Sağlıklı hayata kavuşmak için kilo vermek :)

Herkese merhabalar :3: Gerçi kimse yok ama ben yazayım yinede kendi kendime :1:

Son zamanlarda midemde problemler yaşıyorum yemek yiyemiyorum yediğimde kusacak gibi oluyorum :26: Sanırım gastiritim var ve bu beni mahvediyo midem çok fena yemek yiyememek kötü bişey biraz canım sıkkın o yüzden :25:

Uyandığımda;

-3 kayısı
-Bol su

midem ağrıdığında bişey yiyemedim. Öğlen biraz rahatlatıcı bişeyler yemeği düşünüyorum.

Öğlen için ;

-Salçalı yumurta (çok az yagda ve 1 yumurta. yumurtayı tek yiyemediğimden salçalı yaptım :))
-Az yogurt (1/3 su bardağı kadar)
-2 dilim ekmek

:56:

Öncelikle yapmamız gereken midemizi küçültmek, ancak bunu şok diyetlerle yapmayacagız :20: Şok diyet yapan tanıdıklarım var ne kdr cazip gelsede (bi ara yapmayı çok düşünmüştüm) hiç iyi değil. Çünkü yağ yakımı söz konusu olmuyo su ve kas kaybı oluyo. Yağdan giden bişey olmadıgı içinde vücutta sarkmalar kaçınılmaz oluyor. :50:

Diğer yapmamız gereken acıktıgımızda yemek yemek. Bu konuda çok tartışmalar var kimi uzmanlar dogru diyo kimi uzmanlar yanlış. İnsan acıktıgında yemek yediğinde daha az yiyor yani çatlayana kdr yememeyi bilitse:34:

En güzeli karnımız açım dediğimde yani guruldadığın da ölçülü yiyerek midemizi küçültebiliriz :21:

Spor ve hareket Bu gerçekten önemli. ne kadar hareket edersek o kadar iyi. sürekli oturan insanlar daha çok yoruluyo buna eminim ve hareketsizliğin yorgunlugu geçmiyoda :40: İnsan ne kadar aktif olursa o kadar mutlu oluyor :46:

Eğer canımız bişey istiyorsa ucundan az yemeliyiz içimizde kalmasında iyidir (diyerek abartmamak gerek :52:)

UYKUU UYKUU UYKUUU ....:53: Çok uyku hiç iyi değil :20: en fazla 8 saat. Kim hayatınım 1/3 uyuyarak geçirmek ister ki :1:

DÜN GÖNLÜMCE KFC BURGER KINGDEN YEDİM AMA yememeliydim.. pişman oldum diyeti bir daha bozmak yok.. ama bu hafta hiç kilo veremedim:( akşam yemegim cok az kıymalı domateslı biberli kavurma 2kasık yogurt ve bır dılım uno ekmek.. su elma sirkesi kürünü deneyen var mı?

Selamm Kızlarrr
Diyet yapmadanda kilo vermenin bir yolunu keşfettim..

O nasıl oluyo cnm :1:

DÜN GÖNLÜMCE KFC BURGER KINGDEN YEDİM AMA yememeliydim.. pişman oldum diyeti bir daha bozmak yok.. ama bu hafta hiç kilo veremedim:( akşam yemegim cok az kıymalı domateslı biberli kavurma 2kasık yogurt ve bır dılım uno ekmek.. su elma sirkesi kürünü deneyen var mı?

