bence çok değil. çünkü bu bildiğin tecavüz. olay tamamen kadının rızası dışında gerçekleşmiş. 8 yıl olması da muhtemelen kadının gerizekalı gibi birlikte olduğu kişinin erkek olmadığını anlamamasından ve yetişkin olmasından.gerçekten ne garip bu olay bu ya, 8 yıl da çokmuş biz de olsa ceza bile almaz
bence çok değil. çünkü bu bildiğin tecavüz. olay tamamen kadının rızası dışında gerçekleşmiş. 8 yıl olması da muhtemelen kadının gerizekalı gibi birlikte olduğu kişinin erkek olmadığını anlamamasından ve yetişkin olmasından.
Britanya Hukuku katıdır böyle konularda, neden bilmiyorum.
tabii zaten o yüzden 8 yıl almıştır. kadın olsaydı ilişkiye girecek miydi? hayır. ilişki süresince kadın olduğunu söylemeye yeltenmiş mi? hayır. kandırmaya devam etmiş.aslında doğru söylüyorsun, normal bir erkek diye ilişkiye giriyor
Belkim memesi yoktur. Olabiliyo öyle şeyler yaniiiiMeminktoları napmış bacım
Hiç memesizede benzemiyor bildiğin kadın yav bu nasıl kandırdı okadar zamanBelkim memesi yoktur. Olabiliyo öyle şeyler yaniiii
ellerini de bağlamıştır belkiHiç memesizede benzemiyor bildiğin kadın yav bu nasıl kandırdı okadar zaman
halamın bir sözü vardır, gözünü kapattığında fazla açmayacaksın....Gözleri tamamen kapalı
Hiç memesizede benzemiyor bildiğin kadın yav bu nasıl kandırdı okadar zaman
Elimimihalamın bir sözü vardır, gözünü kapattığında fazla açmayacaksın....
elini canım
çok fesatsınız
Ben kadının yüzünden anlarım
Gömleği aralayacak kadar varmıştı hakikaten
bana fark yapmazElimimiben gözü açık sviyorum zaten
bana fark yapmazher yol Roma'ya çıkar demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?