• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte Arkadaşlar...

Böyle insanlar da elbette ki vardır, ama bir o kadar da normal insanlar var. Arkadaşlarımızı iyi seçmemiz lazım lakin.

boşver sen o arkadaşlarını ben sana yeterim :) sen benim kim olduğumu biliyonnnn:KK33::KK5::D

Artık insanlık yok ki arkadaşlık olsun, ben çocukluk arkadaşımla aynı işyerinde çalışmaya başlayınca kuyumu kazmaya, patrona yalakalık olsun diye beni harcamaya çalıştığını gördüm. Sildim silmesine ama canı yanıyor insanın. İnsan diye bir canlı yaşamıyor artık dünya üzerinde bence, eskidenmiş o 20-30 yıllık dostluklar, ya da ben henüz denk gelmedim insan olanına bilemiyorum...

Ya olmaz mı böyle insanlar hiç ben evlenirken benm görümcem aldığım beyaz eşyaların markasına laf etti 3 parçaya 5 bin lira para verdim bi de yok ben o marka almam bu marka daha iyi die ezmeye çalıştı ama Allah işte evlenirken değil dediği marka rengine bile kendi karar vermedi ego başka hiç bişey değil bu yani Allah ıslah etsin böylelerini

Şu anlattığın market olayı film sahnesi gibi ben çok abartı buldum verdiğin örnekleri. Kadın maddi üstünlüğü ile diğer kadını ezmeye çalışıyor o da tek laf etmek yerine Hülya Koçyiğit edası ile ağlayarak uzaklaşıyor. Verememiş mi ağzının payını...

Bugün iki arkadaşımla görüştüm ve artık şuna karar verdim kimseye zevk vermemek için yaşadığım zor durumları ve kötü durumları paylaşmicam evet o eski içini dök rahatla arkadaşlar geride kalmış artık herkes birbirinin derdinden ego arttırıyor
İlk görültüğüm benden yaşça büyük kocası çalışmıyordu iş bulmuş ama aldığı haftalığıda öğlen lokantada yemek yiyerek harcıyormuş arkadaşımda cebinde bazen 1 lirayı bulamazken onun bu rahat tavırlarından rahatsız olduğunu arkadaşına anlatmış arkadaşıda ay benim kocam hiç böyle yapmaz harçlık verir sen hep böyle fakirdin zaten falan demiş bugün ağlıyordu ona çok üzüldüm

Diğeri benimle yaşıt evlenme durumu var ama işsiz para biriktiremiyor geçen migros züccaciye bölümünde bardaklara dokunurken arkadaşı görmüş demişki senin alıcak durumun yok ne bakıyosunki baaak ben karacadan fincan seti aldım maaşımda gayet yüksek primde alıyorum sen anca bakarsın yazık sana çok üzülüyorum kocana çay bardağı tabağıyla kahvaltı sofrası hazırlarsın demiş marketten koşarak çıkarken bardaklardan birini devirmiş parasınıda ödeyememiş arkadaşıda sırıtıyomuş

İkisinede sordum bir cevap veremediniz mi diye hayır dediler bende bazen iş konusunda hava atan arkadaşlarım karşısında tutuk kalıyorum bu olumlama denilen şeyleri o kadar da denedim nasıl başedilir bu arkadaş sanılan egoistlerle

Bunlar arkadaş değil havalarını atmak için görüştüğü kullanılan kimseler...Bunu biliyorsa uzaklaşmalı....

Eheheh ya maalesef var böyle insanlar ben de sınavlara hazırlanıyorum bir arkadaşım var dereceli bitirdi okulu o da sınavlara hazırlanıyordu
Bir küçümserdi beni alttan alttan
Şunu çalıştım bunu çalıştım diye kendi kendime program yapardım aynı ortamdaydık gördüğünde
niye bu kadar çok çalışıyorsun ki en iyi ihtimallle ta temmuzda atanabileceksin ...
sonra nereyi düşündüğümü sorardı izmir filan derdim
işte doğu düşünüyor musun hani belki doğu olabilir not ortalamandan dolayı filan....
insan milleti fesatlığı çöksün yeter ki her şeyi der buna inanırım yani..

Back
X