Tüp bebek düşük beta artışı

peccavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
27
4
1
36
6. Gün embriyosu beta 7. Gün 25.24 9. Gün 32.59 11 gün 52.13. Sağlıksız bir artış görünüyor. Bu şekilde olup sağlıklı gebeliğe dönen, kimyasal olan ya da dış gebelik geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Hikayeniz nasıl ilerledi? Çok zordayım

6. Gün embriyosu beta 7. Gün 25.24 9. Gün 32.59 11 gün 52.13. Sağlıksız bir artış görünüyor. Bu şekilde olup sağlıklı gebeliğe dönen, kimyasal olan ya da dış gebelik geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Hikayeniz nasıl ilerledi? Çok zordayım
Doktorunuza sordunuz mu? 9. Günden 11. Güne artışı iyi olmuş aslında inşallah güzel artışlarla ilerler

Doktorunuza sordunuz mu? 9. Günden 11. Güne artışı iyi olmuş aslında inşallah güzel artışlarla ilerler
Hemşirem şuan çok belirsiz bugünden sonra ciddi bir artış bekleriz. 11 güne kadar düzensiz artış olup sonradan toplayan beta değerleri gördük dedi. Ama sıfır noktasında kaldım. Ne üzülebiliyorum ne sevinebiliyorum. Olumlu ya da olumsuz tecrübelere ihtiyacım var 🥺

Bir sonraki günün ilerleyişi daha önemli. Benim 10.gün 56 ile başlamıştı 12.gün 136 ve iki gün sonra 400e kadar yükseldi. Bana da düşük hcg başlangıcı dediler ama yükselmeye devam etti. İnşallah sizinki de öyle olur. Beklemek bu süreçte çok çok zor. Sonu güzel olur inşallah

9 ve 11 artışı güzel, taze transfer mi yani çatlatma iğnesi yakın zamanda oldunuz mu? Öyleyse ilk etapta atıyorum 15 çıkacakken onun etkisiyle 25 çıkmış olabilir keza çift embriyoysa biri tutup diğeri kimyasal olmuş olabilir şuan önemli olan gebe olduğunuz gerçeği ❤️

Back
X