• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıksız beta artışı

Benim de 3.5 yıl oldu 🫠 kimyasal bile görmedim resmen ilk kez gebeyim ben 🫶🏻
Benımde öyle valla haklısınız rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben yarın son kez kan vereceğim bir sorun yoksa ultırason gideceğim artık kalp atışına

Benımde öyle valla haklısınız rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben yarın son kez kan vereceğim bir sorun yoksa ultırason gideceğim artık kalp atışına
Ben de öyle düşünüyorum yarınki kan 4. Olacak 😂

Güzel yükselmiş maşallah dış veye kimyasal gebelik riskine karşı bikere daha baktırabilirsniz başta bi düzensiz artış olduğundan dedim sağlıkla gelsin minik
Bende bu arada kaldım. Artık rahatça hamileyim demek istiyorum ama hep bir tedirginlik. Peki kaç gün sonra vermem gerekir ki

Bende bu arada kaldım. Artık rahatça hamileyim demek istiyorum ama hep bir tedirginlik. Peki kaç gün sonra vermem gerekir ki
Gün aşırı şekilde aynı yani en son dün verdiyseniz yarın mesela

Ee ben böyle manyak olurum her iki günün birine 😂 ne zaman kesinleşecek bu minnoş
Rahim içi kese gözükünce 🤣tabiki kese görene kadar kan vermeyin ama bi kez daha iki kat artış oldumu diye vermenizi tavsiye ederim

Back
X