• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahte dostluklar

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun.. konuya gelmek ıstıyorum bugun hatta bı saat once yasadıgım üzüntü cok canımı sıktı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var ben yalnızım sosyal çevrem yok burda arkadaşım yok benım 10 senedır tanıdığım arkadaşım vardı oda başka yerde evlı ara sıra gorusuyoduk bugun aklma geldı arayım dedım aradım napıyon fln konstuk bırazz kız benle konuşurken ısteksız bı konuda konustuktn sonra ıkımızde susakalıyoruz bırdenn neysee kahvaltı yapacaz dedı kardesı hazırlıyomuss bıraz konustuktn sonraa kapatalım ıstersen kahvaltı yapcksn dedım yoo daha hazırlıyo ama konuşacaksan konuss yınede sen bılın dedı bozuldum resmn neyse ıkı dk dh konuşalım dedım dedım sen nıye aramıyon hıcc knt yokmu almısda yuklememıss 3 4 ay once aynı seyı yıne demıstı ha bu arkadaş benı hıc aramaz anca bır ıkı sene geçer aklına düşersem olee arar bı sefer neyse telef bozuk bılmem ne bahane bol tabı ısrar etmedim o ara yağmur yagıyo ıkı dk bekle camasırları alıyım dedı ıyı hadı al dedım telef kapattım ve bıdha aramadım ya kendını bı haltmı sanıyo anlamadım gıttı numarasını sıldım aramıcam bıdahaa ararsada ayenen kendı konuşma tarzı gıbı konuşacak yanı onun benden bı ustunlugu yokkı ne bu havalarr sınırlendım yanlış bı arkadaş secımı yapmışım demekkı facedende siliyim ırtıbatım kesılsın cok uzuldum bu duruma sız olsanız bole bı arkadaşı ararmısınz bıdahaa

merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun.. konuya gelmek ıstıyorum bugun hatta bı saat once yasadıgım üzüntü cok canımı sıktı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var ben yalnızım sosyal çevrem yok burda arkadaşım yok benım 10 senedır tanıdığım arkadaşım vardı oda başka yerde evlı ara sıra gorusuyoduk bugun aklma geldı arayım dedım aradım napıyon fln konstuk bırazz kız benle konuşurken ısteksız bı konuda konustuktn sonra ıkımızde susakalıyoruz bırdenn neysee kahvaltı yapacaz dedı kardesı hazırlıyomuss bıraz konustuktn sonraa kapatalım ıstersen kahvaltı yapcksn dedım yoo daha hazırlıyo ama konuşacaksan konuss yınede sen bılın dedı bozuldum resmn neyse ıkı dk dh konuşalım dedım dedım sen nıye aramıyon hıcc knt yokmu almısda yuklememıss 3 4 ay once aynı seyı yıne demıstı ha bu arkadaş benı hıc aramaz anca bır ıkı sene geçer aklına düşersem olee arar bı sefer neyse telef bozuk bılmem ne bahane bol tabı ısrar etmedim o ara yağmur yagıyo ıkı dk bekle camasırları alıyım dedı ıyı hadı al dedım telef kapattım ve bıdha aramadım ya kendını bı haltmı sanıyo anlamadım gıttı numarasını sıldım aramıcam bıdahaa ararsada ayenen kendı konuşma tarzı gıbı konuşacak yanı onun benden bı ustunlugu yokkı ne bu havalarr sınırlendım yanlış bı arkadaş secımı yapmışım demekkı facedende siliyim ırtıbatım kesılsın cok uzuldum bu duruma sız olsanız bole bı arkadaşı ararmısınz bıdahaa

tamamen kopmaya gerek yok.o arayana kadar arama .herkesin aile durumu farklı.seni neden aramadığını bilemezsin.kendine nasıl davranılıyorsa öyle davranmak en doğrusu. 10 seneyi silme.

Sen şu özellikleri saydığın insanı zaten dost diye nitelendiriyorsan dost kavramını yeniden ele al derim. Hata onda değil sende.

ben on seneyı sılsem zaten aramam fakat adam bı adım atmıyokıı bıkac oncee memlekete gıttık bıgun evde oturuyom hadı çocukları parka goturelım dedım oda yenı geldık carsıdan sen sımdı gıt parka ben karnımı doyuruyum senı arar gelırım dedı bekle orda dedı ben Allahtan gıtmedım evde oyalandım ve bekledim ne arayan oldu nede sorann bı günde carsıdaykn bız annesı geldıı gezmıstık bıraz eve doncektık annesıı ben yürüyerek gıdecem sız gelın dolmuşla dedı bende dolmuşla gıtcektım yok anne bende senle gelıyım dedıı ve gıttı sonrada faceden yazıyo ya kusura bakma kustunmu bole laçka olmuş bı arakadası napıyım artıkkı

Sen arkadaş görmemişsin bence
Bunu arkadaş sanıyosun o yüzden
gayet sıkı arkadaşlıklar gordum evet ama buna son kezz sans vermıstım daha oncedee sıldım num ama bugun not defterimden alıp num tekrar telef kaydetmıstım ellerım kırılsaydıda aramasaydım

gayet sıkı arkadaşlıklar gordum evet ama buna son kezz sans vermıstım daha oncedee sıldım num ama bugun not defterimden alıp num tekrar telef kaydetmıstım ellerım kırılsaydıda aramasaydım

Uzun süreli ayrılıklarda kopabiliyo insanlar
Ama sen arayınca sevinmeli en azından
Ayıp etmiş evlendi diye havaya mı girdi nedir, çamaşır topla aman geç kalma çok önemli deyip küt diye kapasaydın

