Sağlıksız gebelik geçiyorum

Ama tüp bebek doktor öyle dedi yumurtan çok ama kalitesiz embriyonda kalitesiz oldu gebelikte sağlıksız oldu dediği hep çıktı ondan ne derse inanamıyorum ben inşallah mucize olur
Doktor der neler diyorlar imkansız senin çocuğun olmaz dediği kaç insanın çocuğu olmuştur misal. Herşey nasip kısmet meselesi nasibi yoksa 1 numara yumurta da olsa o olmaz tedbir senden takdir Allah'tan

Canım çok geçmiş olsun. Mol gebelik olduğu nasıl ve kaçıncı haftada anlaşıldı?
çok sagol canım,
ben ılk 5.haftada gıtmıstım kesem bıraz yuvarlak degıldı yolk vs olusmustu ,
bekledık bıraz kenar kırımlarda kanama alanı vardı ıgne ve kullandım kanama alanı geçmıstı dger kontrole gıttıgımde ama kesem bozuktu hala, sadece bır haftada büyümüştü..
ıkı rısklı gebelık doktoru gordu ,bır tup bebek doktorum ve saglıksız olduguna kaarar verdıler,
6haftalıktı canım..
ama mol gebelık oldugu kurtaj sonrası patalojı sonucunda çıktı

Doktor der neler diyorlar imkansız senin çocuğun olmaz dediği kaç insanın çocuğu olmuştur misal. Herşey nasip kısmet meselesi nasibi yoksa 1 numara yumurta da olsa o olmaz tedbir senden takdir Allah'tan
evet kesınlıkle oyle bnım en kalıtelı embıyoydu 5aa ama kısmet olmadı,kurtaj oldum,
Rabbım ol derse olacak

• Beğen
Reactions: H M
Az artan beta sonucu doktorum yarın muaneye çağırdı ve iki gece 1 saatlik anı karın ağrısı böbrege ve bele vuran ağrıyla geçirdim şiddetli sonra geçti doktor dış gebelik dedi galiba doğru dedi ama leke kanama yok olurda birisi aynı durumu yaşarsa diye yazıyorum 5 yıl sonra mucizem oldu oda sağlıksız oldu önümüzdeki günlerde bakacaz ne gelirse Allahtan geliyor
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Allah aratmasın🤲🏻

Ama tüp bebek doktor öyle dedi yumurtan çok ama kalitesiz embriyonda kalitesiz oldu gebelikte sağlıksız oldu dediği hep çıktı ondan ne derse inanamıyorum ben inşallah mucize olur
Canım doktor degistirmeyi dusunuyo musun böyle bana pat pat soyleseler moralim yerlerde olur herhalde

Benim de 8 sene sonra gelen mucizem 6 haftalikken sonlandı bos gebelik oldu😞kurtaj oldum bidahada maddi manevi deniyecek gücüm yok

Back
X