• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

aynen oyle
benm kayınvalidem uvey bana hiç karışmaz kendisine de karışılmasını da istemez hiç o bana ben ona karışmadığım sürece bi sorun yok yani

Belli bugün havanda değilsin konu açayım dedim ama ya konunun olmadığı yeri seçtim ki biraz da öyle görünüyor birde senin keyfin yok yazılarını bile etkiliyor.

Belli bugün havanda değilsin konu açayım dedim ama ya konunun olmadığı yeri seçtim ki biraz da öyle görünüyor birde senin keyfin yok yazılarını bile etkiliyor.

kusura bakma canım aynen keyfim yok her hafta sonu bişey bulurdum yapcak şimdi kaldım oylee dokundu biraz Allah kimseyi yalnızlıkla imtihan etmesin

geçen gün sen anlatcaktın kayınvalideni sevinicimizden kaldı oyle

kusura bakma canım aynen keyfim yok her hafta sonu bişey bulurdum yapcak şimdi kaldım oylee dokundu biraz Allah kimseyi yalnızlıkla imtihan etmesin

geçen gün sen anlatcaktın kayınvalideni sevinicimizden kaldı oyle

Hee aklımda da yazmaya üşeniyorum.:1::1::1::1:

Aslında kötü biri değil de vaktinde biraz patavatsızlık ettiler o gün bugün mesafeliyim onlara karşı. Yoksa özellikle kötülüğü yoktur.. Pazartesi yazsam olur mu?

Amin amin ben üniversiteyi şehir dışında okudum seni çok iyi anlıyorum o yüzden.

Hee aklımda da yazmaya üşeniyorum.:1::1::1::1:

Aslında kötü biri değil de vaktinde biraz patavatsızlık ettiler o gün bugün mesafeliyim onlara karşı. Yoksa özellikle kötülüğü yoktur.. Pazartesi yazsam olur mu?

Amin amin ben üniversiteyi şehir dışında okudum seni çok iyi anlıyorum o yüzden.

olur tabee ne zaman istersen

Çok eski bir film var. "Kemik koleksiyoncusu" diye Danzel Washington oynuyor. Onu çok beğenirim. Tekrar tekrar izlesem de bıkmam.

Soğuk Dağ var Jude Law, Kelebek Etkisi

Çok eski ama severek izlediğim fimler bunlar.

Daha da eskilerden Face Off var John Travolta ve Nickolas Cage oynuyor. Bu filmi de çok severim.

Çok eski bir film var. "Kemik koleksiyoncusu" diye Danzel Washington oynuyor. Onu çok beğenirim. Tekrar tekrar izlesem de bıkmam.

Soğuk Dağ var Jude Law, Kelebek Etkisi

Çok eski ama severek izlediğim fimler bunlar.

Daha da eskilerden Face Off var John Travolta ve Nickolas Cage oynuyor. Bu filmi de çok severim.

teşekkür ettim bebeem

anlat hadi

merhaba

11 martta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı bende kilo vermek için bir yöntem arıyordum. 2 ayda ancak etkisinden kurtulabildim . şimdi yeniden hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum şuan 68 kiloyumboyum 1,67 ve 58 kilo olmak istiyorum ilk hedefim bu . çay içmeyen ben akşamları kendimi kurabiye çaya verdim depresyonla tabi 2 haftdır misafir gelmedikçe yiyip içmiyorum ekmeği kestim gibi biey günde 2-3 dilim. benide aranıza alırsanızçok sevinirimmm.

merhaba

11 martta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı bende kilo vermek için bir yöntem arıyordum. 2 ayda ancak etkisinden kurtulabildim . şimdi yeniden hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum şuan 68 kiloyumboyum 1,67 ve 58 kilo olmak istiyorum ilk hedefim bu . çay içmeyen ben akşamları kendimi kurabiye çaya verdim depresyonla tabi 2 haftdır misafir gelmedikçe yiyip içmiyorum ekmeği kestim gibi biey günde 2-3 dilim. benide aranıza alırsanızçok sevinirimmm.

hoşgeldin aramıza katılırsan bizde çok seviniriz seninle aynı durumu yaşan arkadaşlarımız var önceki sayfaları okuduysan bilirsin belli bi kilo verme yöntemimiz yok spor yapan var yapmayan var anlıyacağın herkes kafasına göre takılıyor yaptığımız tek şey pazartesi günleri kilo bildirimi yapıp bir sonraki pazartesiye hedef koymak adım adım ilerlemeye çalşıyoruz yani

saol canım malum 100 küsür yazmışınız hepsini okuyamadım ama sonuç olarak hepimiz aynı yoldayız önemli olan o :) bu pazartesi tartılıp sabahtan yazıyoruz değil mi ? şuanda az yiyerek abur cubur u bırakarak vermeye çalışıyorum bende yardımcı olun banada :D

saol canım malum 100 küsür yazmışınız hepsini okuyamadım ama sonuç olarak hepimiz aynı yoldayız önemli olan o :) bu pazartesi tartılıp sabahtan yazıyoruz değil mi ? şuanda az yiyerek abur cubur u bırakarak vermeye çalışıyorum bende yardımcı olun banada :D

evet canım pazartesi yazarsın onun dışında bizim başka kuralımız yok dediğim gibi takılıyoruz :21:

elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım da ilk sayfada göreceğin gibi bizim durumlarda pek iç açıcı değil :9: :1:

evet canım pazartesi yazarsın onun dışında bizim başka kuralımız yok dediğim gibi takılıyoruz :21:

elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım da ilk sayfada göreceğin gibi bizim durumlarda pek iç açıcı değil :9: :1:

valla yemedikçe verilir ama insanın tatlı krizleri oluyor kasıyorum kendimi. akşamları bazen mekik çekiyorum bazen twister de çalışıyorum. eşime sürekli kondisyon bsikleti istiyorum diyorum ama bakalım kandırırsam alıcam :D

Merhaba Arkadaşlar;
benimde başımdan talihsiz bir olay gecti :( gecen ay 25 haftalık bebegimi kaybettim..dr. bana 6 ay verdi birdaki gebelik için.hem ruhen hemde bedenen kendime gelmek zorundayım..öle böle hayat devam ediyor.şimdi hırs yaptım bir daki gebeligime kadar aldıgım kg vermek istiyorum.. benide alırmısınız aranıza ....

boyum 1.70 şuanki kg. 70 hedefim 62

Back
X