Sağlıksız gebelik…

neyazsamki

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
220
47
13
Nasıl hissettiğimi bilemiyorum artık tayin dönemimize denk geldi Doğuya atandık derken taşınma süreci vs. Tekrarlayan bir lekelenmem kanamam vs geldi hemen özele gittik kanama alanı yoktu hatta bebek görünmüştü kalbi atmıyordu yolk kesesi kese boyutundaydı nerdeyse %60 sağlıksız gebelik olduğunu söyledi doktor. Cuma yani dün kontrolümüz vardı kalbini duyarız umuduyla ama yine kalbi atmadı yolk kesesi normale dönmüştü bir sorun yoktu sorun 4 gün içerisinde hala kalbi atmaması ve 6. Haftada kalması… 16 temmuz son reglmin başlangıç tarihiydi normalde 8 haftalık olması gerekir ovülasyon testiyle hamile kaldım ama haftasıyla uyumsuz denildi yine emin olmamak ile birlikte aynı gün içersinde devlete gittik o da bebeği bile göremedi haftaya gel dedi kesinlikle umut vermedi o da %99 oranında sağlıksız gebelik dedi. En sonunda bir diğer özele gittik sol da olduğunu söyledi hastalarımın bazen sol da kesesi olup biraz yavaş şekilde gebeliğinin ilerlediğini normal olduğunu söyledi inanmak istedim o da haftaya cuma gel dedi takviye vitamin vs önerdi ama eşim de onun da umut sattığını söyledi ben inanmak istemiştim. Bilmiyorum dün progestan kullanmayı bıraktım nasibi varsa bu dünya da inşallah benimle kalır. Bugün yine lekelenmem başladı ama ağrım sızım yok nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum çıkmazlardayım…

Bence umut satmışlar aynı seyi yaşadım gerçekçi olmak en azından duygusallığı en aza indiriyor benimki kendi kendine düştü kürtaja gerek duyulmadı allahtan. Yapabileceginiz bir şey yok 1 hafta daha beklersiniz gelişme yoksa doktorunuz ona göre yol çizer. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin bu şekilde oluyorsa zaten embriyo sağlıksız oluyormuş

Ne sebepten ötürü oluyor anlamış değilim çok erken sevindim herkeslere ilan ettim.. sizinki kaçıncı haftada düştü ve şuan ne durumdasınız

Ne sebepten ötürü oluyor anlamış değilim çok erken sevindim herkeslere ilan ettim.. sizinki kaçıncı haftada düştü ve şuan ne durumdasınız
Embriyo sağlıksızsa yani bebek zaten yaşamayacak hastalıklara sahipse vücut gebeliği daha da ilerletmiyor gelişimi durduruyor bence bu güzel bişey. Benimki 5. Haftalarda takılı kaldı 8. Haftada kendi kendine düştü. Şuan ikizlere hamileyim 9 haftalık.. 3. aydan önce aile dışına söylenmemeli diye düşünüyorum geçmiş olsuna aramaları bile çok üzmüştü o zamanlar

Ohh oh çok şükür Sağlıkla gelsin minikler inşallahh düşükten ne zaman sonra hamile kaldınız

Ohh oh çok şükür Sağlıkla gelsin minikler inşallahh düşükten ne zaman sonra hamile kaldınız
Düşükten sonra 2 ay korundum korunma bittikten 7 ay sonra. Allah size de sağlıklı gebelikler nasip etsin güzel haberler alırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…