Sağlıkocağı beta hcg

mavize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Arkadaşlar dün 10.30 gibi sağlık ocağında hamilelik testi için kan verdim bugün saat 12.30 oldu ama daha çıkmadı normal mi diğer sonuçlar çıkmış beta yok

Arkadaşlar dün 10.30 gibi sağlık ocağında hamilelik testi için kan verdim bugün saat 12.30 oldu ama daha çıkmadı normal mi diğer sonuçlar çıkmış beta yok
Akşamüstüne doğru çıkabilir

Bazı sonuçlar doktor sisteme bakmadan enabiza düşmüyor gidip görüşün oradan söylerler size benim öyle olmuştu çünkü

Hayırlı olsun inşallah belirtiniz neler di ki kan verdiniz
Belirliti yoktu açıkçası ama içimde his vardı daha adetime zaman olmasına rağmen test yaptım ve silik çizgi çıktı üç tanede bende gidip kan verdim ve beta 14 çok başı dendi

Belirliti yoktu açıkçası ama içimde his vardı daha adetime zaman olmasına rağmen test yaptım ve silik çizgi çıktı üç tanede bende gidip kan verdim ve beta 14 çok başı dendi
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Arayıp sordum 14 çıktı çok erkenmiş zaten adetime daha 6 gün vardı haftaya kan verin yine dedi
Hayırlı olsun canım çok başında yakalanmış bir değer zaten sağlıkla gelsin inşallah 2 günde bir artışı takip etmen gerek önemli olan 2 kat artışın olması

İnşallah artar ya fırsat olursa yarın tahlil vermeye çalışacağım çok teşekkür ederim

Öyle ama çok başı ilerlemesini görmek için kan vermem gerekecek düzenli
Cnm varsa bile daha çok küçüktür iki üç haftalık falandır iki üç günde bir kan ver ama aynı yer ve saatte yükseliş varsa zaten belli olur iki katı artış olması gerekir hayırlısı olsun hakkınızda

Öyle yapmaya çalışacağım bakalım hayırlsı olsun

`