Yok kuzu mikroskoptan bin tane foto cektim, en iyi 10-15 tanesini secip, duzenleyip teze eklemem lazim, bir de bir iki e-mail isim varNe işin var?yardıma gelelim..
Çok mütevazısın bebem..tahmin ediyorum,çokta güzelsin bence..hem kalbin hem yüzün..Ben çok seksiyimdir ayıptır söylemesi
Ay ne olur her b.kta kendini seksi zanneden kizlardan olmaBen çok seksiyimdir ayıptır söylemesi
Git git kedi ol tırmala herkesi..Yok gecen yil halloween da kuyruk ve manyak gibi eyelinerla kedi isine gireyim dedim, hortum oldu, kizilca kiyamet evdeydik, bakalim bu sefer zaman bulursam ve hava muhalefeti olmazsa giderim diyorum
Vahsiyim huyum kurusunGit git kedi ol tırmala herkesi..
Çok mütevazısın bebem..tahmin ediyorum,çokta güzelsin bence..hem kalbin hem yüzün..
Efendim..Arriiffff
Ay ne olur her b.kta kendini seksi zanneden kizlardan olma
Neye benziyorum be!Yok be dalga geçiyorumAma niyeyse bana hep dişi yakıştırması yapıyolar anlamadım gitti ne kadar mazbut ev kızıyım halbuki Sen de çok güzelsin bence konuşmalarından anladım ben hissediyorum öyle. Hexin de neye benzediğini hissetmiştim hemen
Demek dişisin yavruuuYok be dalga geçiyorumAma niyeyse bana hep dişi yakıştırması yapıyolar anlamadım gitti ne kadar mazbut ev kızıyım halbuki Sen de çok güzelsin bence konuşmalarından anladım ben hissediyorum öyle. Hexin de neye benzediğini hissetmiştim hemen
Neye benziyorum be!
Demek dişisin yavruuu
Hemi de nassi
Bilmem hex söylesin
Evet doğru söyleHemi de nassi
Hemi de nassi
Kuyrugundan goremedimHeex never dişi mi? Doğru söyle bak..
Kuyrugundan goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?