Kırklandın mı naptındedim ya banyoya girip geliyorum diye
Yavrular ben kaciyorum artik, film izleyecegim, opuldunuz
maske yaptım önce, sana geliyorum ya bebegim siyah noktalarımdan arınıyım dedimKırklandın mı naptın
Görüşürüzkızlar çıkıyorum bende
kitap okuyacağım biraz
çok sevindim sizinle tanıştığıma :)
yarın görüşürüz iyi geceler hepinize
Angelic buralardaydı bi ara ama o da gitti sanırsamaha kaldık başbaşa
Angelic buralardaydı bi ara ama o da gitti sanırsam
Ay naz deli misin ya eskiyi kurcalamak ne zaman iyi gelmiş ki insana niye böyle bişey yaptın? Hem eski görümce adayı nedir yahu çok iticiaşağıda gözüküyor, belki gelir birazdan sohbete
ben ne malım yaa, gittim yine eski nişanlıyı arattım face te, sonra karısının eski görümce adayımla resimlerini görüp kendi kendime delirdim
Ay naz deli misin ya eskiyi kurcalamak ne zaman iyi gelmiş ki insana niye böyle bişey yaptın? Hem eski görümce adayı nedir yahu çok itici
Düşünme boşver. Biz ne yapıcaz onu düşünkadına sıfat bulamadım başka napayımrahmetli görümcem diyorum aslında ama o zaman yanlış anlaşılabilirdi
ayy ne bileyim yaa istemsiz açtım baktım, aslında hiç özendigim bir hayatta degil aslında şuan yaşadıkları ama düşündüm bir an ben olsaydım o kızın yerinde ne olurdu diye
Düşünme boşver. Biz ne yapıcaz onu düşün
Biz de mi uyusakneyi ne yapacaz ? kaderimizi mi ?
Biz de mi uyusak
çok mantıklı bir karargerçi az daha işim var benim ama bir an önce halledip uyuyabilirim bende
O zaman çıkıyorum ben, sabaha yine mal gibi uyanıcamİyi geceler kuzu
24 dk sonra otobusun var naz gec kalmasabah 9 da otobusum var benim, uyuya uyuya gelirim artıkiyi uykular bebişim
Hadi sağ salim gel, iyi yolculuklarsabah 9 da otobusum var benim, uyuya uyuya gelirim artıkiyi uykular bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?