Cilt, sac vs. vs.Hahahahcok iyimis
Ne bakımı yaptin gıı 

Bana her yer rahatKanepe rahatsız
Keyfin yerinde masallahCilt, ufak tefek temizlik, sac vs. vs.
Bana her yer rahat
Cilt, sac vs. vs.
Bana her yer rahat
Ay yok ya saati aksam 5 yaptim, daha dotu koymadim yere illa bir icat cikariyorum, soyle sabahtan aksama kadar bos takilamiyorum, sonra da sinir oluyorum gun bitti diyeKeyfin yerinde masallah
Ne oldu gi?
Bende bugun ayni durumdayim. Pazar gunu millet fan fini fin fon yaparkene ben calistim Ay yok ya saati aksam 5 yaptim, daha dotu koymadim yere illa bir icat cikariyorum, soyle sabahtan aksama kadar bos takilamiyorum, sonra da sinir oluyorum gun bitti diye
Aman salla sagligimiz yerinde olsun, keyif her zaman yapilirBende bugun ayni durumdayim. Pazar gunu millet fan fini fin fon yaparkene ben calistim bom bos aksama kadar yattigim gunlerimi özledim
Kisa zamanda zengin olup,yatlarda katlarda yasayip,avrupada fink atmam gerekiyo olmuyo boyle Aman salla sagligimiz yerinde olsun, keyif her zaman yapilir
Kisa zamanda zengin olup,yatlarda katlarda yasayip,avrupada fink atmam gerekiyo olmuyo boyle 
Hakettin ama yoksa inanilmaz naif bir insanimdirVallaha yaaa resmen cuk diye oturdu
Niye kıskanıyon ki beni  Hakettin ama yoksa inanilmaz naif bir insanimdir
Elimde degilNiye kıskanıyon ki beni  
Elimde degil
maalesef o bızdede yokk :)Beyimle ben;
Anladim, dugun kiyafetinin magazasi Eskisehirde gozukuyor da ondan dedim, Istanbulda da mi var?
Guzelmis gule gule giy...
canım ıstanbulda da magazaları var,tesekkur ederım
Sex on the couch demek vardi ama bakim yaptim kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?