cok guzel ne kdara aldınkıme nıyet kıme kısmet dun abiye bakarken iş yerınde gıymek ıcın begenıp aldıgım elbise :)http://www.trendyol.com/Kirmizi-Elbise-MLWAW154394/UrunDetay/28452/7826106
69.99 tlcok guzel ne kdara aldın
bende kendıme soyle salas dızlerıme kdr elbıse almak ıstıyorum ama bulamıyorum69.99 tl
netten bakk bulabılırsınn,ben cok salaşsevmıyorum yaabende kendıme soyle salas dızlerıme kdr elbıse almak ıstıyorum ama bulamıyorum
netten almak ıstemıyorum denemem lazımnetten bakk bulabılırsınn,ben cok salaşsevmıyorum yaa
kımı bayanlara basen yakıso amanetten almak ıstemıyorum denemem lazım
basenlerım var bnm sıskoyum ben
evet etek gyınce guzel oluyo aslıjnda yada elbıse gyıncekımı bayanlara basen yakıso ama
Çok çirkinim galiba
yok ya cekınıyorlardır belkı
unı mezunu ınsansın guzelsındır bn emınım
deme oyle demeyok yaa çok çirkin oldugundan kimse yüzüne bakmıyor
Beni bi tek sen anlıyosun nazyok yaa çok çirkin oldugundan kimse yüzüne bakmıyor
nazeyyyyyok yaa çok çirkin oldugundan kimse yüzüne bakmıyor
ama öyle gerçekleri sizden mi saklayımdeme oyle deme
ben gördüm ya bebegim ondan, kızlar seni görmedigi için güzel sanıyorlar, ben gerçekleri anlatırım onlaraBeni bi tek sen anlıyosun naz
ama gerçekleri söyledim yaa napayım yalan mı konuşayımnazeyyyy
Yok zaten onlar da moral vermek için öyle diyolar biliyorumama öyle gerçekleri sizden mi saklayım
ben gördüm ya bebegim ondan, kızlar seni görmedigi için güzel sanıyorlar, ben gerçekleri anlatırım onlara
ama gerçekleri söyledim yaa napayım yalan mı konuşayım
Bi de erkeklere sor sen onuguzellık gecıcı onemlı olan iç guzellıgı :)
sen ne tuhaf bi kı çıktın böyle nazama öyle gerçekleri sizden mi saklayım
ben gördüm ya bebegim ondan, kızlar seni görmedigi için güzel sanıyorlar, ben gerçekleri anlatırım onlara
ama gerçekleri söyledim yaa napayım yalan mı konuşayım
bazı erkeklerde İÇ guzellıge onem verıyo ama :)Bi de erkeklere sor sen onu
Yalan o yalanbazı erkeklerde İÇ guzellıge onem verıyo ama :)
onlar da haklılar canım, herkes benim gibi açık sözlü olamıyor malesefYok zaten onlar da moral vermek için öyle diyolar biliyorum
ya harbimm bu yeşil gözlü zayıf falan benim tam tersim bi kız, güzelsin deyip de yanında komplekse mi gireyim yanisen ne tuhaf bi kı çıktın böyle naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?