Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdı gordum cok tsklerilgili forumu incelediniz mi?
keratin bakımı yapacaksın /yaptıracaksın... goggle den arattır nasıl yapıldığına bak...sonucu inanılmaz gözlerine inanamıyacaksın.......başka türlü o kırkların görüntüsü düzelmez... yada kıyacaksın benim gibi kısacık kestireceksin...kızlarrr saçlarım çok yıpranmış çokta kırık var bıde uzun dıye kıyamıyorum napmam gerek yaa sız hangı bakımları denıyosunuz bı onerı verın bana lütfeen![]()
cook tskler denıycem bunukeratin bakımı yapacaksın /yaptıracaksın... goggle den arattır nasıl yapıldığına bak...sonucu inanılmaz gözlerine inanamıyacaksın.......başka türlü o kırkların görüntüsü düzelmez... yada kıyacaksın benim gibi kısacık kestireceksin...
canım kestırmek ıstemıyorum düğünüme kadarmecbur kestireceksin.ben up uzun saçlarıma dökülmesini durduramadığım için kestirdim.azaldı dökülmesi kırıkta vardı saçımda rahatladı baya..en iyi bakım kestirmek
Siz denediniz mi keratin bakımı ? Ben denedim para tuzağı gibi geldi hiçbir işe yaramadi.denemediyseniz hiç bulasmayin Internetteki fotoğraflar yanıltıcı olabiliyorkeratin bakımı yapacaksın /yaptıracaksın... goggle den arattır nasıl yapıldığına bak...sonucu inanılmaz gözlerine inanamıyacaksın.......başka türlü o kırkların görüntüsü düzelmez... yada kıyacaksın benim gibi kısacık kestireceksin...
kendisi yapsın evde birinden yardım alarak daha ekonomik olurSiz denediniz mi keratin bakımı ? Ben denedim para tuzağı gibi geldi hiçbir işe yaramadi.denemediyseniz hiç bulasmayin Internetteki fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor
ovex maskesini nasıl uyguladnz?Ben kestirmedim, hc ürünlerinin şampuanı ve ovex maskesinin oldukça faydasını gördüm.
teskkur ederim ilginiz için ama internet reklamlarina guvenememCanim hairburst diye bir hap varmis instagramda gordum kullanan baya var. Arastirdim gercektende farki goruyorsun fotograflarda. Hairburst before and after yaz google bir bak.
teskkur ederim ilginiz için ama internet reklamlarina guvenemem![]()
umarım sizede iyi gelir kullanacağınız ürün teşekkür ederim yorumuzun için:)Düzenli kırık aldırmadan malesef ne yapsak boş..
Benim de saçlarım uzun belime kadar geçen ay mecbur 2-3 cm kestirdim berbattı kırıktan geçilmiyordu,
şimdi biraz toparladı derken dökülme sorunu başladı... Sebamed anti hairloss aldım kullanmaya başladım bakalım etkisini görecek miyim, bundan sonraki düşüncem de otacının argan saç bakım serisini almak, 69 tl ye satılıyordu gratiste, internette güzel yorumlar gördüm ve argan yağı saça inanılmaz etkili, bana kuaför sürmüştü bir kere saç uçlarıma nasıl yumuşattı inanamazsınız..
Bir de rapunzel saç maskesi mi ne öyle bir şey varmış çok övülüyordu fbookta falan görmüştüm, onu da araştıracağım..
memnun olurum :))Canim internet reklami degil. Bende ilk basta oyle saniyordum ama instagramda okadar cok kullanan varki fotolarini koymuslar. Yani reklamliktan cikmis. Bende ismarladim eger faydasini gorursem kesinlikle buraya yazarim