Cnm ye ama bol bol yeme bence mesela 10 gün sıkı diyet yapıp spor yapıyosan 11. gün kendine 1 öğün hediye et ama mümkünse öğlen olsun :1: Kilo vermeye başlayınca 1 gün doya doya iyerek o kiloyu geri almayı göze alamazsın bence :1:

Kızlar benim 10 gün önce bi hastalığım başladı. Midemde problem var yemek zor yiyorum sürekli mide ağrısı çekiyorum:50: doktora gittim bana bir sürü yiyeceği yasakladı diyetisyene gittiğimde bile bu kdr yasak yoktu :1:

Asitli yiyecekler, yağlı yemekler, baharatlar, yağlı süt,yoğurt,peynir bile yasak yediklerim yağsız ve haşlanmış olması lazım. tatlı olarak sütlü tatlılar yiyebilir misim çikolata bile yasak :36: İnşallah altından kalkabilirim :43:

Geçmiş olsun canımmm :(

Aşkımm askere gitcekk 3 gündür bişey yiyip içmiorum canım istemiyoo.. Annem biraz daha böyle devam edersen değil 15..25 kilo vercen dedi :14:

Geçmiş olsun canımmm :(

Aşkımm askere gitcekk 3 gündür bişey yiyip içmiorum canım istemiyoo.. Annem biraz daha böyle devam edersen değil 15..25 kilo vercen dedi :14:

Ayyy kıyamam ya üzülme canım sağ sağlim gidip gelir inşallah :5: Böyle yememezlikte yapma canım allah korusun hasta olursun :43:

Canımm aynısı geçen hafta noktasından virgülüne kdr başıma geldi :)
Sevgilimle alışverişe gittik geçen perşembe.Yolda bi kız oturuyo tartısıyla. Ablaa abii nooluur bi kere tartılın ekmek parası fln dedi. bizde dayanamadık. Önce beyefendi çıktı tartıldı sorun yoktu ben çıktımm 61 :43: Birr inişim var gülme krizine girdi küçük beyyyy :30: hıhhh dedimm küstümmm :33:

Canımm aynısı geçen hafta noktasından virgülüne kdr başıma geldi :)
Sevgilimle alışverişe gittik geçen perşembe.Yolda bi kız oturuyo tartısıyla. Ablaa abii nooluur bi kere tartılın ekmek parası fln dedi. bizde dayanamadık. Önce beyefendi çıktı tartıldı sorun yoktu ben çıktımm 61 :43: Birr inişim var gülme krizine girdi küçük beyyyy :30: hıhhh dedimm küstümmm :33:

heheh :1: Aslında kilomu falan biliyo ben kilomdan şikayet ettikçe bnm için bişeyler yapmaya çalışıyo ama iş tartılmaya gelince kaçacak delik arıyorum resmen :1: Biraz kilo vereyim ikide bi tartılcam :52::52:

Böğürtlen :3:
Ya ben diyeti bozuyorum sürekli :14:
Senin nasıl gidiyo,devam hala değil mi ?
Spor yapıyo musun ?

Böğürtlen :3:
Ya ben diyeti bozuyorum sürekli :14:
Senin nasıl gidiyo,devam hala değil mi ?
Spor yapıyo musun ?

Canım ben bozuyo musun die kontrol etmek için sana msj attım ama hiç cevap vermedin :44: Benim normal gibi gidio bozmadım normaz yemeye çalışıyorum ama rahatsızlandığım için az yiyorum :53: Oruç tutmaya başladım o yüzden spor yapamıyrm ama elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyrm biraz kendimi düzeltsem başlıcam spora özellikle evde dansa başlamak istiyorum çok işe yarıyomuş:1:

Canım ben bozuyo musun die kontrol etmek için sana msj attım ama hiç cevap vermedin :44: Benim normal gibi gidio bozmadım normaz yemeye çalışıyorum ama rahatsızlandığım için az yiyorum :53: Oruç tutmaya başladım o yüzden spor yapamıyrm ama elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyrm biraz kendimi düzeltsem başlıcam spora özellikle evde dansa başlamak istiyorum çok işe yarıyomuş:1:

Mesaj gelmedi,mesaj kutum doluydu o zaman geldiğini sanmışsındır belki ama gelmedi,cevap vermez olur muyum hiç
Ramazan'da nasıl bi diyet olacak bakalım,doktor ne diyecek
Of ne diyeceğim ben kadına,kesin kilo aldım :14:

Back
X