Cnm sen ust vucut sormustun simdi bel gobek soruyorsun. Kilo vermen mi gerekiyor koruyup sekillenmen mi? Vucut yaglarindan kurtulmak icin hangi video oldugu farketmez en az 3 mil yapmalisin haftada 4_6 gun arasi. O arada bel ve karnindaki yaglar da gidecek.ARKADASLAR YARDIMCI OLURMUSUNZ ÖZELLİKLE BEL VE GÖBEK İÇİN LEİSLE DE AHNGİSİNİ YAPMALIYIM ?
Cnm sen ust vucut sormustun simdi bel gobek soruyorsun. Kilo vermen mi gerekiyor koruyup sekillenmen mi? Vucut yaglarindan kurtulmak icin hangi video oldugu farketmez en az 3 mil yapmalisin haftada 4_6 gun arasi. O arada bel ve karnindaki yaglar da gidecek.
3mile 45 dk suruyor, 1 olan 15 dk o kadar suede vucut ancak isinir yag filan yakamazsin.canım sağol cevap için benim sorunum asıl olarak göbek ve arkada sırtımızda kanat kısımları var ya orası. bir de 3 mile derken ben çözemedim sanırım daha leisle yi :((
3mile 45 dk suruyor, 1 olan 15 dk o kadar suede vucut ancak isinir yag filan yakamazsin.
Gecmis olsun canim.Günaydın, ben dün 4 fast miles yaptım. (Ayağımı sakatladım, bir süre leslie deyim) ardından mari winsor bacak platesini yaptım.
çok geçmiş olsun canımGünaydın, ben dün 4 fast miles yaptım. (Ayağımı sakatladım, bir süre leslie deyim) ardından mari winsor bacak platesini yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?