Bakın şişirme olayı bildiğimiz bir balonu 1 dk aralıklarla sisiriyoruz bunu 5 kez yapıyoruz bu yöntem göbeği eritiyor sanırım nette böyle okudum ve yapmaya kadar verdimGunaydinlar. Kizlar bu balon sisirme olayi nedir?
Bakın şişirme olayı bildiğimiz bir balonu 1 dk aralıklarla sisiriyoruz bunu 5 kez yapıyoruz bu yöntem göbeği eritiyor sanırım nette böyle okudum ve yapmaya kadar verdim
burdan bir arkadaş bunun yanlış olduğunu hatta zararlı olduğunu yazmıştı. onun yerine derin nefes alıp vermek daha iyi demişti.
diyetimin başlarında ben de balon şişirdim arkadaşlar..Hem de günde 30 taneAma belli bir süre sonra gözlerimin karardığını hissettim Sonra doktor olan bir yakınımıza bu konuyu danıştım..Kendisi balon şişirmenin sindirim sistemimizde bozlukluğa yol açabileceğini söyledi ve hiç tavsiye etmedi
Onun yerine durduğunuz yerde nefesinizi tutun ve bırakın..Bu daha faydalıymış
Evet canım zaman zaman zor olabiliyorözellikle çalışıyorsan...ben bazen öğle ve akşam yemeğim yer değiştiriyorum zorunda kalıyorum.ama iyiki varsınız size kilo söyleyeceğim diye korkudan kaçamak bile yapmıyoru )
Günaydın kızlarr. Aramıza yeni gelenler var hoşgeldiniz
Dünkü menü mü vereyim.
7.00 ılık su
9.00 sandvic + açık çay
10.30 2 kayısı
12.30 çiğ köfte
15.00 yarım paket form + açık çay
16.50 2 kayısı
19.00 yarım tabak kara lahana yemeği + salata + 1 dilim mısır ekmeği
Yatmadan önce 1 kase tarçınlı yoğurt yedim. Bir şişe de limonlu soda içmiştim akşam
3 lt su.
Kızlar çiğ köfte bu diyete aykırı mı? Lavaşsız sadece marulla ?
Tebrik ederim :) bende ilk listede o kadar veririm inşallahgünaydınn :)bende bugün birinci listenin sonuna gelmiş bulunuyorum ve sonuc 73.7 'den 69.7'ye düştüm ve tamamen dikkat ederek yapmış olsam benim gibi zor kilo veren biri bile bu liste ile 5-6 kilo verebilirmiş bunu anladım :) 2. listeye bi iki gün sonra başlıcam tabiki bu 2-3 gün yine dikkat ederek :)
Tebrikler canım bence gayet iyi darısı basimizagünaydınn :)bende bugün birinci listenin sonuna gelmiş bulunuyorum ve sonuc 73.7 'den 69.7'ye düştüm ve tamamen dikkat ederek yapmış olsam benim gibi zor kilo veren biri bile bu liste ile 5-6 kilo verebilirmiş bunu anladım :) 2. listeye bi iki gün sonra başlıcam tabiki bu 2-3 gün yine dikkat ederek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?