terbiyesiz 40 yaşına gelmiş hala aynıkaptık bu işi demi
sen enseye tokat atarken iyi amaaaal sana
ne 40 ı lan 26 yaşındayım benterbiyesiz 40 yaşına gelmiş hala aynı
Bakayım kuzum ben de bilmiyorum deneyelimnever ben çizelge hazırlcm yardm et bananasıl hazırlanıyor bulaamadım
hahahahhas nicktir
ben nickimi böyle yaparsam sizin dilinizden kurtulamam lanhahahahbak kendin dedin 'hasnicktir' diye,dün inkar ediyodun. gel inat etme nickini değiş sen
ah kıyamaaammben nickimi böyle yaparsam sizin dilinizden kurtulamam lan
kk da patlama yaşanır
ataşlara atma beni
evet ama ben gördüm cogu kişi yine yapmış link koyarak bende yapacam bananeeHamilelik takvimi var sadece, link yapıştıracak yer de yok eskiden sayaç koymak için yer vardı
inanması cok zor geliyoo demiah kıyamaaammetliye sütlüye bulaşmayayım,namusumla takılayım diyosun yani
herkes isyan ediyo zaten görmediniz mi öneriler bölümünde? sayaçlarımız gelsin diye. önceden evlilik takvimi de vardı. kalktı hep onlar nedense... bi hamilelik kaldı. hamile oldugumu öğrendiğim ilk iş o sayaşı yapmak olacakHamilelik takvimi var sadece, link yapıştıracak yer de yok eskiden sayaç koymak için yer vardı
Gördüğün birine mesaj atıp sorsanaevet ama ben gördüm cogu kişi yine yapmış link koyarak bende yapacam bananee
Hamilelik, askerlik neyse de o evlilik takviminin amacını hiç anlamadım. Aşkitomla 10 yıldır evliyiz. Ee napalım?herkes isyan ediyo zaten görmediniz mi öneriler bölümünde? sayaçlarımız gelsin diye. önceden evlilik takvimi de vardı. kalktı hep onlar nedense... bi hamilelik kaldı. hamile oldugumu öğrendiğim ilk iş o sayaşı yapmak olacak
sordum cevap glmedi dahaaGördüğün birine mesaj atıp sorsana
hahahaHamilelik, askerlik neyse de o evlilik takviminin amacını hiç anlamadım. Aşkitomla 10 yıldır evliyiz. Ee napalım?
hahahahişhhohhpohpphhphohphohpho yıkıldımHamilelik, askerlik neyse de o evlilik takviminin amacını hiç anlamadım. Aşkitomla 10 yıldır evliyiz. Ee napalım?
Gelir bekle, ben birinde görürsem ben de sorarımsordum cevap glmedi dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?