kızlar yavruyu doyurduktan sonra
poposunu siliyorum ve hemen kaka çiş yapıyor
bu doyduğuna işarettit değilmi....
dünkü kadr bağırmıyor bugün...
inş. kurtrırız...
nasıl büyüyecek inanamıyorum ben ya
hiç abartmıyorum fare kadar bişey
bir canı hayata tutundurdun snur42..kendi çocuğun gibi uğraştın, bunu her "anne" yapmıyor malesef.. Allah senden razı olsun.. inş. kedicik de kendini toparlar..dediğin gibi hakikaten çok küçük oluyorlarmış ben de nette şöyle bi resim gördüm..böyle birşey heralde
Ay güzelimm benimm :) evet iyiye işaret bence doyuyo karnı demekki sesi çıkmadığına göre zaten miniciktir onun kaynışııçok tebrik ediyorum sizii ayrıca alkışlıyorum
İlk işim bu konuya bakmak oldu yaa inanın gözlerim doldu uyuması ve az da olsa içmesi çok iyi yaaaaaaa
Çok iyi bir insansınız bugün bu haberle çok mutlu oldum
eşinin kabul etmesine çok sevindim.İnşasllah büyüteceksin zorda olsa imkansız değil.Benim kedimide ben aynı şekilde büyütttüm.İlk zamanları bebekten farksız sürekli ağlıyor acıkıyor sana muhtaç ilk bir ay zorluğu olur.Ayakları tututpta evin içinde gezinme zamanı geldiğinde hemen küçük bir kaba kum koy ve ara ara kuma koy kediciği yavrular çok çabuk alışıyor bir kez tesadüfen kuma yapsa sonra gerisi geliyor.Ama şuan kum için erken bir ayı dolsun koyarsın.
Şuan biberonla besleyip ısınma imkanını ağlarsan çabucak büyür inşallah.Ama tuvaletini kendisi yapamaz.Ilık suyla hafif nemlendirilmiş bir pamukla karnını silersen tuvaletini yapar.Ama çok ıslak olmasın üşütür ishal olur.Ilık ve çok az nemli olmalı.Yatağının içine sıcak su torbası koyarsan iyi olur bir beze sararsın hem patlama ihtimale karşı hemde çok sıcak olmaması için beze sarıp öyle koyarsın altına mışıl mışıl uyur.
kızlar kediyi kutuya koysam 3,4saatlik bir yolculukta ölürmü acaba
biraz önce arkadaşımla konuştum kedisi yeni doğum yapmış
onlarında gzöleri açılmdı daha diyor
muhtemelen gün farkı vardır en fazla
yakın olsan hemen alırdım anne kabul ederdi diyor..
bir otabüsle ayarlayıp arkadaşıma göndersem yolda ölürmü acaba..
tabi bunu yapabilecek bir şöför ve muavin varmıdır ki
yol boyu bağırırsa yolcular şikayet eder değilmi
burdan bi otabüse versem 1,5 saatlik bi yola çıkacak..
vardığı yerden verdiğim şöfer başak bir otobüse aktaracak
yarım saat belki 1 saat gibi bekler garajda
o otobüste 45 dk kadar gidecek ve arkadaşımın bulunduğu yere varacak..
offff imkansızmı acaba..
benim götürmem imkansız
daha önce hiç gitmedim arkadaşa ve eşim izin vermez....
sizce yolda yaşayamazmı...
hadi yaşadı bide anne kabul etmezse yazık çektiği sıkıntı yanına kalır hayvanın
Bence yapmayın kabel etmezse kaldıramaz... Hem o yolda arabada çok zor yaaa.. Şöförlerde kabul etmez ki zavallıyı... Eğer içmeye başladıysa vermeyn derim sizin kadar iyi bakamayacağını hissettim nedense...
kızlar kediyi kutuya koysam 3,4saatlik bir yolculukta ölürmü acaba
biraz önce arkadaşımla konuştum kedisi yeni doğum yapmış
onlarında gzöleri açılmdı daha diyor
muhtemelen gün farkı vardır en fazla
yakın olsan hemen alırdım anne kabul ederdi diyor..
bir otabüsle ayarlayıp arkadaşıma göndersem yolda ölürmü acaba..
tabi bunu yapabilecek bir şöför ve muavin varmıdır ki
yol boyu bağırırsa yolcular şikayet eder değilmi
burdan bi otabüse versem 1,5 saatlik bi yola çıkacak..
