- 29 Nisan 2021
- 71
- 84
- 3
- 25
- Konu Sahibi Cigdemcici
-
Canim yumurta sayin fazla oldugu halde neden tuo bebek yapiyorusn sadece bu doktorda mi kaldin hic degistirmedin mi doktorunu bi baska doktor bul hep ayni doktorda olmaz yani istisare etmek daha iyi belki yupun alindigi icin ama her iki tupun mu alinmid geblede tek tuple de hamile kalan digal yollarla varArkadaşlar merhaba ben de 22 yaşında 4 yıllık evliyim. Balıkesir universitesinde 7 yıl once tup amaliyati oldum ve alındı hayati riskim bile vardi.
Pko hastasiydim adetlerim gecikiyordu amaliyata onun icin girmistim ve tupum alindi. Evliligime kadar tedavi gordum surekli. evlendikten sonra normal yoldan sansimin dusuk oldugu soylendi ve asilama dendi asilama yaptirdik 3 kere tutmadi. Doktorum artik 7 yil oldu surekli geliyosun bi an once tup bebek yapip dogum yapmalisin saglin icin dedi ve sahin beye yonlendirdi. Pkolu olup tup bebek yaptiran varmi bu arada rahim filmi cekildi ve rahmim kalp seklinde şahin bey filmi gorup sorun yok dedi 20 mayista tup bebek tedavisine baslanicak lutfen yardimci olun. Pkolu olup yaptiranlar varmi sahin beye. Esimin sperm sayisi oldukca yuksek bende pkolu oldugum icin yumurta sayim fazla yardımcı olun
Sogan suyu hic kahnatip ictin mi iyi gelen cok insana var hic meryem suresi okudun mu dagittin mi sabah ac karinla corek otu bal ve toz tarcin ye cok hamile kalan varmis onla daCanim yumurta sayin fazla oldugu halde neden tuo bebek yapiyorusn sadece bu doktorda mi kaldin hic degistirmedin mi doktorunu bi baska doktor bul hep ayni doktorda olmaz yani istisare etmek daha iyi belki yupun alindigi icin ama her iki tupun mu alinmid geblede tek tuple de hamile kalan digal yollarla var
Dier tupumun uc kismida kapali o yuzden doktorum sagin bey degil sadece tup bebek icin onerildi tup bebekten baska cagresi yokCanim yumurta sayin fazla oldugu halde neden tuo bebek yapiyorusn sadece bu doktorda mi kaldin hic degistirmedin mi doktorunu bi baska doktor bul hep ayni doktorda olmaz yani istisare etmek daha iyi belki yupun alindigi icin ama her iki tupun mu alinmid geblede tek tuple de hamile kalan digal yollarla var
Hepsini denedim cabim senelerdir bi sonuc olamadimSogan suyu hic kahnatip ictin mi iyi gelen cok insana var hic meryem suresi okudun mu dagittin mi sabah ac karinla corek otu bal ve toz tarcin ye cok hamile kalan varmis onla da
Merhaba canim bende Şahin beyin hastasıyım çok şükür iyiki onun hastasıyım bende pkoluyum cok şükür ilk denemede tuttu 5+6 haftalik gebeyim hiç tereddüt etme sadece Şahin beye güven o işini en iyi yapan doktorHepsini denedim cabim senelerdir bi sonuc olamadim
Cok tesekkur ederim kuzum insallah Zamani gelmisse hayirliysa Allah nasip etsin hepimize senin adina cok cok sevindimMerhaba canim bende Şahin beyin hastasıyım çok şükür iyiki onun hastasıyım bende pkoluyum cok şükür ilk denemede tuttu 5+6 haftalik gebeyim hiç tereddüt etme sadece Şahin beye güven o işini en iyi yapan doktor
Sagol canim inşallah güzel haberlerini alırız .tedaviye başladınmi peki nasil ilerliyorCok tesekkur ederim kuzum insallah Zamani gelmisse hayirliysa Allah nasip etsin hepimize senin adina cok cok sevindim
