Bir ara onu da yaptım hem de killer buns'ı.Jillian yap, daş gibi olursunPilates acayip sıkılaştırıyor bu arada hafife alma
Ben de kondisyon bisikletini çok seviyorum kitap okurken şahane oluyorBir ara onu da yaptım hem de killer buns'ı.
Kondisyonum fena da değildir hani.
Ama tamamlamadım 3o güne...
Bu tür şeylerde çabuk sıkılıyorum, eliptik alma isteğim de ondan zaten.
Dizi falan açıp pc karşısında yapmayı düşünüyorum.
Yoksa devamlılık sağlayamıyorum.
Killer buns'a ben de basladim ama yaptiktan sonra tansiyonumun dusmesine ragmen teze oturmam gerektigi icin biraktimBir ara onu da yaptım hem de killer buns'ı.
Kondisyonum fena da değildir hani.
Ama tamamlamadım 3o güne...
Bu tür şeylerde çabuk sıkılıyorum, eliptik alma isteğim de ondan zaten.
Dizi falan açıp pc karşısında yapmayı düşünüyorum.
Yoksa devamlılık sağlayamıyorum.
Sporda beni zorlayan şeyler daha çok hoşuma gidiyor.Iyi bari
Pilates tahmin ettiginden daha zor ve hareketli aslinda...
Ama never hakli, jillian yap, yetisemezsin de tas gibi de sikilasirsin 2-3 aya
Ben de kondisyon bisikletini çok seviyorum kitap okurken şahane oluyor
PistiKiller buns'a ben de basladim ama yaptiktan sonra tansiyonumun dusmesine ragmen teze oturmam gerektigi icin biraktim
Eliptik iyi ama daha bolgesel geliyor, ama bende de kondisyon bisikleti vardi, kitap okurdum kullanirken, ya da dizi izlerdim, pek keyifli haklisin
Killer buns'a ben de basladim ama yaptiktan sonra tansiyonumun dusmesine ragmen teze oturmam gerektigi icin biraktim
Eliptik iyi ama daha bolgesel geliyor, ama bende de kondisyon bisikleti vardi, kitap okurdum kullanirken, ya da dizi izlerdim, pek keyifli haklisin
Link niye yok?Hangi Bilim İnsanıyla Benzer Zekaya Sahipsin?
"Nikola Tesla" çıktı!
Şu alemde saygı duymaya değer birkaç kişiden birisin. Bir kere senin dehanı ne tarih açıklar, ne bilim. Zamanının çok ama çok ötesindesin bu yüzden. Ayrıca yaptığın her şey güzelliğe çıkar. Faydalısın ve faydacısın da. Hakkının yendiği ise su götürmez bir gerçek. Hakkını yedirme, gözünüzü aç; çünkü bu dünya birilerine arkayı dönecek kadar iyi bir yer değil! Yani kahrolsun Edison; yaşasın alternatif akım!
Link yoh!
Ayi gibi gulmeMuhhohoho
YassahLink niye yok?
Burda bir sey olmaz deli, bana da hatali olmus cezaniz silindi diye geldi cevapYassah
O değil de Sottile de sanacak ki kondisyon bisikleti pazarlıyoruz
Killer buns'a ben de basladim ama yaptiktan sonra tansiyonumun dusmesine ragmen teze oturmam gerektigi icin biraktim
Benim hep orantiliydi ama buraya geldim geleli, daha karbonhidrat agirlikli yemekten basenli bir hanim kiz oldumEvet işte, aynı anda başka şeyler de yapabilmeliyim, önemli bir öncelik.
Ama dehşet bir program, her yaptığımda agrı oluyordu, hakikaten sağlam çalıştırıyor hatun.
Benim genetik miraslar alt tarafta zaten.
Üst tarafta hiççç sıkıntım yok şükür.
Ne varsa altta var.
İşte bunlar hep ortak yan.Yassah
O değil de Sottile de sanacak ki kondisyon bisikleti pazarlıyoruz
Abanmak lazım işte o sebepten.Benim hep orantiliydi ama buraya geldim geleli, daha karbonhidrat agirlikli yemekten basenli bir hanim kiz oldum
Sporla abanmadan gitmez onlar
İyi al, olursa senden bilirim teşvik etti derim.Burda bir sey olmaz deli, bana da hatali olmus cezaniz silindi diye geldi cevap
Gel abla zutyene gel!
Bos zamanim oldugu gibi ben de abanacagimAbanmak lazım işte o sebepten.
Ben abanmaya niyetlendim.
K.I.B.İyi al, olursa senden bilirim teşvik etti derim.
http://onedio.com/haber/hangi-bilim...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?