- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ay iyice şirazen kaydı seninBen psikiyatriye giderim de genelde senin gibiler bigün birine denk gelip bilmem ne yoluna gidiyolar bence sen kendini düşün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyice şirazen kaydı seninBen psikiyatriye giderim de genelde senin gibiler bigün birine denk gelip bilmem ne yoluna gidiyolar bence sen kendini düşün
Orda o çocuğun elinden tutar polisi de kendim çağırırdım.Konu sahibi gibi boş laf yapmazdım.Kişisel tartışmaların kimseye faydası yok.
Ay iyice şirazen kaydı seninsus diyorum da susmuyo. Kapatma düğmen falan yok mu senin?
Benim yüzümden değil sen kendi kendine hırs yaptın. Laftan da anlamıyosun kiO değil de bi de senin yüzünden banlanıcam yazık oldu
Aynı şeyi söyledim, adamı şikayet etseydiniz diye, edilemiyormuş yada sonuç alınamıyormuş.
Bu sizin yapacağınız olabilir de hakaret edilen bu degil.
Orada adamı şikayet ettik, kadını da bu da o yere oturdu diye şikayet edemeyeceğimize göre, hakede hak ettiği gibi davranmakta bir beis yok bence...
Orada çocuğun tartaklanarak kaldırıldığı yere oturan kadın da zaten evet iğrenç bir insandır. Nasıl bir annedir bilemem.
Sizin bu insanı savunmanız, ama hakaret etmeyelim lütfen vs demeniz gereksiz...
Ben anne olarak söyleyeyim, biri bana yer açabilmek için çocuk tartaklayacak, o adamın elini önce ben kırarım.
Sadece hakaret etmeyelim lütfen vs dese tamam bi de bana varoş gülü ezik saldırgan dediAynı şeyi söyledim, adamı şikayet etseydiniz diye, edilemiyormuş yada sonuç alınamıyormuş.
Bu sizin yapacağınız olabilir de hakaret edilen bu degil.
Orada adamı şikayet ettik, kadını da bu da o yere oturdu diye şikayet edemeyeceğimize göre, hakede hak ettiği gibi davranmakta bir beis yok bence...
Orada çocuğun tartaklanarak kaldırıldığı yere oturan kadın da zaten evet iğrenç bir insandır. Nasıl bir annedir bilemem.
Sizin bu insanı savunmanız, ama hakaret etmeyelim lütfen vs demeniz gereksiz...
Ben anne olarak söyleyeyim, biri bana yer açabilmek için çocuk tartaklayacak, o adamın elini önce ben kırarım.
Benim yüzümden değil sen kendi kendine hırs yaptın. Laftan da anlamıyosun ki![]()
Şahsi sinirinizi çıkarmaktan başka kime ne faydası var?
Bu öğlen metroya bindim. Metro zaten çok dolu değildi birkaç kişiyle birlikte ben de ayaktaydım. Ayakta olanlardan biri de bebek arabalı bir kadındı. Ayaklarında ayakkabısı olmayan muhtemelen üstü başı yırtık bir çocuk da yaşlılar için ayrılan yerde oturuyordu. Yine kendisi gibi olan bir arkadaşı da yerde oturuyordu kendi hallerinde birbirleriyle gülüşüyorlardı. Ayakta olan adamlardan biri zaten habire bu çocuğa bakıp cıkcıklıyordu. Sonra bu bebek arabalı kadın binince çocuğa dönüp “kalksana lan” falan dedi. Çocuk da muzurca omuz silkti. Kadın da adama “gerek yok beyefendi iyiyiz böyle” falan dedi. Sonrasında olanlar karşısında resmen şok geçirdim. Adam geldi tuttu çocuğu kolunda sertçe kaldırdı itti. Çocuk resmen kapıya yapıştı. Kadın da teşekkürler diyip oturdu o yere.
Sonra haliyle ben ve metrodaki birkaç kişi daha adama tepki gösterdik naptığınızı zannediyorsunuz başkasının çocuğunu tartaklamayı bırakın dokunamazsınız bile dedim adam da pişkin pişkin kalkmıyo o da yer vermesi lazım sizin gibiler yüzünden bu çocuklar böyle şımarık oluyo diyo. Acaba bu çocuğun ailesi burda olsa böyle davranabilecek miydiniz yazık değil mi çocuğa diyorum napıyım anaları da doğurup böyle salmasın ortalığa diyo. Baktım adam laftan anlayacak bi cins değil pişkin pişkin oturan kadına dönüp senin de çocuğun var ama sen ne biçim bi annesin senin çocuğuna bunu yapsalar ne düşünürdün sırf sen otur diye o çocuğun gördüğü muameleye bak bi de teşekkür ediyosun çocuğun senin gibi iğrenç bi anneye sahip olduğu için malesef çok şanssız sen buna teşekkür edersen bu adam yarın öbür gün senin de çocuğunu tartaklar diye kadına da çemkirdim diyemediklerim de içimde kaldı keşke daha çok daha ağır hakaretler etseydim kadına. kadın da ben çocuğumu asla tek başına metroya bindirmem ama zaten diyo. Cinnetin sınırından döndüm kadınla adamın kafasını birbirine tokuşturup kırasım geldi. Metroda biçok kişi de benle aynı şeyleri söyleyip tepki gösterdi ama ikisinin de zerre kadar umrunda olmadı. Hadi adam öküz ayı şerefsiz köpek de o çocuğa öyle davrandı ya o kadın? Ya sen bi annesin senin bi yavrun var ve o çocuk da birinin yavrusu. Sen nasıl tutup da teşekkür edersin adama ya. Bi de bu kadın çocuk yetiştirecek. Yetiştirdiği çocuk da annesi gibi kendine müslüman olursa vay haline. Diyorum ki inşallah bu ikisine de kendileri gibi çocuklar yetiştirmek nasip olmaz. İnşallah o adamın o çocuğa dokunduğu kolu kırılır o kadına da ne diyeceğimi bilmiyorum allahından bulsun.
Çocuk da tüm bunlar olurken sessiz sessiz oturdu yerde çocukcağızın yüzü düştü. O çocuğa çok üzüldüm yanında annesi olsaydı belki bunları yaşamayacaktı. Ne o hareketi ne o çıplak ayakları ne de böyle bi hayatı hak etmiyor..
Not: hanımlar başta suriyeli diye yazmışım ama onu sanırım olayın siniriyle yanlışlıkla yazmışım düzeltiyorum çocuk türktü
Hakaret edemezsiniz denilerek iki sayfadır edilen hakaretleri okumak...
İnsanlar çok tuhaf ve kavgaya meyilli
4 yaşında kızıma oyuncak aldım
Metroya bindim o oyuncak tık ses çıkarıyor diye birkaç kişi tepki verdi ağzının payını verdim
Çocuk bu diyorki al elinden sığır senin keyfin için çocuğumu üzeyim
Gideceğimiz yol 10 dkInsanlar cok tahammulsuz oldu
Cocuk ya bu alti ustu cocuk birakin oynasin kime ne zarari var