Sahte Arkadaşlar...

grideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
176
48
53
Bugün iki arkadaşımla görüştüm ve artık şuna karar verdim kimseye zevk vermemek için yaşadığım zor durumları ve kötü durumları paylaşmicam evet o eski içini dök rahatla arkadaşlar geride kalmış artık herkes birbirinin derdinden ego arttırıyor
İlk görültüğüm benden yaşça büyük kocası çalışmıyordu iş bulmuş ama aldığı haftalığıda öğlen lokantada yemek yiyerek harcıyormuş arkadaşımda cebinde bazen 1 lirayı bulamazken onun bu rahat tavırlarından rahatsız olduğunu arkadaşına anlatmış arkadaşıda ay benim kocam hiç böyle yapmaz harçlık verir sen hep böyle fakirdin zaten falan demiş bugün ağlıyordu ona çok üzüldüm

Diğeri benimle yaşıt evlenme durumu var ama işsiz para biriktiremiyor geçen migros züccaciye bölümünde bardaklara dokunurken arkadaşı görmüş demişki senin alıcak durumun yok ne bakıyosunki baaak ben karacadan fincan seti aldım maaşımda gayet yüksek primde alıyorum sen anca bakarsın yazık sana çok üzülüyorum kocana çay bardağı tabağıyla kahvaltı sofrası hazırlarsın demiş marketten koşarak çıkarken bardaklardan birini devirmiş parasınıda ödeyememiş arkadaşıda sırıtıyomuş

İkisinede sordum bir cevap veremediniz mi diye hayır dediler bende bazen iş konusunda hava atan arkadaşlarım karşısında tutuk kalıyorum bu olumlama denilen şeyleri o kadar da denedim nasıl başedilir bu arkadaş sanılan egoistlerle

Çok haklısın. Yani bu nasıl arkadaşlıktır ki bu şekilde çirkin eleştiriler olsun. Nasıl söyleyebilmis özellikle çay bardağı olayına çok takıldım kaç yasında o kadın 15-16? Ayıp yani

yok canım böyle insanlar yoktur yani nadirdir.dünyada 1-2 tanedir diye düşünüyorum, yani öyle olmalı

BUNLAR NASIL İNSANCIKLAR BÖYLE.
yani sizin bu anlattığınız örnekler bence çok extrem..

bence de yani tüm insanlar böyle değil elbet.. yani benim karşıma hiç çıkmadı böylesi ama çıksa selam dahi vermem..
ne egolarını tatmin edicem..

Yaşları kaç ki bu insanların?
Hayatta kimsenin, ne olacağının garantisi var mı?
Küçük olduklarını düşünmüyorum, boşuna demiyorlar akıl yaşta değil baştadır diye.
Ben bir şeyi düşünürken bile korkuyorum Allah'ın gücüne giderse diye.
Mezara fincanlarıyla birlikte gömüleceklerini zannediyorlar galiba.

Eyvahlar olsun yahu boyle arkadas mi olur.ne cirkin ne ucuz insanlar bunlar?
Hemen iliskilerini kessinler, adami kanser ederler.
Kimsenin hesabi obur tarafa kalmiyor, ille cikiyor bu dunyada.o zaman gorursunuz onlari. neyse ya agzimi bozucam simdi.

bence de yani tüm insanlar böyle değil elbet.. yani benim karşıma hiç çıkmadı böylesi ama çıksa selam dahi vermem..
ne egolarını tatmin edicem..
bu ego tatmini değil ki abla bu resmen alay etmek
hadi o insancık manyak alay ediyor peki öteki ne demeye görüşüyor..

Böyle saçma sapan insanların söylediklerine bir de çok önemlilermiş gibi dikkate alıp üzülenler beni daha çok sinir ediyor

Neydim demiyecen? ne oldum demiyecen? ne olucam diyecen? buda ne oldum delisi olmuş belli ve bu kişilere laf kâr etmez geçsin bakalım dalgasini hayatta onunla dalga geçerken anlarsa ne ala anlamazsa da hatırlatmayacak olgun olun...

yaln söylüyorlar olmasınlar bardakla fincanla hiç övünülür mü

Valla büyük olan abla bizim iş yerinde çalışan personel 40 küsür yaşında ona bende dedim kocanın işsizliğini falan anlatma diye ama gene gidip ona döküyo içini diğeri okuldan arkadaşım biraz asosyal bu yüzden kalabalık ortamda çalışamıyor o arkadaşım dediğide okuldan bana bi ara onunla konuşmicanı ailesi hakkında hava attığından bahsetmişti ama gene görüşmüş ben iğreniyorum artık bu tür insanlardan bizim işyerinde bana bile yapmaya çalışanlar var en basit konularda bile

Böyle insanlar hiç olmadı çevremde. Çünkü bir terslik olduğunu anladığım an, görüşmeyi kesiyorum. Tavsiye ederim herkese. :)

Ben su kocasi harclik veren kadina takildim. Hava atacak baska bisey bulamamis mi Okula giden cocuguna harclik veren baba gibi.. Bir de güzel güzel anlatmis. Ne insanlar var ya. Nasil hava atarim diye düsünmekten, düsünmeyi unutmuslar. Allah bildigi gibi yapsin bu insanlari. Gülünc bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…