Sağlıklı hayata kavuşmak için kilo vermek :)

bogurtlengoz

Yine Yine Yeniden... ♥♥♥
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
290
0
46
32
Antalya
Hepimizin onlarca kez başlayıp kısa süren diyetleri olmuştur. Sağlıksız diyetlerden bize kalan verdiğimiz kilonun 2 katını almak ve hayal kırıklıgından başka bişey değil. Aslında yaptığımız hata sağlıklı beslenmeyi tercih etmek yerine şok diyetler haftada bilmem kaç kilo adı altında yapılan kandırmacalara yönelmektir. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için ihtiyacımız olan sağlıklı beslenme, spor ve birbirimizden alacağımız destektir.

Arkadaşlar kilo vermek gözümüzde büyüyor bu bir gerçek ama aslında görülde kadar zor değil. Aslında zor olan kilo vermekten ziyade alışlaknlıklarımızdan vazgeçmek. Yapmamız gereken normal yemekle başlıyor. Eğer sizde birlikte kilo vermek istiyorsanız aramıza katılın. Günlük yediklerimizi, yaptığımız sporları, uyguladığımız yararlı şeyleri paylaşalım ki sağlıklı bir şekillde kilolarımızdan geri almamak üzere kurtulalım.

Öncelikli hedefimiz aç kalmak değil (!) :20:sağlıklı ve yeterince beslenmek. Sonra ki adımımız Spor. Bahaneler bulsakta herkesin mutlaka spor yapmak için azda olsa zamanı vardır. Hızlı kilo vermek, 1 haftada 5 kilo vs gibi şeyler uygulamak isteyenler Lütfen gelmesin. :19: Gerçekten sağlıklı kilo vermeye istekli bunun için elinden geleni yapabilecek kişilerle çok güzel sonuçlara alabileceğimize eminim :16:

Sağlıklı Günler :49:

Son düzenleme:
benım diyetim tam sizlilk haftada 3kilo kadar verdiriyor ve dıyetısyenın verıdıg bır dıyettır bakabılırsınız ben de buralardayım:) zeynepin diyet listesi konularda var..

Bende varım
Diyetisyen kontrolündeyim zaten
Ama 1 haftadır bıraktım,doktora ne açıklama yapacaksam artık :43:

benım diyetim tam sizlilk haftada 3kilo kadar verdiriyor ve dıyetısyenın verıdıg bır dıyettır bakabılırsınız ben de buralardayım:) zeynepin diyet listesi konularda var..

Canım haftada 3 kg çok değil mi ? :44: ideal olarak ayda 4-6 kg arası diyor uzmanlar :26:

Bende varım
Diyetisyen kontrolündeyim zaten
Ama 1 haftadır bıraktım,doktora ne açıklama yapacaksam artık :43:

Hoşgeldin cnm :) Hiç bir zaman geç kalmış değilsin hemen toplayabilirsin kendini :) Diyetisyen konturolünde olmanda çok iyi birşey :) İStersen yarın devam edebiliriz kaldıgın yerden :)

Hoşgeldin cnm :) Hiç bir zaman geç kalmış değilsin hemen toplayabilirsin kendini :) Diyetisyen konturolünde olmanda çok iyi birşey :) İStersen yarın devam edebiliriz kaldıgın yerden :)

Kesinlikle
2 hafta sonra kontrolüm var,kilo almış değil vermiş olmam lazım :1:
Sen ne zamandır devam ediyosun,yeni mi başladın ?

Kesinlikle
2 hafta sonra kontrolüm var,kilo almış değil vermiş olmam lazım :1:
Sen ne zamandır devam ediyosun,yeni mi başladın ?

ben sürekli başlayıp bırakıyodum bide hızlı kilo verme meraklısıydım sevdiğim bi arkadaşım(tatlı turtam):16: sayesinde bilinçlendim sağlıklı kilo verme üzerine yogunlaştım artık :40: Yarın başlicam bende yeni sağlıklı beslenmeye :34:

ben sürekli başlayıp bırakıyodum bide hızlı kilo verme meraklısıydım sevdiğim bi arkadaşım(tatlı turtam):16: sayesinde bilinçlendim sağlıklı kilo verme üzerine yogunlaştım artık :40: Yarın başlicam bende yeni sağlıklı beslenmeye :34:

O zaman gazamız mübarek ola :13: :1:

Saol cnm :1: ama bu saatlere kadar nette olursak zor veririz :1: uykuyuda düzene sokmak lazım 00:00-07:00 arası uyku çok ideal aslında. Uyanınca 2 bardak su 30 dk spor ardından kahvaltı güne gayet sağlıklı bi başlangıç :54:

Oh oh şahane ama ben düzenli hayata alışamıyorum bi türlü :50:
Erken yatıp,erken kalkmak istiyorum ama nafile
Spor olarak ne yapmayı planlıyosun ?

