Sahibinden full+full yapili geyik!!

Surekli duygusal bir seyler cikiyor bana, okuzun tekiydim ben ya, yaslandim mi olum ben!!

"Yardımsever" Arketipi!

Sen kendinden çok başkaları için yaşayan birisin. Yardıma ihtiyaç mı var, hooop hemen sen oradasındır. Bir pelerinin eksik! Ailenin, arkadaşlarının ve hatta kırk kat yabancıların bile, bu yönünle vazgeçilmezisin. Umursuyorsun çünkü ve insana sadece "insan" olduğu için değer veriyorsun. Fakat senin bu sınırsız yardımseverliğin, kendini ihmal etmene de neden oluyor. Biraz da kendine bak, dememiz o

http://onedio.com/haber/hangi-psikolojik-arketipsin--372152

"Kaşif" Arketipi!
Sen maceraperest bir insansın. Eğer kanında adrenalin dolaşmıyorsa, kendini bu hayatta boşuna yaşamış, kafanı kaşımış sayıyorsun. Keşfetmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi de oldukça çok seviyorsun. Meraklısın çünkü. Gezginsin de ayrıca. Ancak bu tempo birazdan biraz fazla. Yavaşlamalısın yani, bay/bayan Kolomb :)

Senin için geçmiş heexee

"Masum" Arketipi!

Senin en belirgin özelliğin katıksız bir romantik olman. Duygusalsın, dibine kadar hayalcisin de. Bir gün her şeyi çok güzel olacağına ise inancın tam. Bu dünyanın, çok boktan bir yer olduğuna ve kötülüğün hüküm sürdüğüne ise asla inanmıyorsun. Çünkü sana göre güzel şeyler de var: Bebekler, hayvanlar, doğa... Kısaca yolun geçse de bozkırlardan, elbet denize çıkar bir gün sokaklar!
bende yaptım

gelırler bırazdan ,forumdada konu yokkı müdahil olalım yaaa

evet yaa bır konu hakkında tartısma ıstegı var ıcımdee,hangı topıge gtsek kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…