- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Çok zor, saçlarım beyazladı. Daha 30 bile olmadım..Bende böleyim aynı sen gibi.ama hamile kalınca kendimle ilgili endişeleri bırakıp bebekle ilgili düşüncelere kapılıyorum.ben ilaç kullanarak düzeldim ama gebelik dolayısı ile kestim.doğumdan bikaç ay sora tekrar başlıcam.bu geçmiyo canım ,azalıyo ama geçmiyo...
Psikoloğum da günümüz dünyasında takıntısız insanın bulunmamasının imkansız olduğunu söylüyor. Ama bunları düşünmek hayat standartlarımı düşürüyor beni zayıf yapıyor.aslında az buz bu belirtilerin hepimizde olduğu düşüncesindeyim. zira ben okuyunca fark ettim bende de var böyle şeyler ya
Çok teşekkür ederim..Canım geçmiş olsun diyeyim
Yazdıkların bana çok tanıdık.
Hele yabancı numara olayina bende takığım.
Inan yanlız degilsin.
Ama böylesi de cok zor biliyorum kendimden.
Hiç bos kalmaman lazım surekli kendine mesguliyet bul. Birde bol bol insirah suresi oku...
Psikoloğum da günümüz dünyasında takıntısız insanın bulunmamasının imkansız olduğunu söylüyor. Ama bunları düşünmek hayat standartlarımı düşürüyor beni zayıf yapıyor.
Bir zaman sonra sanki herkes normal bir hayat sürüyor siz dibe çöküyormuş gibi hissediyorsunuz.Evet bir çok şey belki daha fazlası bende de var Seni çok iyi anlıyorum..
Ben psikoloğa gitmiyorum ama sürekli kafamda kuruyorum buda beni yoruyor
Çol doğru, yanarsa yansın diyorsunuz ya işte o şu an bana kabus gibi geliyor. Aman kocamla kavga etsek nolur yine barışırız diyemiyorum..Bence yas gcetikce korkularimiz artiyor, yurt disinda yasiyorum bildim bileli ucaga binerim hicte korkum yoktu. Su son senelerde korkmaya basladim. Cok garip surekli yaptigin seyden neden korkarsinki?
Bir arada evden cikamaz olmustum, ocak, utu ne varsa kontrol edip cikiyorum sonra geri donuyordum yolda. Esim delirmek uzereydi, caydanlik fise takiliyken suyu bittiginde kendiliginden kapaniyormu diye test etmis insandim. Sonra birgun dedimki unuttuysam yanar, yanarsa yansin.
Benden daha onemli degil! Sizde oyle dusunun, hayatda herseyi kontrol edemeyiz bazi seyler basimiza gelir ve degistiremeyiz. Korkunun ecele faydasi yoktur maalesef
Çok teşekkür ediyorum name, psikoloğa gidiyorum. Belirtileri fsrk eder etmez gittim. O zaman da kendimi şizofren sanmıştım.Lösemi için hemogram testi yaptırabilirsiniz sağlık ocağında
Meme kanseri için bir Genel Cerrahi uzmanına gidip ultrason ve kan tahlili verebilirsiniz
Ruh haliniz içinde bir Psikologdan yardım alabilirsiniz.
Yaşınız çok genç
Hayatı kendinize ve etrafınızdakilere zehir etmeyin
Zamanla geçmesi için beklemeÇok teşekkür ediyorum name, psikoloğa gidiyorum. Belirtileri fsrk eder etmez gittim. O zaman da kendimi şizofren sanmıştım.
Umarım zamanla geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?