• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

:9::9::9::9: çok mu önden gittim
Perşembe de çok geç merak edicez :31:

Maşallah canım evet aranız az sizin,ben de tam hissedemiyorum ki henüz yani gün içinde sağ bazen sol tarafım kabarıyor bazen değişik şeyler oluyor karnımda ama hareketimi değil mi ne henüz kestiremiyorum :9::9::9:

ayyy ne güzel. doktora gidince görrsn cnm içndeki miniğin hareketlerini. belkide hareketleridir cnm artk büyüdü senn ki annesi masallah oğlusumuza.

:9::9::9::9: çok mu önden gittim
Perşembe de çok geç merak edicez :31:

Maşallah canım evet aranız az sizin,ben de tam hissedemiyorum ki henüz yani gün içinde sağ bazen sol tarafım kabarıyor bazen değişik şeyler oluyor karnımda ama hareketimi değil mi ne henüz kestiremiyorum :9::9::9:

Çok önden gittin White Teyzesi,

Daha nerede 8. hafta.

Çok azmış Cardin ile aramız. Kalmıyor ki aklımda. İki hafta sonra gene sorarım. Cardin kusura bakma olur mu?

Arkandan geliyoruz işte biz de tıngır mıngır.:1::1::1::1:

Anladım anladım :9::9::9: ya net bişey diyemiyorum ultrasona göre 4.ayın içine girdim ama sat a göre 15.haftanın içindeyim canım

Maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugün hep hamile haberi alıyorum. Yaz bereketli geçmiş.:1::1::1::1::1:

ayyy ne güzel. doktora gidince görrsn cnm içndeki miniğin hareketlerini. belkide hareketleridir cnm artk büyüdü senn ki annesi masallah oğlusumuza.

İnşallah canım yaa nasıl merak ediyorum zaten anlatamam :9:

Kızlar ben biraz kalkıyorum sonuçlarımı almaya gidicem öpüyorum sizi :54:

Back
X