- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
aslında boyum 172 bu forumdakiler hep küçük gösteriyosun diyo yüzden dolayı olabilir.Minyon musun? Ben tam gösteriyorum çok gıcık kimse küçük demiyo
Baby facesen demek kiaslında boyum 172 bu forumdakiler hep küçük gösteriyosun diyo yüzden dolayı olabilir.
bence deBaby facesen demek kiBoşver küçük göstermek iyidir
O zaman bebe bebe konuşuyosun burdabence depek babyface de değilimdir ama...
benim lakabımda bebe zatenO zaman bebe bebe konuşuyosun burdaseni depresyona sokmak için özellikle yapıyor da olabilirler
Kıskançlardan ben de çok çekiyorum benim başımda da varbenim lakabımda bebe zatenben breaking bad'in bebe'si sanıyodum.Yoksa....
beni kandırmışlar bunca zamandırKıskançlardan ben de çok çekiyorum benim başımda da varGelince ağzımı kırcaklar ama olsun
Şey yapma ya benim için ablasın sen üzerlerse bana gel
beni kandırmışlar bunca zamandırgelsinler de diss atayım
bilmemen iyi bir şey aslındaO ne be çok cahilim
bilmemen iyi bir şey aslındaşimdi benim ergenliğimde diyelim bir rapçi diğer rapçiye küfürlü,eleştirili bir şarkı yaptı,buna diss denirdi.Diss atmak bu yani.
evet sana öğretirim sen de atarsın
Neyse at sen yine de
Eyvallahevet sana öğretirim sen de atarsın
bdv ve türkiye siyaset gündeminde sürekli polemiğe girip banlanmıyorumEyvallahBaşka ne numaraların var?
Hiç görmedim ben seni polemiklerdebdv ve türkiye siyaset gündeminde sürekli polemiğe girip banlanmıyorum
ben de şuan en fazla geyikte duruyorum ama polemikli konulara yazarımHiç görmedim ben seni polemiklerdeSiyaset eski yavuklum, ilk orda takılıyodum sonra buraya transfer oldum son zamanlarda da bdv de takılıyorum
Polemik de çıkmıyo ki doğru düzgünben de şuan en fazla geyikte duruyorum ama polemikli konulara yazarım
ben de çirkef gelinleri seviyorumPolemik de çıkmıyo ki doğru düzgünBen en çok aldattı boşayacağım diye başlayıp gocam o benim size ne be diye bitenleri seviyodum ama pek yok bu aralar
Bana ev al diyenleri mi kaynana düşmanı olanları mı?ben de çirkef gelinleri seviyorum
evett bir de görümce düşmanları..Bana ev al diyenleri mi kaynana düşmanı olanları mı?
Sen de mi görümcesin yoksa?evett bir de görümce düşmanları..bir de haksız mıyım diye konu açanları seviyorum,hepsine haksızsın yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?