Noldu niye geldin
Gecti mi bas agrin?bende buradayımmm :)
Gitme tabiGidem mi?
Ara verdim ya aciktim
Bu ne be?!Su topikte neler gorecegim daha acaba...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yapay-kizlik-zari.498166/#post-37588643
ıkı agrı kesıcıden sonra evett gecti :)Gecti mi bas agrin?
bu ne sımdi ?Karşı Cinsten Olsaydın, Nasıl Biri Olurdun?
Eğer sen erkek olsaydın, hiç şüphesiz çapkın bir playboy olurdun. Toplum baskısı yüzünden, ki o tür şeylere lanet olsun, içinde kalmış ve yapamadığın her şeyi, toplum erkeği ötekileştirmediği için, hunharca yapar, kadınları ard arda dizer, buradan köye yol yapardın. Türlü taktiklerin de olurdu senin. Kimisine iltifatla, kimisi zeka göstergesiyle, kimisine özgüvenle yaklaşıp tavlardın. Caziben karşında kadınların dizlerin bağı çözülür, asfaltları ağlatırdın be! :)
http://onedio.com/haber/karsi-cinsten-olsaydin-nasil-biri-olurdun--386529
Olaylar olaylarBu ne be?!
Hadi gecmis olsun o vakitıkı agrı kesıcıden sonra evett gecti :)
Testbu ne sımdi ?
nasıl oluyo oooTestYapsana sen de
Adam Gibi Adam olurdun!NeverOne sen ne zipcik bir tipsin ya! Ben de cok bayik
Sen erkek olsaydın, adam gibi adam olurdun. Aslında senin dünya görüşünde kadın-erkek diye bir ayrım yok! Önemli ve mühim olan insan olmak. Yoksa kadının da erkeğin de kötüsü çok. Ve eğer erkek olsaydın şimdikinden asla farklı olmazdın. Dürüst bir insan olurdun. Basit hesapların peşinden koşmaz, erdemli kalmaya özen gösterirdin. Saygıya, inceliğe, yardımseverliğe; yani kısaca insan gibi insan olmaya özen gösterirdin. Bu kadın-erkek ayrımları senin için masal masal...
Link var ya altında aç onu yap bakalım ne çıkacaknasıl oluyo ooo
Eğer sen erkek olsaydın, hiç şüphesiz çapkın bir playboy olurdun. Toplum baskısı yüzünden, ki o tür şeylere lanet olsun, içinde kalmış ve yapamadığın her şeyi, toplum erkeği ötekileştirmediği için, hunharca yapar, kadınları ard arda dizer, buradan köye yol yapardın. Türlü taktiklerin de olurdu senin. Kimisine iltifatla, kimisi zeka göstergesiyle, kimisine özgüvenle yaklaşıp tavlardın. Caziben karşında kadınların dizlerin bağı çözülür, asfaltları ağlatırdın be! :)nasıl oluyo ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?