 hafta kala evde yaptığım mekik,hoplama,zıplama vs.yapmıcam mesela

Tatlım ben de bga ya katılıyorum genelde ilk üç ay dikkat et diyorlar yani sağlıklı gebelik bile olsa zorlayacak şeyler yapamıyorsun bebeğin tutunabilmesi için eğer ki sağlıklı bi gebeysen o zaman hafif yürüyüşler ve egzersizler veriyorlar özellikle normal doğuma faydası olacak bir kaç hareket var nette de var hatta ama tabi kontrollü yapmak gerek onları.
Ben ne olur ne olmaz diye reglime 1 hafta kala evde yaptığım mekik,hoplama,zıplama vs.yapmıcam mesela

doğru soyluyosun canım ilk 3 ile son 3 ay riskli ee ikinci 3 aydada sağlık durumu nasılolcak bilinmez dönünce ben hiç bozmıyım düzeni o zaman İnşallah bebişten sonra kilo vermek için giderim

benim eşimde oyledir yürümeyi hiç sevmez heryere arabyala gidilcek Allah tan kilo problemi yok :9:
Gerçekten mi aynen benim ki de öyle nerde kestirme yol,nerde otobüs durağı,dolmuş bilir :9:bide benimki beden eğitimi öğretmeni aslen yüzücü düşünebiliyor musun bazen diyorum sen nasıl geçtin okulunu diye :9::9:
doğru soyluyosun canım ilk 3 ile son 3 ay riskli ee ikinci 3 aydada sağlık durumu nasılolcak bilinmez dönünce ben hiç bozmıyım düzeni o zaman İnşallah bebişten sonra kilo vermek için giderim

Aynen canım ben kendi adıma sanki çocuk olduktan sonra rahat kilo verirmişim gb.geliyor hele harketlendimi koştur koştur peşinden verilir.Sen de hakkını hamilelikten sonra kullanırsın söylersin,regllerini takip ediyor musun?

oyle yapıyım canım en mantıklısı
takip etmezmiyim telefonuma sürekli kaydederim tarihleri şu tarihte şu saatte başladı/bitti diye :1: tümolasıklara karşı takip etmek lasım

:9: aynen ben de takip ediyorum hep genelde aynı gidiyor zaten,ayy hatice bi sürü arkadaşım hamile eski ev arkadaşım,benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarım benim de sağlıklı olsaydı hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapıcaktık

:9: aynen ben de takip ediyorum hep genelde aynı gidiyor zaten,ayy hatice bi sürü arkadaşım hamile eski ev arkadaşım,benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarım benim de sağlıklı olsaydı hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapıcaktık

canım benm oyle düşünme seninde olcak İnşallah onlarla değil bizimle birlikte doğum yapcan artık napalım :21: kimbilir kimin başına ne gelcek kimse bilemez biliyosun bunların hepsi kısmet

canım benm oyle düşünme seninde olcak İnşallah onlarla değil bizimle birlikte doğum yapcan artık napalım :21: kimbilir kimin başına ne gelcek kimse bilemez biliyosun bunların hepsi kısmet

Tabi canım kader kısmet bu işler Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak ama içim rahat,nedense huzurluyum bu konuda inşallah çok güzel gidicek herşey,sen yarın sabahtan mı gidiceksin Konya ya canım

Tabi canım kader kısmet bu işler Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak ama içim rahat,nedense huzurluyum bu konuda inşallah çok güzel gidicek herşey,sen yarın sabahtan mı gidiceksin Konya ya canım

belli değil daha canım bi doktoru bekliyoruz o gelince annem hastaneye yatcak annem yatıncada ben gitcem karışık biraz

Bizim avantajımız şu. Yürüyerek 1 saat ev minibüsle de hemen hemen 1 saat. Minibüsle gideceğimize yürüyoruz bizde.

Kilo olmaz mı 110 kilocuk.

oooo maşallah :9:
Benimki yine de minibüse binerdi herhalde gerçi bu ara kilo verme telaşına düştü havuz açılıyor ya göbek çıkıcak ortaya diye :9::9: yoruldum ben de kızartma yapmaktan nefret ediyorum ya her yer kokuyor :31: yemeklerle aran nasıl

oooo maşallah :9:
Benimki yine de minibüse binerdi herhalde gerçi bu ara kilo verme telaşına düştü havuz açılıyor ya göbek çıkıcak ortaya diye :9::9: yoruldum ben de kızartma yapmaktan nefret ediyorum ya her yer kokuyor :31: yemeklerle aran nasıl

Ya o konuda muzdaribim. Elimden pek birşey gelmez aslında gelir de aklıma çeşit gelmez.

Ee benim koca çok seçiyor öyle böyle değil. Şimdi rahata erdim annem yapıyor biz yiyiyoruz.

Back
X