Kızlar benim bacaklarım ve kalçam üst bedenime göre daha kalın.O yüzden leslienin hangi videosu sizce bacaklarıma ve kalçalarıma iyi gelir ?
Dün 5 mil yaptım.Eğer bu iyiyse devam edicem.Lütfen yardım edin
Bacaklarin ve kalcanda yag mi var yoksa genetik sekli mi bu? Genetik sekli degistirmek pek mümkün degil. Ancak yag var da o yüzden kalinsa haftada 4-6 gün arasi 3-5 mil yapabilirsin. Slim and sleek walk, 4 fast miles( 5 milden daha cok kalori harcatir ve daha kisa sürer), 3 fast miles, firm videolarini deneyebilirsin.
Genetik değil. 10 kilo fazlam var ve sanki hepsi kalçamda birikmiş.Çünkü Göbeğim dümdüz,,göğüslerim küçük.Ama şu kalça beni bitiriyo.Teşekkür ederim tavsiye için
Şuan tk istediğim bacaklarımı inceltmek.Ama yürüyüş tüm vücuda etki ettiği i çin leslie yi seçtim.Karın ve göğü egzersizlerine bakarım.Birsey degil. Maalesef herkesin yagi farkli yerde birikiyor ve bölgesel yag yakimi mümkün degil. Mecburen tüm vücut yagini yakacaksin leslie ya da baska kardiolarla ancak o arada gögüslerimin formu bozulmasin dersen gögüs egzersizleri de yapabilirsin yani sira, tabii ayni sey karnin icin de gecerle karin egzersizlerine de devam edersen karin kaslarin güclenir böylece yag yakarken formlarini bozmamis olursun.
Şuan tk istediğim bacaklarımı inceltmek.Ama yürüyüş tüm vücuda etki ettiği i çin leslie yi seçtim.Karın ve göğü egzersizlerine bakarım.
Günaydin kizlaaaar!!! Sabah ilk isim 14. call seansimi yapmak oldu. 1 haftada fark olmaz ama bir ölceyim dedim karnim 80 cm!!! Bir haftada 1 cm daha gitmis. Belim de en son 76 ölcmüstüm 75 olmus. Yasasin Call teyze!!!
Harikasın canımGünaydin kizlaaaar!!! Sabah ilk isim 14. call seansimi yapmak oldu. 1 haftada fark olmaz ama bir ölceyim dedim karnim 80 cm!!! Bir haftada 1 cm daha gitmis. Belim de en son 76 ölcmüstüm 75 olmus. Yasasin Call teyze!!!
Arkadaslar bu arada magnezyumdan gördügüm faydayi sizlerle paylasmak istedim. Hamileyken kramplara karsi aliyordum ancak mide agrisi yaptigi icin birakmistim. Sonradan farkina vardim ki doktor bana kalsiyum magnezyum karisik bir ilac vermisti asil midemi agritan bu olmus. Birkac haftadir sade magnezyum aliyorum. Tiroidimden dolayi yillardir kronik kabizlik sorunum var ve ilac almazsam haftada bir zor tuvalete giderim, inanin ilaci biraktim magnezyumdan sonra. O da karnimi cok rahatlatti.
Ben dr. Öz ü cok takip ederim hem Amerikadaki hem buradaki programlarini. Onun da tavsiye ettigi en önemli vitaminler ve katki maddeleri omega3, demir, magnezyum ve b vitaminleri. Özellikle de kadinlara. Bir ara hatta Amerikada sorun oldu insanlara ilac tavsiyelerinde bulunmasi ama adam da bunlar her yerde serbest satilan seyler gercekten faydasina inanmasam tavsiye etmem dedi. Gidalardan da tabii bunlar alinabilir ama spor yapinca eksiklik oluyor demek ki. B vitaminleri zaten sacim icin aliyordum ama magnezyumu yeni kesfettim.
Siz de alin demiyorum ama ben kendi gördügüm yarari paylasmak istedim sadece.
Devit ampul kullanıyorum ben 2 aydır. Karatay hoca, omega 3, b12 de öneriyor. Ben kullanmıyorum ama.Cok güzel bilgiler paylaşmışsınız kızlar yine. Ben de tahlil yaptırmayı düşünüyorum, ona göre magnezyum vs alınabilir.
Karatay hoca hep d vitamini eksikliğinden, kilo vermemizi zorlaştırmasından bahseder. Bu da aklımızda bulunsun.
Aranızda leslie ile birlikte jullian ı yapan var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?