- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
Sanirim bosaniyorum.. icim bombos 6 yillik evlilik 4 yasinda bir cocuk sayisiz kavga.. eskort aratmasindan cikti kavga ama ben cok doluydum tika basa. Onun bana hastalik bulastirdigini dusunmek , yapmasa bile bakmasi beni cileden cikardi. Su goturmez bi bahenesiyle.. kavga bir yerden alevlendi.. ben saydim o saydi..ne anneligim ne kadinligim kaldi. Okadar cok sey konusuludu ki hatirmayorum evden git dedi. Bende sen git cocugun duzenini mi bozayim dedim. Tamam ozaman kizimiza anlatayim dedi. Anlattigi sekil aynen su,
Ben gidiyorum babacim sen babasiz kalacaksin artik gelemeyecegim... (cocuk hungur hungur) sirf ben gitme diyim diye..
Sonra cocukla odaya gitii yayilmis yv izliyor. Nezaman gideceksin diyorum. Sabah gideyim gec oldu diyor dalga gecer gibi.. hayir hayir simdi gideceksin dedim
. Ben odda kivrilirim dedi. ( oyle diyince uzuldum) onca seye ragmen.. dik durdum git dedim bir kac esya aldi , cocuga para birak dedim yokkkk dedi para falan , cocugumu senden almak icin en iyi avukati bulucam dedi. Evden cik dedi tamam borc harc bulayim cikicam dedim. Ne olur biseyler soyleyin ben simdi ne yapacagim
Ben gidiyorum babacim sen babasiz kalacaksin artik gelemeyecegim... (cocuk hungur hungur) sirf ben gitme diyim diye..
Sonra cocukla odaya gitii yayilmis yv izliyor. Nezaman gideceksin diyorum. Sabah gideyim gec oldu diyor dalga gecer gibi.. hayir hayir simdi gideceksin dedim
. Ben odda kivrilirim dedi. ( oyle diyince uzuldum) onca seye ragmen.. dik durdum git dedim bir kac esya aldi , cocuga para birak dedim yokkkk dedi para falan , cocugumu senden almak icin en iyi avukati bulucam dedi. Evden cik dedi tamam borc harc bulayim cikicam dedim. Ne olur biseyler soyleyin ben simdi ne yapacagim