vardığı yerden verdiğim şöfer başak bir otobüse aktaracak
yarım saat belki 1 saat gibi bekler garajda
o otobüste 45 dk kadar gidecek ve arkadaşımın bulunduğu yere varacak..
offff imkansızmı acaba..
benim götürmem imkansız
daha önce hiç gitmedim arkadaşa ve eşim izin vermez....
sizce yolda yaşayamazmı...
hadi yaşadı bide anne kabul etmezse yazık çektiği sıkıntı yanına kalır hayvanın
alishia beslediğin kedi sağlıklı bir şekilde büyüdümü canım
yaşıyormu şuan
1 ay geçse gerisi olacak da..
nasıl geçecek korkuyorum(
kusura bakma cnm bugün ancak bu saatte girebildim ilk işim buraya bakmak oldu çok merak ediodum miniği, ama iyi haberlerini aldım çok sevindim bi kere alıştıysa devamı gelir.doyuodur o merak etme sen.bence yollama da,kabul edeceklerni sanmıyorum şöför ve muavinin.yazık olur...
sen artık az çok alışmışsın o da sana alışmış belli ki,hem eşin de hazır ikna olmuşken sen bu işin üstesinden gelirsin cnm.
benim bulduğum kedi daha gözleri kapalıydı o zaman baya büyüttük biz onu 5 aylık falan oldu.evli değildim o zaman,annemlerin evindeydim.aşırı yaramaz bi ked olmaya başlamıştı.annem ne yazık ki istemedi o yüzden.bi restaurantın yanına bıraktık geldik mecburenama koca adam ettim yavrumu
bak fotoğraflarını buldum telefonumdan ekliyorum.burda biraz büyümüş hali tabi. böyle uğraşırdık biz miniğimle sabah akşam.Eki Görüntüle 479628 Eki Görüntüle 479627 Eki Görüntüle 479629
İshal olmasının sebebi eğer inek sütü verdiyseniz odur mutlaka sulandırın ermek zorunda kalırsanız da... Eğer karnı sert ve şişse yani ayakları olan bir top görünümdeyse:) doymuş demektir:) Ben büyüyeceğine inanıyorum bu arada şeyi merak ettim acaba siz kucağınıza aldığınızda susuyor mu...
kusura bakma cnm bugün ancak bu saatte girebildim ilk işim buraya bakmak oldu çok merak ediodum miniği, ama iyi haberlerini aldım çok sevindim bi kere alıştıysa devamı gelir.doyuodur o merak etme sen.bence yollama da,kabul edeceklerni sanmıyorum şöför ve muavinin.yazık olur...
sen artık az çok alışmışsın o da sana alışmış belli ki,hem eşin de hazır ikna olmuşken sen bu işin üstesinden gelirsin cnm.
benim bulduğum kedi daha gözleri kapalıydı o zaman baya büyüttük biz onu 5 aylık falan oldu.evli değildim o zaman,annemlerin evindeydim.aşırı yaramaz bi ked olmaya başlamıştı.annem ne yazık ki istemedi o yüzden.bi restaurantın yanına bıraktık geldik mecburenama koca adam ettim yavrumu
bak fotoğraflarını buldum telefonumdan ekliyorum.burda biraz büyümüş hali tabi. böyle uğraşırdık biz miniğimle sabah akşam.Eki Görüntüle 479628 Eki Görüntüle 479627 Eki Görüntüle 479629
tabii ki ardık bir iki kişiye verdik hatta onlar da ne yazık ki bize geri verdiler bikaç gün içinde.inanılmaz yaramazlaşmıştı çünkü.bazıları çok uslu olur ya,bunun doğasnda varmış yaramaz olmakkeşke bi sahip arasaydınız önce, belki onu sahiplenecek biri çıkardı..umarım sağlıklıdır şuan..
inşaallah canım büyür ya://
evet avcuma alıp koynuma bastırınca rahatlıyor sanki...
bir süre hiç ses çıkarmıyor...
bu arada karnı sert sayılır doyuyor sanırım:)
ayyy çok şeker..benimki bukadar büyürmü acaba ya
2 aylık olursa şükür namazı kılacam zaten.....
o zaman bana ihtiyacı olmadan karnını doyurmayı öğrenecek demektir
diğer yavrular her şeyden yemeye başladılar bile...
kedinin durumu nasıl ben çok kedi büyüttüm yardımcı olabilirim isterseniz öyle sokakta yaralı falan görüncede alıp iyileştiririm salarım hep çok kedim oldu bu nedenle görünce kıyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?