ya aslinda isimi cok seviyorum. O kadar zevkli ki tasarlamak. Bu bir sanat bana göre. Model calisirken hic bir sey dusunemiyorum,beni mutlu ediyor. Emmeeeee kızlarla ugrasmak cok yoruyo,cok bunaliyorum. Agiz burun girmemek icin zor tutuyorum kendimi
Sen,en guzel olmak istedigin icin geriliyosun. Benm oyle bi kaygim yok kiBeni bu düğün, nikah, gelinlik vs. işleri çok geriyor çok bunaltıyor o yüzden ancak kendi giyeceğim gelinlikle uğraşırmışım gibi geliyor.
sevmesen çekilmez zaten ya gelin kaprisi
iyi bari işsizlikten kurtulmuş olurum artıkOoooooo hemde nasillllll
geldi atarlı, ne oldu la?
Yaniniza alsaniza bir calisan bir ara, sen tasarla o milletle ilgilensin, olmuyor mu?ya aslinda isimi cok seviyorum. O kadar zevkli ki tasarlamak. Bu bir sanat bana göre. Model calisirken hic bir sey dusunemiyorum,beni mutlu ediyor. Emmeeeee kızlarla ugrasmak cok yoruyo,cok bunaliyorum. Agiz burun girmemek icin zor tutuyorum kendimi
Gaza geldimNoldu gı
Yok be gayet keyifliyim de asil atar sana ugramis gibi gozukuyor buguniyi bari işsizlikten kurtulmuş olurum artık
Yok be gayet keyifliyim de asil atar sana ugramis gibi gozukuyor bugun
Yok ondan değil sevmiyorum bayıyorSen,en guzel olmak istedigin icin geriliyosun. Benm oyle bi kaygim yok kiay benden gelinlik alan dunyanin en güzeli olsun istemiyorum sahsen
Olabülüiyi bari işsizlikten kurtulmuş olurum artık
Zaten var eleman kac tane ama mecbur bende muhatap olmak zorunda kaliyorum.Yaniniza alsaniza bir calisan bir ara, sen tasarla o milletle ilgilensin, olmuyor mu?
Gaza geldim
Gecti sekerimUçuğun geçti mi bebeğim?
Yapma huysuzluk kuzum, keyif yap, modunu yukselt, dustukce daha da canini sikacak seyler seni bulur bakçok sıkılıyom la patlayacam birazdan, sabah beri toplasan 10 kelime konuşmamışımdır, sesim açılmadı daha düşün yani
Insani boyutlara dondu diyelim...Uçuğun geçti mi bebeğim?
Ben de bunu dusunmuslerdir herhalde saf degil ya bunlar demistimOlabülü
Zaten var eleman kac tane ama mecbur bende muhatap olmak zorunda kaliyorum.
Dogal bir atar auram var benim harbigizNeyin gazı bu
dizi izledim, çıktım yürüdüm, uyumaya çalıştım.. yok yookk gidecek yerim yok, çok sıkılmış hissediyorum kendimiYapma huysuzluk kuzum, keyif yap, modunu yukselt, dustukce daha da canini sikacak seyler seni bulur bak
neden gidecek yerin yokdizi izledim, çıktım yürüdüm, uyumaya çalıştım.. yok yookk gidecek yerim yok, çok sıkılmış hissediyorum kendimi
Oyle valla..Ben de bunu dusunmuslerdir herhalde saf degil ya bunlar demistimIs herkese zor, cok sartlama kendini cok stresli stresli diye, hangi is kolay...
Dogal bir atar auram var benim harbigiz
Hos geldin ancelikkk  ben geldim
hoşbuldum harbbican naparsınızHos geldin ancelikkk  
Hosgeldin hemsireben geldim
Donusumlu olarak huysuzluk yapmamizin hastasiyimdizi izledim, çıktım yürüdüm, uyumaya çalıştım.. yok yookk gidecek yerim yok, çok sıkılmış hissediyorum kendimi
Trip mi dedim ben, atar diyorum... Atarnaz olabilir amaOyle valla..
Gobek adin tripnaz bundan sonra o zaman
neden gidecek yerin yok
acaba can sıkıntısından gidip yemek mi yesem, belki 2 yakışıklı görürüm o aradaDonusumlu olarak huysuzluk yapmamizin hastasiyimBik bik otme, keyifli keyifli dur surda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?