Sen de kolay yolu dene hemsirelik okuistediğim gibi bir nick bulamıyorum ya
herkez beni hemşire sanıyor
Misilleme tabiiMisilleme ha!
Napayim dersten geldim, aksam disari cikacagim ama once guzellik uykusuna yatmam lazim
Kiz bana opucuk atiyo,sen hayvan diyosunBir kere bana soyle sevgi dolu yaklasmadin, doverim kizim seni
Minikk kuşuummm kuzuummm
canım istemiyor, sadece yemek yemek istiyorumMesgale bul kendine deli
ulen ben debişey oldu sandımistediğim gibi bir nick bulamıyorum ya
herkez beni hemşire sanıyor
nick bulamıyorum daha noolsun beeecanım istemiyor, sadece yemek yemek istiyorum
ulen ben debişey oldu sandım
Konusmamis miydik?Misilleme tabii
Sen yurt disinda misin?
Kiz bana opucuk atiyo,sen hayvan diyosun
Saf azicik o dokunma garibanacanım istemiyor, sadece yemek yemek istiyorum
ulen ben debişey oldu sandım
surdan elimin tersile bir tane çarparsam görürsünSen de kolay yolu dene hemsirelik oku
Sen elinin tersini cevirene kadar, kafayi yersin alin catinasurdan elimin tersile bir tane çarparsam görürsün
bulma sen de, akışına bırak, hoşuna giden bişey olursa değiştirirsin sonraları.nick bulamıyorum daha noolsun beee
fark ettimSaf azicik o dokunma garibana
Bilmiyordum canim. Burda aksam ya,dersten ciktim aksam disari cikicam deyince anladim zaman farkini. Bende diyorum bu kiz 2. Ogretim mi okuyo. Niye her gece dersteKonusmamis miydik?Evet...
Ceylan bir dostca seslenisti halbusi
ayy kaba insanSen elinin tersini cevirene kadar, kafayi yersin alin catina
akışına bırakamammmmmbulma sen de, akışına bırak, hoşuna giden bişey olursa değiştirirsin sonraları.
fark ettim
Ya konusuluyor da burda zaman zaman kim ne biliyor bilmiyorum, dumduz konusuyorum, vurgulamak icin yapmadim yanlis anlamaBilmiyordum canim. Burda aksam ya,dersten ciktim aksam disari cikicam deyince anladim zaman farkini. Bende diyorum bu kiz 2. Ogretim mi okuyo. Niye her gece derste
Ceylanda bir hayvan neticede
Sana 10 numara nick buldum ancelikakışına bırakamammmmm
Ben mi? Hazarlik yapma bana!ayy kaba insan
Sensin rakip,ben rakibeyim dibine kadar dişiYa konusuluyor da burda zaman zaman kim ne biliyor bilmiyorum, dumduz konusuyorum, vurgulamak icin yapmadim yanlis anlamaAman sana da yaranilmiyor, zaten rakibimsin!
ulen iyi ki bi hazar didk haaBen mi? Hazarlik yapma bana!
Gül sen gülsen mii güldürme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?