- Konu Sahibi bogurtlengoz
Askerden geldiğinde yeni haline çok şaşırcak bence istersen yaparsın cnm![]()
Görcekk o gününüüüüü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askerden geldiğinde yeni haline çok şaşırcak bence istersen yaparsın cnm![]()
Mesaj gelmedi,mesaj kutum doluydu o zaman geldiğini sanmışsındır belki ama gelmedi,cevap vermez olur muyum hiç
Ramazan'da nasıl bi diyet olacak bakalım,doktor ne diyecek
Of ne diyeceğim ben kadına,kesin kilo aldım![]()
Görcekk o gününüüüüü![]()
Canım sıkma canını biraz rahatla. ramazanda diyet kolayda spor zor gibi. ben iftardan 2 saat sonra falan biraz dans etmeyi düşünüyrm bide ip atlarım şimdi yapamıyorum maalesef. Yemeğini de doktoruna danışırsın sana güzel bi menü hazırlar :) Kilo vermeden önce beynini buna hazırlaman lazım hazırlayamazsan sürekli bırakırsın kendimden biliyorum![]()
Aynen valla bu gün başlarım yarın başlarım diye diye yine kilo aldım eminim
Spor salonuu var bizim burda ama akşam 10'a kadar açık ne ara iftarımı açıpta gideceğim
Leslie yapmayı planlıyorum bende
Ramazanda evde yapmak en iyisi canımBiraz düşün kilo vermeyi neden istediğini verince hayatında neler değişeceğini düşün o zmn bozmazsın
![]()
Benim şimdi çıkmam lazım kendinize cici bakın topiğe uğrayın ya kimse olmayınca kendi kendime konuşuyo gibi oluyorum destek olalım birbirimize![]()
Canımmm nasılsıınnn...
Bitti mi temizlik :)
sahurda fasulye yogurt ıkı dılm uno lıght ekmek yedım aksama menum daha ılgınc:)
tarhana corbası semızotu salatası et umarım cok yemem bır dılım ekmek yemeyı dusunyorm o da lıght uno zaten.. tatlı yapmaya gıdeyım hıc halım yok ama yemeklere bı sekılde baslaamk lazım
Yaa bende hiç bi fark yok yada ben göremiyorum
Ama senin adına sevindim canım![]()
bende katılabilir miyim?
Hayırlı ramazanlar herkese bende kilolalarımdan muzdarip bende katılabılırmiyim aranıza. Kiloları verip göbüşü eritmek istiyorum