- 17 Nisan 2016
- 14
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Delikiz1997
-
Bilmiyom oyle diyorlar taktim kafaya . Doktora sadece elime kramp giriyor dedim o el hakkinda baska bisey demedi zaten konusmadi hicDoktor bi sorun yok demiş. Zaten cılız zayıf gorunuyo diye bi sıkıntı olcak diye bişey yokki.. Niye bu kadar takıyorsunuz ki insanları. Ammmaaaan demeyi bi beceremiyoruz yanii...
zorla hastalık mı çıkarcaksın kendinde , bişeyin yok işteBilmiyom oyle diyorlar taktim kafaya . Doktora sadece elime kramp giriyor dedim o el hakkinda baska bisey demedi zaten konusmadi hic
Yok ben gene de doktora gidecem canim haha bak iste bu benim :)zorla hastalık mı çıkarcaksın kendinde , bişeyin yok işte
Bence çok da güzel bi kızsın kıskanıyo olbilirler :)Yok ben gene de doktora gidecem canim haha bak iste bu benim :)
bu mu zayıf guçsuz halin Allah aşkına.. Şu saatten sonra bnce sen değil arkadaşların dr.a gitmeli.. Hemde goz doktoru..Yok ben gene de doktora gidecem canim haha bak iste bu benim :)
Bence çok da güzel bi kızsın kıskanıyo olbilirler :)
Haha olabilir :)Bence çok da güzel bi kızsın kıskanıyo olbilirler :)
Evet ya bide garsonum yani okdar sakarda degilim biri beni heyecalandirmadimi hic tabak bardak falanda kirmiyorum :)her seyi yuze vurub ,dalga kecen insanlardan nefret ediyorum.
Oyle ciliz degil zaten am diyorlar el hareketleri yap ellerin guclensin ellerin gucsuz gevsek gozukuyor falan diyorlarbu mu zayıf guçsuz halin Allah aşkına.. Şu saatten sonra bnce sen değil arkadaşların dr.a gitmeli.. Hemde goz doktoru..
bazi insanlarin goyesi bu .insanlari kirmakdan mutlu oluuyorlar.Evet ya bide garsonum yani okdar sakarda degilim biri beni heyecalandirmadimi hic tabak bardak falanda kirmiyorum :)
Evet canim aynenbazi insanlarin goyesi bu .insanlari kirmakdan mutlu oluuyorlar.
Yanlış anlama, güzel kızmışsın lakin ellerin öyle çıtı pıtı bişey değil. Gayet normak el, hatta ortalama incelikte bi kadın elinden bi tık etliYok ben gene de doktora gidecem canim haha bak iste bu benim :)
Yok ya normal canim elimi aynaya cok yakinlastirmisim ondan:) oyle anlamakta haklisin canim. Ellerin ince gucsuz diyorlar ama gene de. Bugun internetten el ve parmak guclendirici lastik ve alet aldim onunla guclendiririm.Yanlış anlama, güzel kızmışsın lakin ellerin öyle çıtı pıtı bişey değil. Gayet normak el, hatta ortalama incelikte bi kadın elinden bi tık etli
Iste olmuyor canim oyle takilmadan yapamiyorsun. Eller bir kenara yuruyusumu hic begenmiyorlar sanki ayaklarin seni tasimiyormus gibi yuruyorsun taklit eden arkadasim bile oldu arkamdan bu konuya cok taktim yani ayaklarimda egrilik var ailem onlem almadi, ben yarin doktora gidip tedavi olacam yasim gecti cogu cocuklukta tedavi yapiyor bakalim me olacak :)senin hiçbir şeyin yok, henüz 18 yaşındasın. Bırak evlenmeyi falan da keyfine bak hayatım. Yurtdışının tadını çıka. O arkadaşlarına da sapıtmayın, gidin az ötede oynayın de
Oyle kilom falan yerimde ama guclu degilmisim iste parmaklarin biraz ince, yuruyusun cok kotu. Hata konu is konusu oldumu, arkadas dedi sen oyle is yapacak biri degilsin biz daha becerikliyiz falan diyor elimiz daha yatkim dedi sen gucsuzsun dediyani ben sana da anlam veremedim. arkadaşlarına da.
İlginç kafalar bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?