- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün iki arkadaşımla görüştüm ve artık şuna karar verdim kimseye zevk vermemek için yaşadığım zor durumları ve kötü durumları paylaşmicam evet o eski içini dök rahatla arkadaşlar geride kalmış artık herkes birbirinin derdinden ego arttırıyor
İlk görültüğüm benden yaşça büyük kocası çalışmıyordu iş bulmuş ama aldığı haftalığıda öğlen lokantada yemek yiyerek harcıyormuş arkadaşımda cebinde bazen 1 lirayı bulamazken onun bu rahat tavırlarından rahatsız olduğunu arkadaşına anlatmış arkadaşıda ay benim kocam hiç böyle yapmaz harçlık verir sen hep böyle fakirdin zaten falan demiş bugün ağlıyordu ona çok üzüldüm
Diğeri benimle yaşıt evlenme durumu var ama işsiz para biriktiremiyor geçen migros züccaciye bölümünde bardaklara dokunurken arkadaşı görmüş demişki senin alıcak durumun yok ne bakıyosunki baaak ben karacadan fincan seti aldım maaşımda gayet yüksek primde alıyorum sen anca bakarsın yazık sana çok üzülüyorum kocana çay bardağı tabağıyla kahvaltı sofrası hazırlarsın demiş marketten koşarak çıkarken bardaklardan birini devirmiş parasınıda ödeyememiş arkadaşıda sırıtıyomuş
İkisinede sordum bir cevap veremediniz mi diye hayır dediler bende bazen iş konusunda hava atan arkadaşlarım karşısında tutuk kalıyorum bu olumlama denilen şeyleri o kadar da denedim nasıl başedilir bu arkadaş sanılan egoistlerle