Sahte Facebook hesabi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
İyi günler.
Belki bazi arkadaşlar bana kizacak hakli olarak. Ama yine de anlatmak fikir almak istiyorum .
Sevgilim üniversite öğrencisi, şu an farkli şehirlerdeyiz. Daha önce sıniflarindan bir kizi Facebook' ta defalarca arattigini görmüştüm. Bu yüzden tartışmalarımız oldu. Sonra bu kız tüm sosyal medya hesaplarını kapattı. Bizim konu da böylece kapandi.( Ya da ben öyle saniyorum)
Ben de Facebookta kizin ismine benzer bir isimle sahte hesap açtim. Ama hiç bir şey yapmadım hesap açık sadece.

Bu Facebook hesabini akşam actim sabah ismi olmayan birinden mesaj geldiğini gördüm. ( Mesaj atan kişi kendi ismini kullanmiyor saçma bir takma isim)

Bu kisi üst üste mesajlar atmaya başladi, sürekli bugün okula gelecek misiniz, şu an neredesiniz gibi mesajlar. Rahatsiz edici bir şey kesinlikle yok. Ama ben bu kişinin sevgilim olduğunu düşünüyorum. Çünkü sevgilim sinava giriyor, iki saat süreyle bu facebook hesabi hiç açilmiyor.Bu bir kaç kez oldu. Tesadüf olabilir mi bilmiyorum.

Mesaj atan bu kizi taniyan birisi, mesajlariyla belli ediyor. Ama kim olduğunu gercek ismini hiç yazmamış.(ben hiç cevap vermedim)

Ben içimdeki bu şüpheyle daha fazla dayanamıyorum. Nedense bu kişi sevgilimmiş gibi hissediyorum...

Not: facebook hesabini kizin ismi ile açmadm benzer bir isim ama aratinca cikiyor.

Bilmiyorum, ben böyle hissedince kesinlikle bir şey çıkıyor. Ama sevgilime de güvenmek istiyorum.
Ne yapmali sizce, direk kendisine mi sorsam yoksa bu facebook hesabindan konusup öğrenmeye mi çalışsam?

Mesaj atan kişiyle konuştum, ismini farkli bir şey soyledi. Hatta fotoğraf da gönderdi. Kizin başka bir tanıdigi gibi.. ya da sevgilim de kendi akliyla kizi kandiriyor.

Son düzenleme:
Sorma tabii ki açık açık, faceden devam edip öğren, ama bence de sevgilin çıkacak çok üzgünüm.. Daha gece açıp, sabaha msjlar yağıyorsa belli ki sürekli aranan bir isim, farklı farklı versiyonları ile.. İnstagramda sahte bir hesabım var, bir Allahın kulu daha msj atmadı yani, öyle feyk feyk duruyor, stalk amaçlı :)

Internet icad oldu mertlik bozuldu..
Artık bütün entrikalar facebook,instagram,twitter gibi yerlerde donuyor.Ben evi köyü satıp...neyse
Güvenmediğiniz biri ile birlikte olmayın deyip gideyim ben.

Sorma tabii ki açık açık, faceden devam edip öğren, ama bence de sevgilin çıkacak çok üzgünüm.. Daha gece açıp, sabaha msjlar yağıyorsa belli ki sürekli aranan bir isim, farklı farklı versiyonları ile.. İnstagramda sahte bir hesabım var, bir Allahın kulu daha msj atmadı yani, öyle feyk feyk duruyor, stalk amaçlı :)
Benimde var işlettim, “cinsellikle aran nasıl aslan parçası” demiştim. Allahın hödüğü “napacan süt yavrusu” dedi. :D

Peki nasıl laf alabilirim ağzindan, hiç bir fikrim yok. Ne yapsam ki ben ......... Dese açık acik

Peki nasıl laf alabilirim ağzindan, hiç bir fikrim yok. Ne yapsam ki ben ......... Dese açık acik
Sevgiliniz ile kavga etmişsiniz bu konu hakkında o da yakalanırım diye sahte hesap açmış olabilir o sahte hesapla işini görüyor olabilir. Siz hesabı açar açmaz böyle mesajların gelmesi normal değil tanıyan birisi.

Çok merak ettim, takipteyim.
Üzgünüm ama bence de sevgiliniz... :(

Muhabbeti yavaş yavaş ilerletin, illa ki kendi hakkında açıklar verecektir. Ayrıca sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz vakitlerde o hesaptan birşeyler geliyor mu iyice dikkat edin bakalım. Ben olsam peşini bırakmam, sonuçlanması lazım.

sen sevgilinle aranı bozma bir yandan da o hesaptan cevap vermeye başla.hatta bir buluşma ayarla git uzaktan bak bakalım kim geliyor

Kusura bakma taniyamadim filan deyin. Sevgiliniz baska adla actigi icin bu soruyu sormaniz şuphe uyandirmaz her halde ...

Açık açık sorma.

Ama bi Konuş bakalım o sahte hesaptan.
Bakalım altından ne çıkacak.

Buluşma ayarlamak mantikli ama farkli şehirlerde olduğumuzdan mümkün değil:KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X