- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
yazık kıza ya. hala internetten sevgili yapılıyomu ki
kızın yerinde olmak istemezdim, paranamı yanarsın? hayallerinin yıkıldığınamı? milletin ağzın sakız olduğunamı?Sorun sevgili ile nereden tanışıldığında değil ki. Bu forumda yazan , konuşan , tartışan binlerce üye var ; aralarında yüz yüze görüşen , arkadaşlık edenler de mevcut. Sorun internette veya nerede tanışıldığında değil.
1 ayda bu denli güvenip , 3 ay sonra evlilik teklifini pat diye araştırmadan , soruşturmadan kabul eden insanın da hatası var. Çok şükür zarar sadece maddi olmuş. 4000 tl çalışılır yerine konur ya sonu daha farklı bitseydi ?
Sahte kimlikle nikah yapıp çocuk sahibi olan , asıl kimlik sahibi evlilik için müracaat edince ortaya çıkan örnekler var ülkemizde.
kızın yerinde olmak istemezdim, paranamı yanarsın? hayallerinin yıkıldığınamı? milletin ağzın sakız olduğunamı?
evlilik hazırlığı diye 4000 tl almış kızdanben şunu anlayamadım.
nasıl dolandırmış
Yanlız degilmişim,tecavüz etti sandım bendebaşlığı okuyunca ben '' ohaa hemde avmde'' kız iyi yırtmış canına da zarar verebilirdi...
Saydırmaya geldim bende utanmaz adam,hiç mi utanmadın,hiç mi korkmadın diyevalla kızlar haberin başlığı öyleydi
4 bin için değermiydi adi herif o genç kızın ömrü boyunca erkeklere karşı güvenini sarsmana, ömrünce bu durumu sırtında yük etmeye ??? Gidip adam gibi çalışmak zor di mi, öküz
Anlamadığım kız niye parayı veriyorki... hiç mi düşünememiş.. adam hem astsubayım diyor hemde parası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?