Ay tamam yeter kusucamDirek bunu soylemeni hic beklemiyordum yanliz
Hayla mı?Ben ayleye guluyorum hala
Benim favorim eyerGozunu seveyim duralim
Ben en son hamileyken fosur fosur sigara icen kadina deliriyordumBu ara bdv de ne kadar çok küsen erkek konusu var ya, her hafta konseptli gidiyor resmen bdv
Benimki herkez ve oda, bogazim dugumleniyorBenim favorim eyerDünkü testin sonucunun hakkını verdik yalnız
Görmedim onu, iyi ki görmemişimBen en son hamileyken fosur fosur sigara icen kadina deliriyordum
Kim la onlar?Görmedim onu, iyi ki görmemişim
Bir de şey moda bu ara ufacık şeylere trip atan kadınlar
Bi tanesi vardı dün sürdüğü ruju fazla bulmuş kocası o da küsmüş adam ertesi gün çiçek çikolata almış özür dilemiş affetmemişKim la onlar?
Ay evet yorum yazdim hatta ben ona, naza bak ya, adam ne bunalmistir, amma olay yapmisBi tanesi vardı dün sürdüğü ruju fazla bulmuş kocası o da küsmüş adam ertesi gün çiçek çikolata almış özür dilemiş affetmemiş
Bir de sevgilisi sabah uyuyakaldı diye küsen bir kız vardıAy evet yorum yazdim hatta ben ona, naza bak ya, adam ne bunalmistir, amma olay yapmis
Abisiyle okey oynuyor diye trip atani ne yapacaksin, gunde 3 saat konusuyoruz adam aksamlari diye 38. konusuBir de sevgilisi sabah uyuyakaldı diye küsen bir kız vardıBir tarafta eziyet gören, hakaret duyan kadınlar bir tarafta bunlar. Hayat enteresan cidden.
11bin olmuş gıAbisiyle okey oynuyor diye trip atani ne yapacaksin, gunde 3 saat konusuyoruz adam aksamlari diye 38. konusu
Aynen, haklisin...
Jeton yeni dustu, bakiyorum11bin olmuş gı
Mesaj bomba yalnız
Naber hazar?selamm
kendime nick arıyorum yaNaber hazar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?