Uzun süreli ayrılıklarda kopabiliyo insanlar
Ama sen arayınca sevinmeli en azından
Ayıp etmiş evlendi diye havaya mı girdi nedir, çamaşır topla aman geç kalma çok önemli deyip küt diye kapasaydın

dedım zaten hadı camasırı topla dedım o bekliyorum sandı galba o esnada kapadım bıdaha aramadım ne arıcam artık o benı arasın

ben on seneyı sılsem zaten aramam fakat adam bı adım atmıyokıı bıkac oncee memlekete gıttık bıgun evde oturuyom hadı çocukları parka goturelım dedım oda yenı geldık carsıdan sen sımdı gıt parka ben karnımı doyuruyum senı arar gelırım dedı bekle orda dedı ben Allahtan gıtmedım evde oyalandım ve bekledim ne arayan oldu nede sorann bı günde carsıdaykn bız annesı geldıı gezmıstık bıraz eve doncektık annesıı ben yürüyerek gıdecem sız gelın dolmuşla dedı bende dolmuşla gıtcektım yok anne bende senle gelıyım dedıı ve gıttı sonrada faceden yazıyo ya kusura bakma kustunmu bole laçka olmuş bı arakadası napıyım artıkkı
10seneyi silme dedim ama özür. fazla iyi niyetli oldu .resmenhakaret eder gibi davranıyor.ya çok dengesiz ya da farkında değilisin seni aşırı kıskanıyodur. hayat tecrübem bu tip insanları böyle görür.zarar görmeden uzaklaş.:47:

Benimde en yakın 2 dostum ayrı şehirlerde. Bn çanakkaledeyım. Biri istanbulda, biri boluda. Bi tanesıyle 4 senedır falan yuzyuze görusemıyoruz. Ama 2 gunde bi ararız bırbımzı saatlercede dertleşir konuşuruz. Diğeride istanbulda evli. Onunlada aynıyız sürekli arar benı. Bazı insanlar uzaklık olunca evlılık de olunca totoları tavan yapıo. Btn dunyaları kocaları oluverıo. Dostluk falan kalmıo. Öle insanları hc hayatımın köşesinde bile tutmam bn. Allaha şükür 2 dostum var can ciğer.. Kmseyi aratmıolar sağolsunlar uzaktan bile yetıo dostlukları.
Sende bence dost dıye nıtelendrme bıle o arkdsnı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sinirini bozmaktan başka bir işe yaramayan bu insana yolver koyver gitsin canım....
benimde üniden 2 dostum var hemde farklı bölümlerdeydik biri ankarada biri zonguldakta hergün ararım ararlar onlar gibisi girmedi hayatıma yakınımdakilerden bi nane olmaz

Cogu insan iliskilerinde araya mesafe ve zaman girince ara acilir. Yani gozden irak olan gonulden de irak olur meselesi. Istisnadir birbirinden cok uzak olup da arayi sicak tutabilen insanlar. Iki tarafin da istemesi ve cabalamasi lazim.

Ben arkadasinda sasiracak birsey goremedim. Anlasilan mesafe girince senden sogumus. Eskisi gibi ilgili davranmayabilir, konustuguna mutlu olmayabilir. Demek ki o seni eskisi gibi samimi gormuyor. Hayatina yeni insanlar, arkadaslar girmis olabilir. Zaten nadir gorusuyorsaniz paylasimlariniz dogal olarak azalir, telefonda konusacak sey bulamaz hale gelirsiniz. Iste simdi oldugu gibi. Siz samimi hissetmediginiz bir insanla ne kadar yakin konusabilirsiniz ki? Illa bir bahaneyle telefonu kapatmak istersiniz, yeter bu kadar konusma diye. Kendiniz de aramazsiniz degil mi? Bu kontor aldim da yuklemedim bahanelerini ondan siralamis kiz. Evet, sinir bozucu, orasi ayri.

Senin tepkin fevri olmus. Sen de oluruna birak gitsin. Bu kizla kopma noktasina gelmissiniz anlasilan. Kendine yeni arkadaslar edin.

Nedense ben konuyu tam anlayamadım.
Kendimi yerinize koydugumdan sanırım. Çok sıkı dostluklarım vardır, taa ki çocukluklarımıza dayanan en yenı dostlugm 10 yılı askındır.
Oyle cok sıkı fıkı 2 3 gune bır degıl bazen bayram seyranda bazen ayda bır bazen aylarca arayamayız bırbırımızı.

Onca ay gecmesıne ragmen konusma ımkanımız oldugunda en son dün konusmus gıbı samımıyızdır, asla kımse neden benı aramıyorsun dıye sıtem etmez, aradıgın ıcın cok mutlu oldum der. Bazen de suan çok moralsızım senı sonra arayım deyıp 1 hafta sonra aradıgım yada arandıgım olmustur.

ve dostlugumuz boyle ayakta kalıyor, ondan anlayamadım tam konuyu. herkes kendı dunyasında bırseyler yasıyor, yerı geldıgınde dostlarıyla bunu paylasıyor, veeeee çok fazla beklentıye gırmıyor.

he sundanda emınım bana bugun bırsey olsa hepsi iki eli kanda olsa gelır, bende oyle. dostluk telefondaki konusmamıza gore degılde, gercekten zor zamandaki anlarda olusturdu kendısını, o yüzdende tel de herhangı sogukluk oldugunu hıssettıgımızde dırekt bırseye mı sıkıldın neye uzuldun dıye sorarız, üzerimize hıc alınmayız.

bilemiyorum kafamdan gecenlerı dogru ıfade edebıldım mi?

Sevgılı konu sahıbı arkadasım, çok üzülmeyin, belliki arkadasınızla bu yondekı bırbırınızden beklentılerınız farklı olabılır.Dostlukta kendın gıbı olanı makbuldur kanaatımce.

Back
X