Oh oh şahane ama ben düzenli hayata alışamıyorum bi türlü :50:
Erken yatıp,erken kalkmak istiyorum ama nafile
Spor olarak ne yapmayı planlıyosun ?

Eğer uykunu düzene sokamıyosan bi gece uyuma ertesi gün akşam 23:00 de yatağa gir saatinide 07:00 kur bu şekilde yavaş yavaş düzene sokarsın bi kere bu ekilde uyu sonra uykun olmasa bile 23:00 de mutlaka yatağa gir sabahta 07:00de uyan :)

İp atlamanın baya faydası oldugunu duydum sayaçlı ip aldım bugün :1: sabah atlayabildiğim kdr ip atlıcam ilk atlamada 200e kdr rahttım 500 kere atlarım sanırım, 15 dklık bi spor var ardındanda onu yapmayı düşünüyrm sana özelden link atarım bakmak istersen :)

Eğer uykunu düzene sokamıyosan bi gece uyuma ertesi gün akşam 23:00 de yatağa gir saatinide 07:00 kur bu şekilde yavaş yavaş düzene sokarsın bi kere bu ekilde uyu sonra uykun olmasa bile 23:00 de mutlaka yatağa gir sabahta 07:00de uyan :)

İp atlamanın baya faydası oldugunu duydum sayaçlı ip aldım bugün :1: sabah atlayabildiğim kdr ip atlıcam ilk atlamada 200e kdr rahttım 500 kere atlarım sanırım, 15 dklık bi spor var ardındanda onu yapmayı düşünüyrm sana özelden link atarım bakmak istersen :)

Çok iyi olur bende sabah sporu gibi bişeyler arıyodum
Doktor bana yürü dedi ama yürüyüş arkadaşım yok ki :50:
Bende evde bişeyler yapacağım artık :1:

yürüyüşte çok iyi ama sabahları tek hiç çekilmiyo gerçekten :) sabah sporumu evde yapıcam akşamları yürüyüş yaparım artık serin havada daha iyi olur :)

ayrıca ip atlamak neredeyse koşmak kdr kcal yaktırıyo dk da 11 kcal bu gittikçe 20 kcal kdr çıkıyomuş örn. 20 dk da 220 kcal garanti :52:

İp atlamak boy uzatır diye söylerdi bizim dershanedeki kızlar :1:
Sporun her türlüsü güzel aslında
Ama uzun vadede göğüsler sarkar gibi geliyo bana :44:

Çok iyi olur bende sabah sporu gibi bişeyler arıyodum
Doktor bana yürü dedi ama yürüyüş arkadaşım yok ki :50:
Bende evde bişeyler yapacağım artık :1:

yürüyüşte çok iyi ama sabahları tek hiç çekilmiyo gerçekten :) sabah sporumu evde yapıcam akşamları yürüyüş yaparım artık serin havada daha iyi olur :)

ayrıca ip atlamak neredeyse koşmak kdr kcal yaktırıyo dk da 11 kcal bu gittikçe 20 kcal kdr çıkıyomuş örn. 20 dk da 220 kcal garanti :52:

göğüsler mi sarkar:))))))))))))))))) ahahahaha çok güldüm gece gece ya:))))))))))))))

hay güzelim sağolasın valla:)))) sen de ip atladıktan sonra göğüs hareketi yap toparla durumu:)

Yok canım sanmıyorum öyle bişe olacağını ip atlayanlar gayet fit duruyo bakınca :1:

göğüsler mi sarkar:))))))))))))))))) ahahahaha çok güldüm gece gece ya:))))))))))))))

hay güzelim sağolasın valla:)))) sen de ip atladıktan sonra göğüs hareketi yap toparla durumu:)

küçük ağırlıklarla gögüs hareketleri var dediğin gibi :)

Back
X