Benim de 3.5 yıl olduİnşallah canım çünkü 4 senedir gözüm yolda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 3.5 yıl olduİnşallah canım çünkü 4 senedir gözüm yolda
Benımde öyle valla haklısınız rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben yarın son kez kan vereceğim bir sorun yoksa ultırason gideceğim artık kalp atışınaBenim de 3.5 yıl oldukimyasal bile görmedim resmen ilk kez gebeyim ben
![]()
Ben de öyle düşünüyorum yarınki kan 4. OlacakBenımde öyle valla haklısınız rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben yarın son kez kan vereceğim bir sorun yoksa ultırason gideceğim artık kalp atışına
Sizin değerler kaçtı tamBen de öyle düşünüyorum yarınki kan 4. Olacak![]()
En son 114 çıktıSizin değerler kaçtı tam
Bu kaçınca gün acabaEn son 114 çıktı
13. Gün değeri buBu kaçınca gün acaba
Hayırlısı olsun ınsallah Birdaha kan verirseniz haber verin buradan bende yarın vereceğim13. Gün değeri bu
Bende sabah vereceğim. Hemşirem geç tutunma var muhtemelen dedi. Bakalım sabah kaç gelecek. İnş güzel artarızHayırlısı olsun ınsallah Birdaha kan verirseniz haber verin buradan bende yarın vereceğim
İnsallah sabah sizinle burada güzel haberlerle görüşürüz umarım bol şansBende sabah vereceğim. Hemşirem geç tutunma var muhtemelen dedi. Bakalım sabah kaç gelecek. İnş güzel artarız![]()
Merhaba kan verdiniz miBende sabah vereceğim. Hemşirem geç tutunma var muhtemelen dedi. Bakalım sabah kaç gelecek. İnş güzel artarız![]()
Siz verdiniz miMerhaba kan verdiniz mi
Evet benimde 770 çıktıMerhaba
295 çıktı![]()
Çok sevindimEvet benimde 770 çıktı
Güzel yükselmiş maşallah dış veye kimyasal gebelik riskine karşı bikere daha baktırabilirsniz başta bi düzensiz artış olduğundan dedim sağlıkla gelsin minikMerhaba
295 çıktı![]()
Bende bu arada kaldım. Artık rahatça hamileyim demek istiyorum ama hep bir tedirginlik. Peki kaç gün sonra vermem gerekir kiGüzel yükselmiş maşallah dış veye kimyasal gebelik riskine karşı bikere daha baktırabilirsniz başta bi düzensiz artış olduğundan dedim sağlıkla gelsin minik
Gün aşırı şekilde aynı yani en son dün verdiyseniz yarın meselaBende bu arada kaldım. Artık rahatça hamileyim demek istiyorum ama hep bir tedirginlik. Peki kaç gün sonra vermem gerekir ki
Ee ben böyle manyak olurum her iki günün birineGün aşırı şekilde aynı yani en son dün verdiyseniz yarın mesela
Rahim içi kese gözükünceEe ben böyle manyak olurum her iki günün birinene zaman kesinleşecek bu minnoş