Sahte konular

banyo_ordegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
48
0
0
İzmir
Kızlar eminim ki bir ben rahatsız değilimdir bu konuda.
Özellikle bir derdim var forumunda onlarca sahte konu açılıyor sahte dertler yazılıyor erkekler tarafından, sırf bizle alay edebilmek için.
Peki bu kendini tatmin etme çabası ne? Bir erkek olduğun halde bir kadın forumuna üye olup sahte dertler uydurup insanları kandırınca çok mu zeki hissediyorsun kendini? Resmen iyi niyetimiz, duygularımız sömürülüyor, tüm içtenliğimizle tavsiye vermeye çalışırken sahte bir konu olduğunu anlıyoruz.
Onlar yüzünden biz de zan altında kalıyoruz, geçen bir konu açtığımda bu konu fake gibi yorumlara maruz kaldım, bu arkadaşlar yüzünden.
Sizce amaçları ne olabilir böyle bir şey yapıyorlar?
Bir de hala kapatılmadığı halde sahte olduğunu düşündüğünüz/emin olduğunuz konuları buraya yazarsak belki bir nebze olsun bu ağa düşmeyiz.
Onlarca insan üzülerek yorum yapıyor o konulara ve hepsi boşuna gidiyor, zamanımızdan çalıyorlar.

en az bunun kadar sıkıcı olan bir başka şey de, bazılarının hemen "fake" demesi. nereden biliyorsun arkadaş? herkesin hayatı, yaşadıkları, kaderi bir mi? bana imkansız gelen başkasına normal gelir, karşılaşmıştır çünkü.

sahte konular açanlardan olduğum kadar, bu tiplerden de rahatsız oluyorum. baltalıyorlar sadece.

Bununla ilgili başka konular var. Keşke arama yapsaydınız. Forum sahte konulardan yakınanlar çöplüğüne döndü.

Yeni üyeler cidden zan altın da kalıyor.
Bence yeni üyelikle fake olduğu bağdaştırılamaz.
Bir arkadaş bir konu için 'bu konu fake çünnkü yeni üye, ilk mesaj' demiş.
Bu açıklama çok saçma hepimiz foruma ilk üye olduğumuz da yeni üyeydik..
Başka yönlerden bakılmalı olaya, kendilerini ele veriyorlar zaten..

burda gelip sahte konulardan dert yanacağınıza sahte olduğunu düşündüklerinize yorum yazmazsınız olur biter..

Herkez öyle yapmıyor, keşke sahteyse okumasa geçse. Ama dikkat ediyorsanız arkadaşa da aynısı söylenmiş..

burda gelip sahte konulardan dert yanacağınıza sahte olduğunu düşündüklerinize yorum yazmazsınız olur biter..
sahte olup olmadığını anlayamıyorsunuz ki, biri bir ayrıntı yakalıyor sonra herkes anlıyor olayı.
sahte olduğu anlaşılan konulara bakın, onlarca yorum var bir noktaya kadar kimse farketmemiş. ben zaten bu üyeliği yeni aldım nerdeyse hiçbir konuya yorum yapmadım. bundan sonra yapacaklarım ve daha önceden kandırılan arkadaşlar için açtım başlığı, ben kandırılmasam bile bu kadar insanın kandırılması hiç hoş değil.

fake konudan şüpheleniyosanız kib butonuna basın arkadaşlar
oraya buraya fake yazıp konuyu bulandıranları anlamıyorum

ben de zan altında kalmıştım, o fake konuları açanlar yüzünden ben yalancı damgası yemek zorunda değilim ki

ben de kafasına göre konulara fake yazanları anlamıyorum.bazen hayatta öyle şeyler yaşıyoruz ki seni yıllardır tanıyan insanlara anlatsan bile "yok artık,atıyosun" gibi tepkiler alabiliyoruz.

göz göre göre mantıksız kararlar verip, o kararların arkasında durduğumuz zamanlar oluyo, sonuçta hepimiz insanız.yanlış yolalrda göz göre göre, onca kişinin engellemeye çalışmasına rağmen yürümeye devam ediyoruz ve başımıza onca iş geliyo..

sonra burda konu açtığımız zaman, "bu kesin fake, bunu biliyodun madem niye böyle yaptın?", "ee madem böyleyse bunun böyle olmaması gerekirdi, nasıl olur?" gibi şeyler yazılıyo..

neyse uzatmadan diyeceğim şu ki YAŞANANLARIN BURDAKİ İNSANLARIN MANTIK ÇERÇEVESİNE UYMAMASI KONULARI DA FAKE YAPMAZ..

Sahte konular dikkat ettim genellikle cinsel içerikli oluyor. Yanlız editörler erkek üye veya konunun sahte olduğunu nereden anlıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…