Gecen hafta yumurtalarim toplandi suan 1 .5 ay ara verildi transfer gunum belli degil regl olmayi bekliyorumSagol canim inşallah güzel haberlerini alırız .tedaviye başladınmi peki nasil ilerliyor
Merhaba bende bu ay başlayacağım inşallah memnunmuydunuz acabaMerhaba canim bende Şahin beyin hastasıyım çok şükür iyiki onun hastasıyım bende pkoluyum cok şükür ilk denemede tuttu 5+6 haftalik gebeyim hiç tereddüt etme sadece Şahin beye güven o işini en iyi yapan doktor
Evet çok memnum gerçekten güvenebilirsinizMerhaba bende bu ay başlayacağım inşallah memnunmuydunuz acaba
Bende şahin beyde yaptırdım ilk deneme pozitif ikiz gebelikti 8 haftalıkken birinin kalbi durdu bizede net bisey söyleyemedi. O ara tiroidim yükselmiş belki ondandı belki kromozom bozukluğu vardi yüklenen yumurtalarda bilemiyoruz yani Ama diğeri 32.haftalık olduk şükür iyi ilerliyoruz doğuma az kaldı. Yinede memnun kaldık şahin hocadan. Inşallah sağlıkla kucagimiza alırız kısmetsesahin beyde 3 başarısız denemem var.aslinda iyi bir doktor ama bi açıklama yada bi sebep bile söylemedi.tekrar oraya gitmeyi düşünmuyrm.bnim sebebsiz infertilite
Merhaba Kübra bende Şahin beye başladım ama ilaçlar cok pahali Bursa’da bildiğin ilaclari uygun fiyata veren eczane biliyormusunMerhaba bende şahin beyin hastasiyim ilk tüp bebek denemem pozitif 8 haftalıkken kalbi durdu hiv bir genetik problem yoktu. Kürtaj oldum. 2. Denememede pozitif oldu ama erken düşük yaşadım oda düştü yani bi ara verip bi kaç ay sonra tekrar deneyeceğiz acıbadem ve şahin beye güveniyorum ancak artık orada devam etmem kararı aldım ben
Şahin beyin yazdığı çoğu ilacı devlet karşılıyor devlet hastanesine gidip herhangi bir doktora ilaclarini yazdirabilirsin. Devletin karşılamadığı ilaçlarında şahin beyin önerdiği mehmet diye birisi vardı ben ilkinde oradan bayağı indirimli fiyatlarla aldım ama çok dil döktük tabiki alana kadar isterseniz telefon numarasını verebilirimMerhaba Kübra bende Şahin beye başladım ama ilaçlar cok pahali Bursa’da bildiğin ilaclari uygun fiyata veren eczane biliyormusun
Tüp bebek ilaçlarını nasil devlet karşılıyor raporu varsa karşılar ancak. Opu sonrasi ve transfer sonrasi ilaclari genelde sgk karsiliyor onuda gidip sgk anlasmali kadin dogumcuya yazdirmak gerek 300 tl içinde randevu bulda git yazdir :))Şahin beyin yazdığı çoğu ilacı devlet karşılıyor devlet hastanesine gidip herhangi bir doktora ilaclarini yazdirabilirsin. Devletin karşılamadığı ilaçlarında şahin beyin önerdiği mehmet diye birisi vardı ben ilkinde oradan bayağı indirimli fiyatlarla aldım ama çok dil döktük tabiki alana kadar isterseniz telefon numarasını verebilirim
Devlet karşılıyor derken sgk dan bahsettim zaten benim özel sağlık sigortam olduğundan ben sıra bekleyip randevu almama gerek kalmıyor sgk anlaşmalı özel hastanede yazdirabiliyorum ancak ilaçlar pahalı takdir edersiniz ki 1 kez kullanmıyoruz bu ilaçları cebinize zarar gelsin istemiyorsanız birinde olmasa diğer doktorda randevu bulup yandırırsınız o 300 teller ile dönüyor günümüzde evler malesef :)Tüp bebek ilaçlarını nasil devlet karşılıyor raporu varsa karşılar ancak. Opu sonrasi ve transfer sonrasi ilaclari genelde sgk karsiliyor onuda gidip sgk anlasmali kadin dogumcuya yazdirmak gerek 300 tl içinde randevu bulda git yazdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?