- 19 Nisan 2014
- 4.562
- 13.497
- 498
Valla büyük olan abla bizim iş yerinde çalışan personel 40 küsür yaşında ona bende dedim kocanın işsizliğini falan anlatma diye ama gene gidip ona döküyo içini diğeri okuldan arkadaşım biraz asosyal bu yüzden kalabalık ortamda çalışamıyor o arkadaşım dediğide okuldan bana bi ara onunla konuşmicanı ailesi hakkında hava attığından bahsetmişti ama gene görüşmüş ben iğreniyorum artık bu tür insanlardan bizim işyerinde bana bile yapmaya çalışanlar var en basit konularda bile
Maşallah iyiki karşılaşmamışsın ben bi kere denk geldim bana saç rengimin modaya uygun olmadığını kendi saç renginin modern ve üst sınıf olduğunu söylemişti bende ona çocuk olduğunu söylemiştim ara sıra gördüğünde konuşmaya çalışıyor ama hiç selamını bile almıyorum
Bugün iki arkadaşımla görüştüm ve artık şuna karar verdim kimseye zevk vermemek için yaşadığım zor durumları ve kötü durumları paylaşmicam evet o eski içini dök rahatla arkadaşlar geride kalmış artık herkes birbirinin derdinden ego arttırıyor
İlk görültüğüm benden yaşça büyük kocası çalışmıyordu iş bulmuş ama aldığı haftalığıda öğlen lokantada yemek yiyerek harcıyormuş arkadaşımda cebinde bazen 1 lirayı bulamazken onun bu rahat tavırlarından rahatsız olduğunu arkadaşına anlatmış arkadaşıda ay benim kocam hiç böyle yapmaz harçlık verir sen hep böyle fakirdin zaten falan demiş bugün ağlıyordu ona çok üzüldüm
Diğeri benimle yaşıt evlenme durumu var ama işsiz para biriktiremiyor geçen migros züccaciye bölümünde bardaklara dokunurken arkadaşı görmüş demişki senin alıcak durumun yok ne bakıyosunki baaak ben karacadan fincan seti aldım maaşımda gayet yüksek primde alıyorum sen anca bakarsın yazık sana çok üzülüyorum kocana çay bardağı tabağıyla kahvaltı sofrası hazırlarsın demiş marketten koşarak çıkarken bardaklardan birini devirmiş parasınıda ödeyememiş arkadaşıda sırıtıyomuş
İkisinede sordum bir cevap veremediniz mi diye hayır dediler bende bazen iş konusunda hava atan arkadaşlarım karşısında tutuk kalıyorum bu olumlama denilen şeyleri o kadar da denedim nasıl başedilir bu arkadaş sanılan egoistlerle
bu anlattıkların şaka olmalı. şu migrosta bardaklara bakan arkadaşınla karşılaşan kadın gibi bir canlının olduğunu düşünemiyorum gerçek hayatta. Varsa da ondan doğacak çocukların vay haline diyorum.Bugün iki arkadaşımla görüştüm ve artık şuna karar verdim kimseye zevk vermemek için yaşadığım zor durumları ve kötü durumları paylaşmicam evet o eski içini dök rahatla arkadaşlar geride kalmış artık herkes birbirinin derdinden ego arttırıyor
İlk görültüğüm benden yaşça büyük kocası çalışmıyordu iş bulmuş ama aldığı haftalığıda öğlen lokantada yemek yiyerek harcıyormuş arkadaşımda cebinde bazen 1 lirayı bulamazken onun bu rahat tavırlarından rahatsız olduğunu arkadaşına anlatmış arkadaşıda ay benim kocam hiç böyle yapmaz harçlık verir sen hep böyle fakirdin zaten falan demiş bugün ağlıyordu ona çok üzüldüm
Diğeri benimle yaşıt evlenme durumu var ama işsiz para biriktiremiyor geçen migros züccaciye bölümünde bardaklara dokunurken arkadaşı görmüş demişki senin alıcak durumun yok ne bakıyosunki baaak ben karacadan fincan seti aldım maaşımda gayet yüksek primde alıyorum sen anca bakarsın yazık sana çok üzülüyorum kocana çay bardağı tabağıyla kahvaltı sofrası hazırlarsın demiş marketten koşarak çıkarken bardaklardan birini devirmiş parasınıda ödeyememiş arkadaşıda sırıtıyomuş
İkisinede sordum bir cevap veremediniz mi diye hayır dediler bende bazen iş konusunda hava atan arkadaşlarım karşısında tutuk kalıyorum bu olumlama denilen şeyleri o kadar da denedim nasıl başedilir bu arkadaş sanılan egoistlerle
Büyük arkadaşıma hava atan 30larında diye hatırlıyorum diğeri benimle yaşıt 25 benim anlayamadığım neden niye zevk alıyorlar örneğin babasız bi kıza bile senin baban olmadığı için anlayamazsın ne demek daha ne kadar alçalabilirler ki
Yazik o insanlara ya. Ama bisey diyimmi kardesim..baskasinin izdirabiyla huzur bulandir mutsuz insan.Büyük arkadaşıma hava atan 30larında diye hatırlıyorum diğeri benimle yaşıt 25 benim anlayamadığım neden niye zevk alıyorlar örneğin babasız bi kıza bile senin baban olmadığı için anlayamazsın ne demek daha ne kadar alçalabilirler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?