Sağlıklı hayata kavuşmak için kilo vermek :)

neredesiniz bakıyım??? ben artık spora da başladım arkadaşlar burun amelıyatımdan dolayı yapamam dıyordum ama baktım kılo veremıyorum bacak ınceltıcı hareketler var nette onlara basladım:)

Buraya uzun zamandır uğranmamış :) Ben kendi adıma yorumlayım bişeyleri.. Tartıldımmm korkunç kilomla yüzleştim :'( Bi dolu tahlil ve sonrasında hastalıklar silsilesi.. :( Tatile gittim sürekli :/ İnşallah başarabilirim bu kez..seneye eylülde gelin olucam :( Spor hekimliğinden spor eğitimi alıp sağlıklı spor listemi hazrlayp beslenmeye devam edicem :)

Not : sedim yüksekliği ve demir azlığı yüzünden beyaz ekmek serbest kepek ve çavdar yasak :( Tatlı almam gerekmiş sadece meyve ve dondurmaya ok verdi doktor:/

Bugün diyetimin ilk günü en zorlu iki haftaya girmiş bulunmaktayım :( Bugün sabah ılık suya elma sirkesi bal ve limon karıştırıp içtim (metabolizma hızlandırıcı) kahvaltıda da 4 dlm ekmek,beyaz peynir,domates,salatalık,zeytin :) bir tatlı kaşığı kayısı reçeli..

not : hastalığımdan dolayı tatlı tüketmek zorundayım reçeldir baldır gibi az az yiyorum. doktor kepek çavdar ekmek yasakladı beyaz ekmek yiyebiliyorum sadece :/ tatlı olarakta dondurma meyve serbest ama az az tabi ki ayarında :/

Back
X