- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Iyi ya en azından orda kalmissin,daha iyi bir iş bulursun inşallahangaradayım ama doğru düzgün iş yok hala, ufak tefek şeylerle idare ediyorum
oo tatil var yani desene, benim yerime de gez bebek
Iyi ya en azından orda kalmissin,daha iyi bir iş bulursun inşallahyok kiz 1 günlüğüne gidiyoruz bi iş için hemen gelcez
evdeyim, acaba senin yerine uyusam olur mu kiUykum var
Olmaz saymamevdeyim, acaba senin yerine uyusam olur mu ki
sen hangı uyesın canım tanıyamadım .. ama haklısın artık cok dagınık cunku cok topık varEskiden KK kıpır kıpırdı, şimdi bomboş .. 1 kişi mesaj atsın 1000 kişi cevap yazardı .. Şimdi ise bomboşş .. :/
ısterızzzzzzzzzzHayırlı Akşamlar
Sütlü Tatlılar -Oylamasına Katılmak ister misiniz?
Profil resmine bak, git kızım tükkanın bereketini kaçırıyorsunBurası neden örümcek ağı tuttu bakimm?? Nerdesinizzzzz
Heexeeeee,cesmi siyahimmmm,neveroneeee
sananeee dükkanın bereketini kaçırmayalım biz,profilim ve ben gidiyoruzProfil resmine bak, git kızım tükkanın bereketini kaçırıyorsun
Yaşlandık be harbi hevesimiz gittiNaber bu arada?
Anaaa sen yemek yarışmasında 1. mi oldun tebrikler arbicimsananeee dükkanın bereketini kaçırmayalım biz,profilim ve ben gidiyoruz
Burası neden örümcek ağı tuttu bakimm?? Nerdesinizzzzz
Heexeeeee,cesmi siyahimmmm,neveroneeee
tesekkür ederim datlumAnaaa sen yemek yarışmasında 1. mi oldun tebrikler arbicim
naber beybiiimmmmburdayıımmmm
tesekkür ederim datlum
naber beybiiimmmm
bende iyiyim kuzum napim iş güç uğraşmacayorgunum çok temizlik yaptım da bugunsen nasılsın beybim
bende iyiyim kuzum napim iş güç uğraşmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?