Sahiplenmeyen ama kiskanc sevgili adayi

Squatgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
152
26
28
Benden hoslanan bir erkek var bu erkekle ortak arkadaslarimdan biri dedi ki o sevgililerine karşı kiskanctir Ama sevgililerini sahiplenmez...Yani ne demek bu sizce kıza sordum adam gibi aciklayamadi.Bana da saçma geldi size soriym dedim böyle bir ilişki nasıl olur sizce çocuğu tipi çok iyi çok iyi de bir bölüm de okuyor açıkçası bir denemek istiyorum.Hiç böyle bir erkekle karşılaştınız mi nasıl davranıyorlar şimdiden teşekkürler...

Kızı bunaltır, başka ortamda “hayırdır birader” yapmaz, ilgisiz gözükür anlamında söylemiş sanırım.

Bi başlayın ilişkiye, baktınız uymuyor ayrılırsınız. Böyle kulaktan dolma bilgilerle önyargı oluşturmayın.

Açıklayamayacağı cümleyi neden kuruyor ki? Ne demek istemiş hiç anlamadım.
Hoşlanıyorsanız tanımaya çalışın.

Kıskanır cunku kadinlarin kiskanilmaktan hoslandiklarini bilir, ama sorumluluk almasi gerektiginde ortada yoktur cunku sahiplenmez. Yani sadece konusur icraat yoktur. Fakat bu genel bir tanimlama siz yasayarak gercek nedir anlayabilirsiniz.

Sanırım çok sevgisini göstermez ilgilenmez ama kıskançlık yapar bana saçma geldi

Diğer arkadaşları da o çocuk hakkında öyle düşünüyorlarmış hatta çocukta demiş sahiplenemiyorum diye ben bu çocukla yine deneyeceğim ama nasıl şeylerle karsilasabilecegim hakkında bilgi edinmek istedim

Kıskanır cunku kadinlarin kiskanilmaktan hoslandiklarini bilir, ama sorumluluk almasi gerektiginde ortada yoktur cunku sahiplenmez. Yani sadece konusur icraat yoktur. Fakat bu genel bir tanimlama siz yasayarak gercek nedir anlayabilirsiniz.
Çocuk kendini tanimliyorkende de ben sahiplenemiyorum demiş cogu sevgilisinden ayrılmasının sebebi de buymuş

Tanimadan, buluşmadan başkasının dedigine göre kalıp uydurma. Belki de hiç öyle biri değildir, bilemezsin. Önce tani. Mümkünse tanışmaya da önyargılı gitme.

Tanimadan, buluşmadan başkasının dedigine göre kalıp uydurma. Belki de hiç öyle biri değildir, bilemezsin. Önce tani. Mümkünse tanışmaya da önyargılı gitme.
kendini de bu şekilde tanimliyormus .sahiplenme huyum yok gibi laflar ediyormuş ama kiskanirim diyormuş biraz da arasındaki farkı anlamadığım için buraya açtım konuyu ilk defa böyle bir şey duyuyorum belki başkalarının tecrübesi vardır falan ...

E kendini öyle tanımliyorsa ortada bir sorun yok. Çocuk ben böyleyim, kabul edersen demiş baştan. Yine de tanış, hoşuna gitmezse yürütmek zorunda değilsin.

Ben sandım ilişkiye başladıktan sonra böyle olmaya başlıyor.

Hayatımda duyduğum en saçma ve en "ben ağır ergenim" diye bağıran cümle bu sanırım. Top 10 listesinde 1. Sırayı kaptı.

Denemek istiyorsan dene ama kişiliği pek oturmuş gibi görünmüyor burdan.

meali

seni daraltır başkasıyla görüşemezsin ama o başka kızlarla da takılır.

haremi olmasını bekleyen erkek modeli

Hayatımda duyduğum en saçma ve en "ben ağır ergenim" diye bağıran cümle bu sanırım. Top 10 listesinde 1. Sırayı kaptı.

Denemek istiyorsan dene ama kişiliği pek oturmuş gibi görünmüyor burdan.
Aynen bana da çok saçma bir kelime gibi geldi ama çocukta aynı cümleyi kullanınca yani ben kiskancimdir ama sahiplenemem deyince bende anlamlandiramadim ne demeye çalıştı o yüzden buraya konu açtım ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…