sağlıkta özel ünivde %50 burslu okuyanlar işsiz mi kalıyo

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
mesela tıbbi görüntüleme yada tıbbi laboratuvar yada anestezi gibi bölümlerde %50 burslu olarak okuyan ve mezun olan kişiler işsiz mi kalır? Yani %100 burslu olan yada devlet üniv kazanmış olanları mı tercih ederler? İş bulmakta özel çıkışlı diye sorun yaşayan yada duyan var mı? yardımcı olur musunuz

Benim kardeşim özelden mezun burslu harıl harıl kpss ye çalışıyor öyle birşey olsaydı canını dişine takıp derslere çalışmazdı diye düşünüyorum

Hiç alakası yok diplomana bakıyorlar yaptığın işe bakıyorlar kime ne senin bursundan

hayir bunun burslu olmakla yada olmamakla alakasi yok diplomayi almaniz ve tabiki kendinizi mesleginizde yetistirmeniz önemli.misal ben devlet üniversitesinden ayni is yerinde ayni pozisyonda arkadasim özel üniversiteden mezun bursuda yok üstelik ikimizde devlet memuruyuz..

yani bu parayı basmış okumuş başarısızdır ben %100 bursluyu alayım işe diye bi görüş var işverenlerde diye duydum birilerinden de..sormak istedim

Bursla alakası yok ama tıbbi görüntüleme olsun anestezi olsun fazla aranan meslek degil yani saglıkta atıyorum 5 hemşire atanıyorsa 2 anestezi atanır ki her özelde yığınla okuyan insan var atanması çok çok zor olan mesleklerden

mesela tıbbi görüntüleme yada tıbbi laboratuvar yada anestezi gibi bölümlerde %50 burslu olarak okuyan ve mezun olan kişiler işsiz mi kalır? Yani %100 burslu olan yada devlet üniv kazanmış olanları mı tercih ederler? İş bulmakta özel çıkışlı diye sorun yaşayan yada duyan var mı? yardımcı olur musunuz
Alakası yok.ister devlet,ister özel okul istersen se aöf oku.

Back
X