Sahibinden full+full yapili geyik!!

Jillian yap, daş gibi olursun Pilates acayip sıkılaştırıyor bu arada hafife alma
Bir ara onu da yaptım hem de killer buns'ı.
Kondisyonum fena da değildir hani.
Ama tamamlamadım 3o güne...
Bu tür şeylerde çabuk sıkılıyorum, eliptik alma isteğim de ondan zaten.
Dizi falan açıp pc karşısında yapmayı düşünüyorum.
Yoksa devamlılık sağlayamıyorum.

Ben de kondisyon bisikletini çok seviyorum kitap okurken şahane oluyor

Killer buns'a ben de basladim ama yaptiktan sonra tansiyonumun dusmesine ragmen teze oturmam gerektigi icin biraktim
Eliptik iyi ama daha bolgesel geliyor, ama bende de kondisyon bisikleti vardi, kitap okurdum kullanirken, ya da dizi izlerdim, pek keyifli haklisin

Iyi bari

Pilates tahmin ettiginden daha zor ve hareketli aslinda...
Ama never hakli, jillian yap, yetisemezsin de tas gibi de sikilasirsin 2-3 aya
Sporda beni zorlayan şeyler daha çok hoşuma gidiyor.
Blogilates Cassey'nin beginner programını 1 ay yapmıştım.
Gerçekten çok güzel esnetiyor, iyi geliyor ama sonra devam edemedim araya birşeyler girmişti yine.

Hangi Bilim İnsanıyla Benzer Zekaya Sahipsin?

"Nikola Tesla" çıktı!
Şu alemde saygı duymaya değer birkaç kişiden birisin. Bir kere senin dehanı ne tarih açıklar, ne bilim. Zamanının çok ama çok ötesindesin bu yüzden. Ayrıca yaptığın her şey güzelliğe çıkar. Faydalısın ve faydacısın da. Hakkının yendiği ise su götürmez bir gerçek. Hakkını yedirme, gözünüzü aç; çünkü bu dünya birilerine arkayı dönecek kadar iyi bir yer değil! Yani kahrolsun Edison; yaşasın alternatif akım!

Link yoh!

Pisti

Muhhohoho

Link niye yok?

Evet işte, aynı anda başka şeyler de yapabilmeliyim, önemli bir öncelik.

Ama dehşet bir program, her yaptığımda agrı oluyordu, hakikaten sağlam çalıştırıyor hatun.
Benim genetik miraslar alt tarafta zaten.
Üst tarafta hiççç sıkıntım yok şükür.
Ne varsa altta var.

Benim hep orantiliydi ama buraya geldim geleli, daha karbonhidrat agirlikli yemekten basenli bir hanim kiz oldum
Sporla abanmadan gitmez onlar

"Adam Smith" çıktı!
Sen iktisatın, ekonominin efendisisin. Para işleri pek tabii ki senden sorulur. Fırsatları değerlendirmeyi iyi bilir, havayı iyi koklar, parayı da nereye yatıracağını iyi bilirsin. İnsanları çok iyi tanıyorsun çünkü; onları yönetmeyi de iyi biliyorsun. Ayrıca oldukça özgürlükçü bir insansın. Zincirlerle yaşamayı sevmediğinden, başkasına zincir vurulmasına karşısın. İşte tam da bu yüzdendir "bırakınız efendim yapsınlar, bırakınız efendim geçsinler!" demelerin, ey görünmez el!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…