Tesekkur ederim, hosgeldinHayirli olsun, baslik bile bol geyikli
Yok ben baska yerdeyim, aksam vakti actim topigiO DEGİLDE ruyanda geyik mi gördün sabahin şu saatinde actin topigi
2 saatlik uykuyla duruyorum, uyuyamiyorum, benim yerime de uyyun
Hosgeldin bebegimbuyurun efendim biri beni mi çağırdı
Hosgeldin bebegim
Hosgeldin bebegim
Aman sus sus dönünce bize yerleşmeye kalkar falanhoşbulduk şekerim
azıcık kıskandırayım mı seni Androyla evlerimiz çok yakınmış sık sık görüşecegiz diyerek
Bas githoşbulduk şekerim
azıcık kıskandırayım mı seni Androyla evlerimiz çok yakınmış sık sık görüşecegiz diyerek
Eee hani bir olay yok burda, boşuna mı geldik?
Aman sus sus dönünce bize yerleşmeye kalkar falan
3 kedi, 4 bavul, iki kisi Turkiyeye iner inmez ilk isim size gelmek olacak yavrum, sen kasindinAman sus sus dönünce bize yerleşmeye kalkar falan
Eryaman'da ne işiniz var acaba yaa çok uzak oralar ben gelememBas gitBen donunce de ilk eryamana gidecegiz buyuk ihtimalle gene gelince de uzagiz yani bu kadar olmasa da
Bas gitBen donunce de ilk eryamana gidecegiz buyuk ihtimalle gene gelince de uzagiz yani bu kadar olmasa da
Bir gelelim bir eve kapak atalim sonrasina bakariz modundayiz, ya sifir full mutfakli cok uygun fiyata evler, donunce rendem bile olmayacagi icin bizim icin cok mantikli, yaza dogru istersek degistirirz... Gerci degistersek bile yasamkent, umitkoy, cayyolu taraflari olacak geneEryaman'da ne işiniz var acaba yaa çok uzak oralar ben gelemem
Bir gelelim bir eve kapak atalim sonrasina bakariz modundayiz, ya sifir full mutfakli cok uygun fiyata evler, donunce rendem bile olmayacagi icin bizim icin cok mantikli, yaza dogru istersek degistirirz... Gerci degistersek bile yasamkent, umitkoy, cayyolu taraflari olacak gene
Kacmak isteyen kim, atlayin gelin tipis tipis, olmadi ben bile alirim yavrularim benimeryaman dedigin bizim oralardan bir otobuse bakar bebiş, bizden kurtulamazsın yani oralara kaçarak
Benim kapinin onunde oynamayin, herkes kendi kapisinin onuneHa gelmeyin ötede oynayın siz diyorsun yani kibarca
Kacmak isteyen kim, atlayin gelin tipis tipis, olmadi ben bile alirim yavrularim benim
Benim kapinin onunde oynamayin, herkes kendi kapisinin onune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?