Sahibinden full+full yapili geyik!!

Beni bu düğün, nikah, gelinlik vs. işleri çok geriyor çok bunaltıyor o yüzden ancak kendi giyeceğim gelinlikle uğraşırmışım gibi geliyor.
sevmesen çekilmez zaten ya gelin kaprisi

Beni bu düğün, nikah, gelinlik vs. işleri çok geriyor çok bunaltıyor o yüzden ancak kendi giyeceğim gelinlikle uğraşırmışım gibi geliyor.
sevmesen çekilmez zaten ya gelin kaprisi
Sen,en guzel olmak istedigin icin geriliyosun. Benm oyle bi kaygim yok ki ay benden gelinlik alan dunyanin en güzeli olsun istemiyorum sahsen

Yaniniza alsaniza bir calisan bir ara, sen tasarla o milletle ilgilensin, olmuyor mu?
Gaza geldim

çok sıkılıyom la patlayacam birazdan, sabah beri toplasan 10 kelime konuşmamışımdır, sesim açılmadı daha düşün yani
Yapma huysuzluk kuzum, keyif yap, modunu yukselt, dustukce daha da canini sikacak seyler seni bulur bak
Uçuğun geçti mi bebeğim?
Insani boyutlara dondu diyelim...
Olabülü

Zaten var eleman kac tane ama mecbur bende muhatap olmak zorunda kaliyorum.
Ben de bunu dusunmuslerdir herhalde saf degil ya bunlar demistim Is herkese zor, cok sartlama kendini cok stresli stresli diye, hangi is kolay...
Dogal bir atar auram var benim harbigiz

Yapma huysuzluk kuzum, keyif yap, modunu yukselt, dustukce daha da canini sikacak seyler seni bulur bak
dizi izledim, çıktım yürüdüm, uyumaya çalıştım.. yok yookk gidecek yerim yok, çok sıkılmış hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…