Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neredesiniz bakıyım??? ben artık spora da başladım arkadaşlar burun amelıyatımdan dolayı yapamam dıyordum ama baktım kılo veremıyorum bacak ınceltıcı hareketler var nette onlara basladım:)
Buraya uzun zamandır uğranmamış :) Ben kendi adıma yorumlayım bişeyleri.. Tartıldımmm korkunç kilomla yüzleştim :'( Bi dolu tahlil ve sonrasında hastalıklar silsilesi.. Tatile gittim sürekli :/ İnşallah başarabilirim bu kez..seneye eylülde gelin olucam Spor hekimliğinden spor eğitimi alıp sağlıklı spor listemi hazrlayp beslenmeye devam edicem :)
Not : sedim yüksekliği ve demir azlığı yüzünden beyaz ekmek serbest kepek ve çavdar yasak Tatlı almam gerekmiş sadece meyve ve dondurmaya ok verdi doktor:/
Bugün diyetimin ilk günü en zorlu iki haftaya girmiş bulunmaktayım Bugün sabah ılık suya elma sirkesi bal ve limon karıştırıp içtim (metabolizma hızlandırıcı) kahvaltıda da 4 dlm ekmek,beyaz peynir,domates,salatalık,zeytin :) bir tatlı kaşığı kayısı reçeli..
not : hastalığımdan dolayı tatlı tüketmek zorundayım reçeldir baldır gibi az az yiyorum. doktor kepek çavdar ekmek yasakladı beyaz ekmek yiyebiliyorum sadece :/ tatlı olarakta dondurma meyve serbest ama az az tabi ki ayarında :/