- Konu Sahibi banyo_ordegi
-
evet fake konularla ilgili bi başlık vardıBununla ilgili başka konular var. Keşke arama yapsaydınız. Forum sahte konulardan yakınanlar çöplüğüne döndü.
link alabilir miyim? teşekkürler şimdidenevet fake konularla ilgili bi başlık vardı
evet fake konularla ilgili bi başlık vardı
link alabilir miyim? teşekkürler şimdiden
burda gelip sahte konulardan dert yanacağınıza sahte olduğunu düşündüklerinize yorum yazmazsınız olur biter..
sahte olup olmadığını anlayamıyorsunuz ki, biri bir ayrıntı yakalıyor sonra herkes anlıyor olayı.burda gelip sahte konulardan dert yanacağınıza sahte olduğunu düşündüklerinize yorum yazmazsınız olur biter..
benim okuduğum konularda çoğu sahte konu sahibi erkek çıkmış, tabii kadınlar da oluyor.bu fake konu acanların hepsi erkek üyeler mi oluyor ??
ben de zan altında kalmıştım, o fake konuları açanlar yüzünden ben yalancı damgası yemek zorunda değilim kiYeni üyeler cidden zan altın da kalıyor.
Bence yeni üyelikle fake olduğu bağdaştırılamaz.
Bir arkadaş bir konu için 'bu konu fake çünnkü yeni üye, ilk mesaj' demiş.
Bu açıklama çok saçma hepimiz foruma ilk üye olduğumuz da yeni üyeydik..
Başka yönlerden bakılmalı olaya, kendilerini ele veriyorlar zaten..
simona sordum konuların linki var mı diye, kapatılmış sanırım.bu konu acilarakta insanlarin zamani calinmis olmuyor mu?
daha önce cok actilar bu konu üzerine
Sahte konular dikkat ettim genellikle cinsel içerikli oluyor. Yanlız editörler erkek üye veya konunun sahte olduğunu nereden anlıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?