• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Merhaba Arkadaşlar;
benimde başımdan talihsiz bir olay gecti :( gecen ay 25 haftalık bebegimi kaybettim..dr. bana 6 ay verdi birdaki gebelik için.hem ruhen hemde bedenen kendime gelmek zorundayım..öle böle hayat devam ediyor.şimdi hırs yaptım bir daki gebeligime kadar aldıgım kg vermek istiyorum.. benide alırmısınız aranıza ....
boyum 1.70 şuanki kg. 70 hedefim 62

hoşgeldin çok geçmiş olsun canım üzüldüm
alırıs tabi kapımız herkese açık :16:

merhaba

11 martta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı bende kilo vermek için bir yöntem arıyordum. 2 ayda ancak etkisinden kurtulabildim . şimdi yeniden hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum şuan 68 kiloyumboyum 1,67 ve 58 kilo olmak istiyorum ilk hedefim bu . çay içmeyen ben akşamları kendimi kurabiye çaya verdim depresyonla tabi 2 haftdır misafir gelmedikçe yiyip içmiyorum ekmeği kestim gibi biey günde 2-3 dilim. benide aranıza alırsanızçok sevinirimmm.

Geçmiş olsun canım Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın,burda ilk gebeliği olacaklar ya da olup da kaybedenler ve kilo vermek isteyenler olarak toplanmış durumdayız,pek istikrarlı gidemedik ama artık toparlıyoruz zevkle aramıza alırız seni de,pazartesi günleri kilomuzu yazıyoruz ve bir sonraki pazartesiye hedefimizi belirliyoruz belli bir diyetimiz yok herkesin yaşam tarzı farklı olduğu için herkes kendine göre gidiyor ama ufak tefek yasaklarımız var bazılarımız uyuyor bunlara bazılarımız arada kaçamaklar yapıyor :17: ve diğer bir kural kötü günlerden bahsetmiyoruz olur mu içini ferah tut burda hem kafa dağıtmak,keyifli zaman geçirmek hem de kilo vermek için bulunuyoruz :16::16::16::16::16::16:

Merhaba Arkadaşlar;
benimde başımdan talihsiz bir olay gecti :( gecen ay 25 haftalık bebegimi kaybettim..dr. bana 6 ay verdi birdaki gebelik için.hem ruhen hemde bedenen kendime gelmek zorundayım..öle böle hayat devam ediyor.şimdi hırs yaptım bir daki gebeligime kadar aldıgım kg vermek istiyorum.. benide alırmısınız aranıza ....

Selam canım sen de hoşgeldin :3:
Geçmiş olsun tatlım bir daha hiçbirmiz böyle anlar yaşamayız inşallah,neden 6 ay verdi doktor merak ettim? :44:
Kiloları vericez inşallah pek istikrarlı gidemedik biz de ama inşallah hep birlikte ilerlicez.Listemiz sayfa başında haftalık yapıyoruz iniş çıkışlarımızı daha net görmek için her pazartesi kilomuzu yazıyor bir sonraki pazartesi kaç olmak istediğimizi belirliyoruz haftaya kaç olmak istediğini de yazarsan ekleyeyim seni de canım

:3::3::3::3::3: Kızlarrr günaydınnnnn süper bi hafta sonu geçirdim süper de kilocukları aldım geldim :9::9::9::9::9: ama bugünden itibaren dur diyorum kendime ve azimle ilerliyorum :10::10::10::10::10::10: bu kilolar gi-de-cek :41::41::41::41::41:
Sizler nasılsınız?veeeeeeeeee açıklıyorum 27.05.2013 pazartesi sabahına 65.8 ile uyandım :84::84::84::84::84::84: ama dün nerdeyse yiyip yatmak zorunda kaldım yoldan geldik çünkü :17::17: bi sürü bahane çıkarabilirim şuan sanırım :9::9::9::9::9: neyse herkes yazsın bakalım listemizi hareketlendirelim biraz aşağıya doğru :66::66::66::66::66:

merhaba

11 martta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı bende kilo vermek için bir yöntem arıyordum. 2 ayda ancak etkisinden kurtulabildim . şimdi yeniden hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum şuan 68 kiloyumboyum 1,67 ve 58 kilo olmak istiyorum ilk hedefim bu . çay içmeyen ben akşamları kendimi kurabiye çaya verdim depresyonla tabi 2 haftdır misafir gelmedikçe yiyip içmiyorum ekmeği kestim gibi biey günde 2-3 dilim. benide aranıza alırsanızçok sevinirimmm.

Hoşgeldin.

Geçmiş olsun. Hikayemiz o kadar çok benzer ki.

Merhaba Arkadaşlar;

Hoşgeldin,

Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin.

günaydın kızlar:3:
sabah ki kilom 54,7 :26: kilo veremediğim gibi 200 gr almışım:26: bu arada dün regl oldum .. umarım bununla ilgilidir :31:
bir de dün leslie'nin walking at home videosunu yaptım dün.. yarım saat .. en azından hareket etmeye başladım diyorum :1:

güüüüüüüüüüünaaaaaayyyyyyyyyydddddddddddıııııııınnnnnnnn
nasılda süperis bugün :52::52::52:

:3::3::3::3::3: Kızlarrr günaydınnnnn süper bi hafta sonu geçirdim süper de kilocukları aldım geldim :9::9::9::9::9: ama bugünden itibaren dur diyorum kendime ve azimle ilerliyorum :10::10::10::10::10::10: bu kilolar gi-de-cek :41::41::41::41::41:
Sizler nasılsınız?veeeeeeeeee açıklıyorum 27.05.2013 pazartesi sabahına 65.8 ile uyandım :84::84::84::84::84::84: ama dün nerdeyse yiyip yatmak zorunda kaldım yoldan geldik çünkü :17::17: bi sürü bahane çıkarabilirim şuan sanırım :9::9::9::9::9: neyse herkes yazsın bakalım listemizi hareketlendirelim biraz aşağıya doğru :66::66::66::66::66:
canım az daha kal orda ben geliyorum :9::9::9: sana çok yaklaştım bugün sabah itibariyle 66,4 kg umm vuuhh vuvuvuuuu :66::66:

Whitewish

Kilom 69 0,6 kg vermişim nihayet. Olacak galiba ne dersin.
olcak bebeeem olcaaaaakkk

sabah ki kilom 54,7 :26: kilo veremediğim gibi 200 gr almışım:26: bu arada dün regl oldum .. umarım bununla ilgilidir :31:
bir de dün leslie'nin walking at home videosunu yaptım dün.. yarım saat .. en azından hareket etmeye başladım diyorum :1:

günaydın regldendir o :34:

Nazar mı değdi bize. Ne kadar sessizleşti buralar.
bende geldim beebeeeeeeem yok sessizlik deli gibi baarıyom :9::9:

Regl dendir canım 200 gr.cık ne ki gider hemen :1:

Back
X