Sağlıksız gebelik…

Amin insallah.insan biran once olsun istiyot ama imtihan buya bazen gec oluyot.guc olmasin insallah..hakkinizda hayirlisini diliyorum

Son durum nedir canım

Ben de sekizinci haftada düşük yaptım sizin de lekelemeleriniz oluyor muydu evde ağrısına dayanamadım doğum ağrısı gibiydi kürtaj ile alındı sizin çok ağrınız olmadı mı, ne kadar süre korundunuz,şimdiki gebelik süreciniz nasıl ilerliyor? Sorular pes peşe oldu kusura bakmayın merak ediyorum

Merhaba kaçıncı haftaydı sizinki 8. Haftada düşük mümkün mü kürtajsız

Merhaba kaçıncı haftaydı sizinki 8. Haftada düşük mümkün mü kürtajsız
Merhaba 9+1 deydim zaten bastan beri sorunlar vardi kalp atisi hic olmamisti.gelisimide durmustu.besinci haftadan itibaren kanamalarim vardi progestan falan kullandim ama olmayacagida biraz belliydi malesef.baya dort bes saat normal dogum sancisi cektim hastanede butun sekilde afedersiniz avuc icini dolduracak kadar bir keseydi dusuk yaptim.ilaclar verildi kanamam cogaltildi bu sekilde temizlenmis zaten parcada kalmamis.sonrasinda butun muayenelerimi oldum ve ciktim cok sukur

Bende bugün doktora gittim ilaçla olursa yatış yapılacak on güne kadar da düşmeyebilir dedi. 8+2 yim, zehirleme ihtimali var geç kalmayın dediler herkes kürtaj öneriyor sizce ilaç mı kğrtaj mı

Bende bugün doktora gittim ilaçla olursa yatış yapılacak on güne kadar da düşmeyebilir dedi. 8+2 yim, zehirleme ihtimali var geç kalmayın dediler herkes kürtaj öneriyor sizce ilaç mı kğrtaj mı
Birini onermem dogru olmaz ama burda tecrubelerimizk paylasiyoruz.bana doktor on haftaya kadar zehirleme gibi bi durum olmaz demisti.normal.dogum gibi agrilarla vucut atti bende.ama soyleki vucut atmiyorsa tabiki mudahale edilmeli.ben kanamam yogunlasinca aksam gitmistim acile orda kan falan vermistim sabah kurtaja gidecektim eger gece agrilarim baslayip dusuk yapmasaydim.kanamaniz varmiydi sizin

Ben progestan kullanıyordum 3 haftadır dün bıraktım hiç kanamam olmadı şimdiye kadar

Kurtaj sebebi nedir peki kanamada yoksa eger dusuk riski olan baska bir durummu var

Kalp atışı duyulmadı hiç, kesede bozulmus
Anladim ozaman vucudunuz atmazsa yani dusuk yapmazsaniz alinmasi gerekecektir kurtajdan istemsizce cok korkmustum ben ama deneyimleyenlerden dinledigim kadariyla korkulacak birsey olmadigini soyluyorlar.canimiz pek acimazmis.ruhumuz aciyor tabi uzuluyoruz insallah hayirlisiyla guzel saglikli gebelikler yasariz

Kürtaj oldum dün. Anestezi aldım hiç bişey hissetmedim, Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…