Sağlıklı hayata kavuşmak için kilo vermek :)

Mesaj gelmedi,mesaj kutum doluydu o zaman geldiğini sanmışsındır belki ama gelmedi,cevap vermez olur muyum hiç
Ramazan'da nasıl bi diyet olacak bakalım,doktor ne diyecek
Of ne diyeceğim ben kadına,kesin kilo aldım :14:

Canım sıkma canını biraz rahatla. ramazanda diyet kolayda spor zor gibi. ben iftardan 2 saat sonra falan biraz dans etmeyi düşünüyrm bide ip atlarım şimdi yapamıyorum maalesef. Yemeğini de doktoruna danışırsın sana güzel bi menü hazırlar :) Kilo vermeden önce beynini buna hazırlaman lazım hazırlayamazsan sürekli bırakırsın kendimden biliyorum:1:

Canım sıkma canını biraz rahatla. ramazanda diyet kolayda spor zor gibi. ben iftardan 2 saat sonra falan biraz dans etmeyi düşünüyrm bide ip atlarım şimdi yapamıyorum maalesef. Yemeğini de doktoruna danışırsın sana güzel bi menü hazırlar :) Kilo vermeden önce beynini buna hazırlaman lazım hazırlayamazsan sürekli bırakırsın kendimden biliyorum:1:

Aynen valla bu gün başlarım yarın başlarım diye diye yine kilo aldım eminim
Spor salonuu var bizim burda ama akşam 10'a kadar açık ne ara iftarımı açıpta gideceğim
Leslie yapmayı planlıyorum bende

Aynen valla bu gün başlarım yarın başlarım diye diye yine kilo aldım eminim
Spor salonuu var bizim burda ama akşam 10'a kadar açık ne ara iftarımı açıpta gideceğim
Leslie yapmayı planlıyorum bende

Ramazanda evde yapmak en iyisi canım :34: Biraz düşün kilo vermeyi neden istediğini verince hayatında neler değişeceğini düşün o zmn bozmazsın :34:

Benim şimdi çıkmam lazım kendinize cici bakın topiğe uğrayın ya kimse olmayınca kendi kendime konuşuyo gibi oluyorum destek olalım birbirimize :1:

Ramazanda evde yapmak en iyisi canım :34: Biraz düşün kilo vermeyi neden istediğini verince hayatında neler değişeceğini düşün o zmn bozmazsın :34:

Benim şimdi çıkmam lazım kendinize cici bakın topiğe uğrayın ya kimse olmayınca kendi kendime konuşuyo gibi oluyorum destek olalım birbirimize :1:

Tamam canım uğrarım,kendine iyi bak
Görüşürüz :54:

Merhabalarrrrr :36: Nabiyosunuz nasıl gidiyo bakalım ?? Ben spor yerine bugün dip köşe bi temizlik yapıcam :1:

Son düzenleme:
İftar Menüsü: :56:

2 Kaşık barbunya yemeği,
2 Kaşık bulgur pilavı,
1 Dilim ekmek,
1 Bardak Icetea
Salata..

Sanırım midem baya baya küçülmüş bunları yediğimde bile çatlıyacak derecedeydim :1:

Arkadaşlar Icetea'nin kalorisi çok düşük asitli de değil kola gazoz yerine çok çok iyi bişey bence :34: Evde Ice tea yapımını denicem bi ara, şekersiz yapıcam ama :1: eğer güzel olursa sizinle paylaşırım :49:

sahurda fasulye yogurt ıkı dılm uno lıght ekmek yedım aksama menum daha ılgınc:)
tarhana corbası semızotu salatası et umarım cok yemem bır dılım ekmek yemeyı dusunyorm o da lıght uno zaten.. tatlı yapmaya gıdeyım hıc halım yok ama yemeklere bı sekılde baslaamk lazım

sahurda fasulye yogurt ıkı dılm uno lıght ekmek yedım aksama menum daha ılgınc:)
tarhana corbası semızotu salatası et umarım cok yemem bır dılım ekmek yemeyı dusunyorm o da lıght uno zaten.. tatlı yapmaya gıdeyım hıc halım yok ama yemeklere bı sekılde baslaamk lazım

Yok canım fazla değil :34:

İftar menüm :56:

Küçük kase tarhana çorbası,
1 tane küçük içli köfte, (millet 10-15 tane yedi ben 1 çok doyduğum için yiyemedim :25:)
Salata
Küçük bi lokma ekmek,
Tadımlık helva

baya yemişim ya :14:

KIZlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ??? sizde Fark var mı aynaya baktığınızda ??

Sevgilim dün zayıfladığımı söyledi :52: Göbeğim küçüldü biraz sen göbeğini içine mi çekiyosun yoksa dedi :53::1::1:

Yaa bende hiç bi fark yok yada ben göremiyorum :5:

Ama senin adına sevindim canım :16::16::16:

Tşk ederim cnm :34:

Ben dün sütlü tatlı yedim ağır geldi direk mide ağrım başladı :50:
Sahurda da ne zamandır cnm istiyo die kaşarlı tost yedim :53: Ne güzel diyet yapıyrm :9:
Sahurdan önce 30-45 dk falan yürüdük sevgilimle sahurdan sonrada 60-90 dk arası yürüdük eritmiş olabilirim yediklerimi daha doğrusu eritmişim midem bomboş :52::9:

Bu arada sayfa fazla sakin nedense. böyle olunca gelesim gelmiyo. Arkadaşlar Sadece bakıp gitmeyin lütfen ! Biraz destek olalım moral olalım birbirimize hepimizin istediği şey aynı kilo verme :44:

Hayırlı ramazanlar herkese bende kilolalarımdan muzdarip bende katılabılırmiyim aranıza. Kiloları verip göbüşü eritmek istiyorum

Hayırlı ramazanlar herkese bende kilolalarımdan muzdarip bende katılabılırmiyim aranıza. Kiloları verip göbüşü eritmek istiyorum

Sende hoşgeldin aramıza :40: Aramıza kalmanız beni mutlu etti açıkcası :40: Düzenli giren pek arkadaş yok o yüzden tek başıma motive olamıyrm. Giren arkadaşlar var ama sanırım işleri dolayısıyla düzenli giremiyorlar. İnşallah birbirimize destek oluruz göbüş kol bacak her yeri eritiriz :1:

Back
X