- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Olur =) öptüm özelden yazışırızcanm bunları burda konuşmasak olur mu ?
bayan hangilerini kullandın lenKullandım da erkek için olanlarını değil
cıkıp gitmesedin hemenOlur =) öptüm özelden yazışırız
bayan hangilerini kullandın len
true life hiç kalıcı değil kiBende 1 tanesi var sadece çevremdekilerde gördüm birkaç tane güzeldi onlar da. Bendeki True Life
Zaten çok nadir kullanıyorum onu, katalogda hoşuma gitmişti öyle aldım. Diğerlerini kullanıyorum genelde.true life hiç kalıcı değil ki
en güzelleri
incandessence
persevie
litte black
Cız etti
Hosgeldin canim, ben geldim simdi gidiyorum, 2 de dersim var bir tane makale okumam lazim, yeni basliyorumKimse yok muu
Direkt malCız etti
gelmicen mi bugün tekrarHosgeldin canim, ben geldim simdi gidiyorum, 2 de dersim var bir tane makale okumam lazim, yeni basliyorum
Yok bitanem, kutuphaneye geldim, 2 de ders var, bir tane makale okumam lazim, derste tartisacakmisiz, kafa goz dalabilirimheexee öğle arası mı verdin bebeğim?
4-5 saate en gec gelirim gene, anca eve gecmis olacagimgelmicen mi bugün tekrar
Yok bitanem, kutuphaneye geldim, 2 de ders var, bir tane makale okumam lazim, derste tartisacakmisiz, kafa goz dalabilirim, bir de mal gibi puan verip aciklayacagiz falan, okumadan yirtamam , ona bakacagim simdi, ama dersten sonra eve gecince ugrarim
Gunumuz dunyasinin karayan yarasi karbondioksit tuketimindeki engellenemez yukselis diye baslasam yaŞey yap bambaşka şeylerden bahset ama kendinden çok emin konuş, herkes bi mal olsun ne dediğini de anlamazlar evet haklı derler
Gunumuz dunyasinin karayan yarasi karbondioksit tuketimindeki engellenemez yukselis diye baslasam ya
Mevzu da methane gazi ha!
Ne kadar cok ortak noktamiz varMethandan hidrojen elde etme benim bitirme tezimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?